Tänään rikoin ihmisen

  • shiwan8

Välillä ihminen joutuu tilanteisiin joissa ei ole ns. hyviä vaihtoehtoja ratkaisuiksi. On vain valittava toinen kahdesta pahasta. Olin tällaisessa tilanteessa, taas.

Kun tarkastelen omaa historiaani, voin havaita, että näitä tilanteita on ollut lukuisia. Ehkä vähän surkuhupaisastikin, nämä tilanteet keskittyvät vahvasti pariutumisosastolle. No, tänään oli minun vuoroni viheltää peli poikki vaikka 1. erä oli vasta alussa.
En ole koskaan itse kokenut mitään suuria tunnelatauksia jos hommat eivät ole ehtineet lähteä kunnolla käyntiin ennen katkoa, ilmeisesti itsesuojeluvaisto on tässä asiassa kehittynyt pyytämättä aika toimivaksi. Toisen totaalinen sirpaloituminen tuli aivan puun takaa. Oli kieltämättä aivan helvetin avuton tila päällä kun katsoin toisen romahdusta. Sitä haluaisi hirveästi auttaa, muttei voi oikeastaan tehdä mitään. Jokainen sana ja kosketus vain satuttaa toista, olivat ne sitten miten hyväntahtoisia tahansa.
Mutta mutta...näin oli tehtävä. Päätös oli naurettavan helppo siinä vaiheessa, kun tilanteen koko skaala valkeni minulle. Menemättä yksityiskohtiin, vaihtoehdot olivat joko tehdä "oikein" ja elää puhtaalla omallatunnolla tai tehdä se mikä tuntuu hyvältä ja ruoskia itseään sen lieveilmiöistä mahdollisesti hamaan tappiin saakka. Ei ollut kauhean vaikea valinta.
Oikeastaan ainoa kevyt nakerrus takaraivossa johtuu homman kaatumisen syistä, siis olosuhteista eikä ihmisistä ja keskinäisistä kemioista. Eihän siinä mitään jos kemiat ei toimi, niin vain on eikä sille voi mitään. Jos olosuhteet tulevat kahden ihmisen väliin niin jää väkisinkin miettimään, edes hetkeksi, "mitä jos". Jossittelu on toki turhaa ja yleensä vain tunnelmaa laskevaa, En voi kuitenkaan rehellisesti väittää etteikö jutussa olisi ollut muuten niin paljon potentiaalia, ettei mietityttäisi mihin se olisi vienyt jos tilanteet olisivat olleet erilaiset.

No, kukaan ei traumatisoitunut ja palautuminen on siipeensä ottaneellekin luultavasti pikaista. Elämä vain tuppaa välillä testaamaan ihmistä.

Kirjoitettaessa soi Sentenced- End of the Road

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus