Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2007.

"..vahvinkin taipuu.."  1

Ja niin tein minäkin. 16.2 keikalla taipui tämä tyttönen. Lähdin keikalle hiukan huonoilla fiiliksin, tunsin olevani only-lonely ja kun ei suuremmin rahakaan taskun pohjalla poltellut, niin olin aika kypsää kauraa. Mutta keikalle oli mentävä. Ja oli hyvä, että menin. Pojat pääsi taas yllättämään. Puoliks vitsinä heitin Tontolle, että onko baarissa taas piikki auki, jos hakisin juotavaa itelleni. Tonto päivitteli, että taasko sulla on rahat loppu. (No mitäs luulette, työttömänä..) Siinä sitten kun tulivat tauolta, niin laittoivat siihen mun eteen kaks pulloo kaljaa. Olin ihan hölmistyneenä, että mitä tää nyt on.. Sain kuulla, että takahuoneessa oli käyty keskustelua, että oon niin hyvä tyyppi, että kyllä mulle nyt kaljat tarjotaan. Huonot fiilikset hävis sen siliän tien.. vaikka olinkin tippa linssissä, kun ovat semmosia velikultia. Sanoivatpa vielä, että jos joku ennakkokuuntelu uuden levyn tiimoilta järjestetään, niin mä oon listalla ensimmäisenä kenelle soitetaan.. =) Sen mä tosin taidan uskoa vasta, kun se puhelu tulee.. ;)

Oli kiva tulla huomatuks. Kyllähän mä TIETYSTI tiedän olevani "helvetin hyvä jätkä", mutt on se kiva kuulla, ku joku sanoo sen joskus ääneen. Ei oo ainakaan menny työ hukkaan, vaikka ei kai ihmissuhteiden eteen tehty työ koskaan voi mennä ihan täysin hukkaan.

Seuraavaa keikkaa tässä nyt odotellessa ja työhakemuksia kirjotellessa kulutan aikaa. Sain mun Mötley-housutki valmiiks, joten eräs saattaa seuraavalla keikalla repiä multa housut jalasta.. Toivottavasti. ;)

Merirosvoradio päättää. Luv u.
Star AD