Pimeitä unia

  • shiwan8

Tjooh, joskus on todella, todella jännittävää unimatskua muistissa vielä aamullakin. Päivän helmi ylittää jopa sen vartiointiliikkeen haalareissa kiinalaisen tukikohdan vyöryttämisen.

Uni alkaa siitä että olin ilmeisesti onnistunut jallittamaan yhden entisen firman melko näyttävän neidon kotiini, joka luonnollisesti oli sotkuinen. Kämppä muuten oli pohjapiirrustukseltaan sama kuin yhdellä lapsuuden kaverilla Kalliossa asuessaan silloin ala-asteella. Enikeis, koska keittiö oli ainoa siisti paikka niin usutin naisen sinne koirineen (joku sylikoira, pörröinen).
Tässä kohdassa uni hyppäsi ajassa eteenpäin määrittelemättömän pätkän. Kuva avautui kun rullasin kutistunutta seuralaistani ojennetun broilerin koipireiden kanssa pellillä erillisiin voipapereihin. Hän ei ollut kauhean mielissään mutta selvästi tyytyi tilanteeseen kun sanoin, että odottaa hetken kun siivoilen pikaisesti pahimmat roskat. No, rullasin paperit loppuun ja pistin toimeksi. Siivosin kämpän päällisin puolin ja tajusin että joudun vielä imuroimaankin.
Olin hakemassa imuria kun tajusin että molemmat rullani olivat kadonneet pelliltä. Menin olohuoneeseen ja huomasin tämän "misun" ja jonkun toisen mimmin kaivelemassa kamojani. Kysyin miksi ja sain vastauksenkin jota en muista. Kilpikonna myös "viiletti" pitkin lattiaa sen laukkupuudelin sijasta. Huomionarvoista on että sillä kaverillani silloin ala-asteella oli lemmikkikilppari.
Uni katkesi.

Olisi ihan hauska kuulla analyysiä tästä ammattilaiselta. Sen kiinalaisen tukikohdan vyöryttämisen sentään voi laittaa työn piikkiin mutta tämä ei enää selity liialla työtaakalla tmv.. Ideas, anyone?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus