Vaalit!

  • shiwan8

Jee, joku voitti ja joku hävisi. Naamakirja on tukossa näennäistietäjien valitusta perussuomalaisten tuloksesta ja itkua on jo sillä tasolla että meinataan muuttaa maasta. Mutta....

Oikeasti, mikä muuttui? Minä en keksi mitään olennaista. Ero edelliseen hallitukseen tulee olemaan naamat jotka pelaavat omaan pussiinsa ihan niin kuin edeltäjänsäkin. Kansan politiikkaa on harjoitettu viimeksi joskus 80-luvun alussa. Sen jälkeen koko homma on ollut puhtaasti sitä että jakkupukuiset ja Dressmanin alennuspuvuissa pyörivät ihmiset ajelevat taksilla ympäriinsä, lupailevat asioita joista heillä ei ole toteutuksen puolesta mitään aikeita muuten kuin niiltä osin jotka hyödyttävät heitä itseään, pelaavat itselleen hyväpalkkaisia suojatyöpaikkoja lahjuksina joidenkin asioiden ajamisesta ja sitten tekevät näitä töitä silloin kun pitäisi ajaa maan asioita. Tätä oli edellisellä ja sitä edellisellä kaudella, tätä on tälläkin kaudella tiedossa. Jotkut idealistit ajavat ulkomaalaisten asioita suomalaisten kustannuksella, mutta kukaan ei aja suomalaisten asiaa. Whoppidoo. Ja tästä nyt sitten on noussut älytön haloo.

Miksi?

Tuudittuuko ihminen oikeasti lepoon kun eduskunta on täynnä tyyppejä jotka vaikuttavat ja varmaan ovatkin fiksuja mutta eivät saa eivätkä edes halua saada mitään konkreettista aikaan? Miten ja miksi tämä tila muuttuu jos sinne menee ihmisiä joilla ei ole mitään käsitystä mistään mitä siellä edes voisi tehdä? Käytännössähän kansalaisen kohdalla kyse on plus-miinus-nolla-tilanteesta. "Eliittiä" voi kyllä harmittaa. Tuleva hallitus tuskin ajaa edes heidän asioitaan muiden kustannuksella kuten edelliset 5-6 tekivät.

Tässä hallituksessa on yksi hyvä puoli. Se on arpakone. Edellisten hallitusten päätökset olivat isoissa asioissa kaikki syvältä. Oli hyvin lähellä ettei suomesta tehty ihan oikeasti koko muun maailman sosiaalitoimistoa ja tämä ei ole edes pahimman pään aivopieruja mitä siellä tuotettiin. Kun ennen voitiin luottaa siihen että alamäkeen mennään asiassa kuin asiassa, nyt meillä on mahdollisuus saada maan asioita ajettua vahingossa.

Loppupeleissä tämä oli siis hyvä asia. Ihmisten pitäisi heitellä hattuja ilmaan ja huudella kannustushokemia sen sijaan että itketään kuinka kouluttamattomat tolvanat saivat valtaa. Ihan noin vihjeenä, jos edellinen poliittinen päättäjäkunta olisi hoitanut hommansa oikein, näin ei olisi käynyt. Tämä on nyt seurausta siitä, että edellisen äänestyksen aikaan kansa mokasi valintansa. En sano että tämä olisi parempi muuten kuin tuon arpakoneominaisuuden takia, mutta tämä on seurausta siitä mitä kävi viimeksi. Sitä saa mitä tilaa.

Itse meinaan jatkaa elämääni kuten ennenkin. Minulle kun kirjaimellisesti mikään ei muuttunut. Asiakkaani ovat edelleen samaa materiaalia kuin ennen. Hyvällä tuurilla tulevan 4 vuoden aikana joku ymmärtää työntää meidän romanikerjäläisten rikollisjoukon rajan yli takaisin kotimaahansa mutta muuten mitään muutosta ei ole luvassa...

2 kommenttia

TiBu78

18.4.2011 21:29

Jos täällä ois naamakirjan tykkää-nappi niin tykkäisin.. Yksi syy miksi mä en harrasta äänestämistä on juuri toi, että istu siellä eduskunnassa kuka tahansa niin ei mikään kuitenkaan radikaalisti muutu. Ja eilisen tuloksen hohhailu on niiiiin rasittavaa... Näillä mennään ja sillä hyvä. Töissäkin tää päivä oli lähinnä rassaava kun noi jaksaa märehtiä sitä, kuinka "kauhee" tilanne nyt on. Mistä ne sen tietää? Vastahan tässä on vajaa vuorokausi menty :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus