Esikuva

  • Tuija
Hali mua <3
Hali mua <3

Koska horoskoopit ja Tarot-kortit just aren't enough, päätin siis alkaa selvittelemään tunnelukkojani. Tsekatkaa omanne, jos uskallatte http://www.tunnelukkosi.fi.

Tunnelukkojen joukossa ei ollut drama queenia, mikä olisi selittänyt sen, että lähes jokainen tunnelukko oli testin tuloksissa erittäin vahva tai vahva. En kai minä nyt helvetti niin sekaisin ole??

No anyways, oli siellä lukoissa ihan järkeenkäypiäkin juttuja. Kuten, että "saatat odottaa, että rakastettusi pitäisi lukea ajatuksesi ja osaisi automaattisesti tyydyttää hellyyden ja läheisyyden tarpeesi" (mutta kun ei voi kun ehkä sitä alkaa ahistamaan moinen kiehnäys).

En ole vielä päässyt kirjassa niin pitkälle, että olisin saanut jotain neuvoja (siis ainakin oletan, että sellaisia sieltä löytyy), ja päätinkin kehitellä itse yhden tavan avata tunnelukko, joka liittyy vaikeuteen ilmaista halua tulla paijatuksi.

Ajattelin työstää tätä esikuvan avulla.

Minulle tuli syyskuussa uusi kissa. Pieni Nessu-tyttö muutti 5-vuotiaan Räkä-kollin kaveriksi. Nessu on mainio tapaus. Neidin itsetunto on silkkaa rautaa ja se on muutenkin aivan upea persoona. Suureksi riemukseni kissat tulivat toimeen melkein heti.

En tiedä miten paljon se johtuu siitä, että Nessu ei paljon kysele. Se etsii Räkän ja hyppää sen päälle tai viereen ja painautuu kylkeen kiinni ja sanoo, että hali mua. Ja Räkähän halii. Sitä on niin suloista katsoa. Tuskin Räkä halisi, jos Nessu kattelisi vienosti sohvan toisesta nurkasta ja vaan toivoisi oikein lujaa, että hali mua.

Onnekseen Nessu on toiminnan nainen. Ja Nessu on selkeästi onnellinen kissa. Samoin Räkä.

Siitäpä ottamaan oppia!

PS. Nessu on vielä niin pieni, ettei se ole saanut vielä ensimmäistä kiimaa. Katellaan sitten kun se tulee, että otanko siitäkin käytöksestä mallia. Tuskinpa sekään taito hukkaan menis...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus