Tänään avasin sanaisen arkkuni...

  • shiwan8

...sähköpostiin ja ymmärsin pitää sen postin keskeneräisten joukossa. Tähän on syy ja se syy on se, että ihminen jolle se lähtee on kykenevä kusemaan lomasuunnitelmani. Hän on henkisesti ilmeisesti juuri niin aikuismainen etten voi luottaa siihen, ettei niin käy jos nyt pistän postin menemään. Olen lähdössä pääsiäisenä mökkeilemään ja tarvitsen siihen lomaviikon jota en todennäköisesti saa jos kerron juuri nyt asianosaisille miten asiat ovat.

Tarina alkaa näin: Jonkin aikaa sitten työpaikallani tuli eräs tehtävä jakoon johon sai vapaamuotoisella hakemuksella hakea. Satun olemaan yksi pätevimmistä tähän tehtävään ja paikkoja oli useampi jaossa joten sain se. En osaa sanoa olisinko saanut vaikka paikka olisi ollut ainoa. Sain tästä ilmoituksen varsin painostavaan sävyyn kirjoitetun sähköpostin muodossa jossa minulta erikseen odotettiin normaalia kovempaa työpanosta. Lyön vaikka vetoa että muut hommaan valitut eivät tällaista postia saaneet. No, ei siinä, kuittasin sen olkaa kohauttamalla koska ei minua siihen hommaan olisi valittu jos ei olisi katsottu paremmaksi kuin tehtävänjaon ulkopuolelle jääneitä vaihtoehtoja.
Tehtävän saaneiden listan tultua julki sain sähköpostin päälliköltä jossa minut kutsuttiin "ideointipalaveriin". Sähköposti oli muotoiltu samoin kuin muut vastaavat palaverikutsut, eli jos sattuu olemaan töissä niin on pakko osallistua ja jos osallistuu vapaa-ajalla niin osallistuminen lasketaan työajaksi. Mitään mainintaa osallistumispakosta vapaapäivänä ei ollut.
Luonnollisestikin satuin olemaan vapaalla, kuten noin 90% muistakin palaveripäivistä, ja olen siis ollut silloin tekemässä omia juttujani mikä on ollut aina aivan ok ihan niin kuin pitääkin.
Tänään sitten sain eteeni sähköpostin jossa ilmoitettiin että minun olisi pitänyt olla paikalla (1) tai selvittää syy (2) sille miksi en ollut jos olin estynyt saapumaan paikalle (3). Neljäntenä asiana yllätysbonussektori. Koska en ollut paikalla, nimitykseni tehtävään peruttiin mutta se on kuulema vielä saatavilla mikäli osoitan "huomattavaa työmotivaation kohotusta" tmv.

Tässä on pari ongelmaa. 1.) Mikään ei velvoita minua olemaan työvuorolistaan merkittynä vapaapäivänä työpaikalla. 2.) Se mitä teen vapaa-ajallani ei ole millään muotoa työnantajani asia. En ole siitä hänelle/sille missään selvitysvelvollisuudessa ellen nyt suoraan riko jotain sopimuksen pykälää siten että se vaikuttaa työpaikkaani tavalla tai toisella. 3.) Olin vapaapäivää viettämässä. Vaikka olisi ollut vetämässä keittoa kadun toisella puolella mikään ei olisi velvoittanut minua siirtymään työpaikalle palaverin ajaksi. 4.) Työaikani olivat sähköpostin lähettäjän, palaverin päivämäärän sekä ajankohdan päättäneen ihmisen tiedossa. Jätkällä siis yksinkertaisesti paloi hihat kun hänen aikataulunsa ei ollutkaan se johon vapaa-aikani sovitan ja kuten henkisesti aikuiseksi kasvaneen miehen kuuluukin, hän kostaa egonsa saaneen kolauksen lain puitteissa kovimmalla mahdollisella sallitulla tavalla koska ei uskalla katsoa peiliin ja löytää syyllistä pahaan mieleensä sieltä. Nerokasta! Ja tämä mies sai juuri lapsen. Toivottavasti tuon muija on fiksu koska muuten siitä pennustakin kasvaa tampio. :D

Send-nappi odottaa painamista siihen saakka kunnes selviää saanko lomani vai en. Riippumatta tuloksesta posti lähtee matkalle siinä vaiheessa. Katsellaan sitten miten homma menee. Jos saan varoituksen voin ainakin marssia luottamusmiehen luokse sen kanssa ja kääntää kakkatsunamin toiseen suuntaan. :)

Kirjoitettaessa soi Kiuas: Warrior Soul

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus