Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2006.

"Sisällä kasvaa syöpä.."  2

Kuten joku ehkä on huomannu, en oo vähään aikaan kirjotellu.. Ei oo ollu fiilistä. Elämä on ottanu koville. Ei pelkästään, että työt loppui. Siskopuoli kuoli. Aprillina. Ei ees naurata..

Sitä alkaa kummasti miettimään kaikenlaista, kun ihminen kuolee niin nuorena. Siskopuoli olis täyttäny syksyllä 19. Syöpä on ikävä sairaus, kaksinkertasesti ikävämpi niin nuorella.. Anyway, vaikkei me Janun kanssa oltu mitenkään hirveen läheisiä, niin asuttiinhan me useampi vuosi saman katon alla ja samassa huoneessa jopa. Siinä oppii tuntemaan toisen hyvät ja huonot puolet. Ja sit kun tällasta tapahtuu, ne huonot jutut kummasti unohtuu. Ja sitä alkaa ite miettimään, ett mitä sitä tekee tällä pallolla. Tulee aina niitä hyviä ajatuksia, että pitäs elää joka päivä täysillä, kertoo kaikille rakkaille kuinka rakkaita ne oikeesti on jne.. Monesti ne vaan sit tahtoo kuitenkin jäädä vaan ajatuksiks ja jonkun ajan kuluttua sitä huomaa taas palanneensa samaan vanhaan.. Vaikka toisaalta onhan se hyvä, että edes sen pienen hetken elää sitä täyttä elämää..

Mulle rakkaat ihmiset varmasti tietää olevansa mulle rakkaita. Jos en sitä sanoin ilmase niin teoin. Mulle voi soittaa mihin vuorokauden aikaan tahansa, oli asia mikä tahansa. Vaikka vaan olis tyyny hiukan huonosti.

Kuten sanottua, niin mulla ja Janulla ei ollu hirveesti yhteistä. Mutt yks asia meitä kyllä yhdisti. Janu tykkäs Michael Jacksonista melkeinpä yhtä paljon ku minä. Niinpä..:

Gone too soon ~ Michael Jackson

Like a comet
Blazing ’cross the evening sky
Gone too soon

Like a rainbow
Fading in the twinkling of an eye
Gone too soon

Shiny and sparkly
And splendidly bright
Here one day
Gone one night

Like the loss of sunlight
On a cloudy afternoon
Gone too soon

Like a castle
Built upon a sandy beach
Gone too soon

Like a perfect flower
That is just beyond your reach
Gone too soon

Born to amuse, to inspire, to delight
Here one day
Gone one night

Like a sunset
Dying with the rising of the moon
Gone too soon
Gone too soon

Hyvä ihminen, hyvä elämä (joskin liian lyhyt).
Janu, rest in peace.
Isosisko.