Vuosi käynnissä nousukkaasti!

  • shiwan8

2009 menneen kohtalaisen normisti, reissuja lukuunottamatta pääsääntöisesti tasaisesti tai perseelleen, lähdin kuluvaan vuoteen eri asenteella ja tulos näkyy jo.

Lupasin suhtautua asioihin rakentavammin tänä vuonna kuin edellisinä. Jännä juttu että pelkä uudelleen asennoituminen tuottaa tulosta. Päivät ovat parempia ainakin toistaiseksi vaikka 2 ensimmäistä päivää joutuikin keskittymään asennoitumisen muuttamiseen.
Tänään riuhtaisin itseni salille ja fiksuna otin heti vanhat ennätuspainot käyttöön. No, huomena sattuu ja taju meinasi lähteä kesken selkäreenin mutta jäipähän loistava fiilis. Illalla väsyttää vaihteeksi ihan väsymyksestä, ei pelkästä aivojen levontarpeen huutamisesta. Fuck yeah!
Helmi tuli kuitenkin tuossa hiljattain. Ilmeisesti uusi asennoituminen ei välttämättä kauheasti lämmitä kaikkia. Sain linjauksen muutoksesta kommenttina seuraavaa: "Toi sun yltiöpositiivinen ja rakentava asenteesi on suoraan saatanasta." Repesin ja rupesi välittömästi juhlituttamaan. :D

Enikeis, 19 vuotta teiniangstia eri tasoilla saikin riittää. Ansaitsen parempaa joten myös otan sen. Puolet tavoitteista oli jo tuossa, rakentavassa ajattelussa. Toinen puoli on vielä tulossa mutta hei, ei nää päivät ole loppumassa. :)

Helvetin hyvää kaksnollakymppiä kaikille!

Kirjoitettaessa soi Kiuas - Warrior Souls

3 kommenttia

shiwan8

4.1.2010 22:08

Jos olisit ollut kommentoimatta niin kukaan ei olisi tiennyt tuosta. Muutenkin mun mielestä se on vain osoitus siitä että asennemuutoksen voi tehdä heti ilman siirtymäaikaa. Jos se kerran aiheuttaa tuollaisia reaktioita niin eihän se muuta tee kuin osoittaa vaihdoksen toimineen. Pidän tän jatkossakin. En ärsyttääkseni sua kulta pieni vaan siksi että näin elämä on paljon parempaa. :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

shiwan8

5.1.2010 00:24

Ihme mutinoita. :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus