Tähän on hyvä lopettaa loma.

  • shiwan8

Oli ihan hyvä miitti. Hauskaa ja kakan jauhantaa joskin kutsuisin tota keskiviikon reissua lähinnä porukan sekavaksi tissutteluksi enkä miitiksi. Tuli jokatapauksessa todettua että lauantaina haen pizzan ja avaan oluen heti aamusta. Kallio on niin tukkeessa kaiken maailman roskaruokapisteitä että koko ulkonaoloaika meni kaikenmaailman herkkuja haistellessa...ja baarissa tulikin haisteltua sitä kaljaa...helvetti.

Tämän jälkeen on hauskaa huomata tulleensa täydellisen ignorauksen kohteeksi syistä joita keksin äkkiseltään useitakin mutta en yhtään hyvää. Kaikki mitä tulee päähän kuulostaa lähinnä kiukuttelulta mikä taas ei kuulosta tältä ihmiseltä. Ok, on olemassa virhemarginaali jonka toivon toteutuneen tässä tapauksessa. Olisi perseestä menettää hyviä tyyppejä vain koska aina ei näe asioita samalla tavalla tai edes välitä joistakin samoista asioista.

No, jokatapauksessa passaan kaikki cityn livetapahtumat tämän hetken ja risteilyn välillä jos päivän potentiaalista leffapäivää ei lasketa. Alkaa menemään taas vähän liian henkilökohtaiseksi asiat. Vaikka noissa onkin hauskaa ja hyviä tyyppejä paikalla niin ihan kaikkien kanssa en halua olla tekemisissä toistaiseksi. Syyt ovat omiani eivätkä suoranaisesti henkilökohtaisia. Joidenkin kanssa ei vaan henkilökemiat osu yksiin tällä hetkellä.

3 kommenttia

Basher

12.7.2007 04:10

Sitä se kato on, kun uusiin ihmisiin tutustumisen alkuinnostus/kiinnostus on hälventynyt, ja kun tullaan tutummiksi toisilleen, niin naamareita raotetaan. Sitten kun ollaan tarpeeksi tuttuja, niin voidaan avoimemmin olla eri leireissä, vaikka kemiat ei ehkä toimineet alunperinkään. Alussa vaan oltiin vielä uteliaita ja vieraskoreita.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mika

12.7.2007 10:05

Mulle on niin tuttua olla norattuna. Samis :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:21

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus