Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2007.

"..you only think about yourself.."  1

Työpäivä lähestyy loppuaan.. Tunti 20 minsaa vielä jäljellä. Töitä saa tehdä viimeseen asti. Alkoi just ottamaan kupoliin ihan sairaasti.. Viimeset päivät on ihan perseestä, varsinkin jos ne ei oo viimesiä sun omasta tahdosta.. Pitää tuoda paakkelsia ja sit hymyillä ilosesti ku ne ojentaa sitä kukkapuskaa kiitos-kortin kera, vaikka mielessään ajattelis, että paskaako te noita rehuja annatte, oisitte antanu työpaikan mielummin.. tai vaikka vähän valuuttaa shekin tai miksei käteisenki muodossa, ettei työttömän päivät kulu nälkää nähdessä.. tai kassillisen ruokaa. Mutt ku ei. Pitää ostaa niitä rehuja ja ihan taatusti ostavat jotain myrkkysumakkia, ettei niitäkään voi syödä.. :P

Plääh..

Rock Goddess


"..nice to know you, goodbye.."  1

Niinhän sitä luulis.. Nimittäin kun sitä on viimestä päivää töissä, että sitä sais luvan kanssa ottaa vähän rennommin. Mutt ku ei. Lisää töitä vaan tuodaan tehtäväks. Mulle on tänään varmaan annettu enemmän töitä ku viimesen kahden viikon aikana yhteensä. Tosin kyllä mä sit olenki lusmuillu, luvan kanssa ja ilman.

Eilen tuli käytyä taas jameissa. Oli kiva nähdä taas poikia ja kuunnella millasia biisejä tällä kertaa. On ne vaan taitavia. =) Jamit on tietysti myös syy siihen, minkä takia mä tänään ottaisin vähän iisimmin, kun hiukan reilun kolmen tunnin yöunilla on aikas kypsää painaa hiki hatussa hommia. Mutta, kuten jo aiemmin sanottua, mulla loppui kiire siihen ku ilmotettiin ettei jatkoa oo tiedossa.. Otan sitten "luvattoman rennosti".. Teen minkä jaksan, jos jaksan.. Ehkä ehdin tehdä kaikki, ehkä en mitään.. Tai no, oonhan mä tässä tehny töitä puol yhdeksästä asti, joten kyllä mä jotain oon jo ehtiny tekemään.. Ja onhan tässä vielä kolme ja puol tuntii aikaa..

Tommyn kanssa oli ihan mukava eilen höpistä. Kerroin, että tänään on vika työpäivä ja naureskeltiin, ett sit on ainaki enemmän aikaa käydä keikoilla.. ;) Kun vaan saisivat noita keikkakalentereitaan päivitettyä...

Jatketaan harjotuksia.

Zombie



"..you better bend before I go.."  1

Neljä päivää töitä. Neljä tuntia unta. Heräsin puol viideltä korvasärkyyn ja siihen, ett mun oli ihan älytön nälkä. Pyörin puoltoista tuntia sängyssä, kunnes totesin, ett ihan sama. Nousin ylös, söin kaurapuuroa. Suihkuun, bussiin ja töihin. Mun on taas nälkä. Pitäis luultavasti soittaa lääkärille, joka todennäkösesti määrää lääkeet, joihin mulla ei oo varaa. Loppuviikosta työkkärin ja kelan tädit toivottaa happamin ilmein:"tervetuloa takasin kortistoon."

Niin että paskaako tässä, hyvää mulle kuuluu.

Selfdistructive


"..Is it all just wasted time.."  1

Buhahhaaa!!! Repesin ihan täysin. Mulla meinas jo käydä aika pitkäks, kun diaprojektoria ei tarvinukkaa viedä vielä tänään ja joulukuun kirjanpitokansioon mä tarvin tulosteet tilitapahtumista eikä mulla oo oikeuksia niiden tulostamiseen... Joten kävin tossa kysymässä jotain tekemistä. Mua pyydettiin tekemään ohjeistus kirjanpitoo varten.. Muuten ihan hyvä, mutt mä oon tehny jo sen ohjeistuksen!!!! Oon jopa viilannu sen viimestä pilkkua myöten täydelliseks!!! Se on valmiina kansiossa kaikkine asianmukaisine liitteineen odottamassa viimestä työpäivää, jollon mä pläjäytän sen vastaavan ihmisen pöydälle, ihan vaan v**tuillakseni.. Kuten joku muukin ehkä mun lisäkseni huomaa, tiedonkulku tässä firmassa on sit "mainiota"! Mutt samapa tuo, saan sit lusmuilla ihan rauhassa... =)

Come clarity

Kirjoittaessani soi Mötley Crüe: Hooligans holiday (soi päässä, netistä tulee In Flames)

Kommentoi kirjoitusta

".. Something standing in the way.."  1

(Tuli hiukan muokattua tätä listausta lyhyemmäks, koskapa se on jo napattu kiertoon.. Jätin vaan kohdat jotka osui omalle kohdalle.)

Ohjeet:

1. Julkaise omassa blogissasi koko lista yhdessä näiden ohjeiden kanssa.
2. Lihavoi ne väitteet, jotka ovat voimassa kohdallasi.(Laitan huutomerkkiä omiini perään, ku ei boldausta löydy.... =(...)
3. Lisää loppuun väite, joka pätee sinuun.
4. Seuraavan vastaajan löydät tämän kirjoituksen kommenttilaatikosta (eli siis ekana ehtinyt saa luvan vastata.)

01. Punainen on lempivärini !!!

05. Pystyn juomaan litran appelsiinimehua 15 minuutissa. !!!

08. Olen aamu-uninen. !!!
09. Rakastan suklaata ja salmiakkia. !!!
10. Havukasvit ovat kauniita. !!!

12. Näen kummallisia unia. !!!

15. Olen laulanut karaokea. !!!
16. Käytän julkisia liikennevälineitä. !!!
17. En voi sietää verilettuja. !!!
18. Pidän kotiteollisuudesta. !!!

29. Haluaisin hypätä benji-hypyn.!!!

32. Nukun vähintään kahdella peitolla. !!!
34. Laulan suihkussa. !!!

36. Seuraan useita scifi-sarjoja. !!!
37. Olen juuttunut kielestä kiinni jäätyneeseen metalliin. !!!
38. Minulla on tatuointi. !!!

68. Rakastan lohikäärmeitä. !!!
69. Kärsin ajoittain migreenistä. !!!

72. Olen löytänyt elämäni miehen/naisen. !!!(joka toinen päivä)

98. Käytän mielummin housuja kuin hametta. !!!

102. Elämä on ihanaa. !!!

106. Inhoan tiskaamista.(varsinkin käsin) !!!
107. Koskaan ei ole liikaa ystäviä !!!
108. Rakastan rockia. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sinä joka ehdit kommentoida ensimmäisenä saat siis jatkaa tästä!


"..your tears don´t fall.."  1

Tänään otetaan taas töissä eeerittäin rennosti. Mulla alkoi juoksu, aamulla kävin jo kaupassa ostamassa leipätarpeet. (Aatelkaa miten hyvää palvelua, kun asiakkaille tarjotaan leipää.. hah!) Niin ja tein ne leivät. Nyt tässä teen, kuten hyvin huomaatte, ahkerasti tilitystä eiliseltä päivältä. Ja sen jälkeen lähden taas kaupungille, KELAan ja postiin. Ja sit täytyy vielä iltapäivällä käydä viemässä laina-diaprojektori.. Siinä on varmaan aika tarkkaan mun työpäivä.. Ei mitään kiirettä. Ehkä jos aikaa ja innostusta riittää, niin saatanpa laittaa marraskuun kirjanpitokansion semmoseen kuntoon, ett sen voi toimittaa kirjanpitäjälle.. Siitä kansiosta puuttuu yks tuloste.. =)

Run like the wind, fly like an eagle.