Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2007.

Ihan vitun jees..

Pomo on taas ihan vitun ajattelevainen työntekijäänsä kohtaan. Mä jo tiistaina sanoin, ett oon kuumeessa ja yskä on valvottanu mua.. eilen oli jo kuume laskenu, mutt yskä vaivaa kahta kauheempana.. niin eikös sit tänään pomo lähettäny mua kaupungille selvittämään asiaa, jonka mä olisin voinu selvittää huomattavasti helpomminki. Mä olin keskiviikkona työmatkalla, isommalla porukalla, Tampereella. Henkilö, jonka kanssa mä tänään kävin keskustelua, oli sillä samalla matkalla mukana. Eli: jos joku olis mulle kertonu ja esitelly kyseisen ihmisen, niin mulla olis ollu hyvät kaks tuntii aikaa PER SUUNTA selvittää siltä ihmiseltä sitä asiaa. Eikä mun olis tarvinnu kipeenä seistä tuolla pakkasessa odottamassa taksia joka ei koskaan tullu, jonka johdosta mä sit vittuuntuneena päätin kävellä takasin työpaikalle. Nyt mä palelen ja voin vaan kuvitella miten kovassa kuumeessa mä olen viikonloppuna.

PASKA-SAATANA-JUMALAUTA-PERKELE!!!! Saunan takana olis vielä tilaa!


Kipua ja tuskaa..  1

Arvatkaa huviksenne kuka on kipee.. ja töissä.. Luultavasti kuumetta pukkaa, kurkkukipu alkoi jo eilen, yön nukuin melkist istuvassa asennossa ja aamulla ei ollu ääntä. Nyt ääni toimii jo jotenki, mutt tuntuu ett kuume nousee koko ajan.. Ottaa päähän ihan sairaasti.

Crashdietin keikka viime torstaina oli ihan sairaan hyvä!!! Ja viikonloppuna oli kivat "pikkujoulut". =) Maanantainakin oli vielä päivällä tosi hyvä fiilis, mutt sit ilta menikin köhiessä keuhkoja olohuoneen matolle... Katotaan nyt miten tää päivä jatkuu.. Paskahommia ainakin tiedossa työn puolesta, eikä firman koneetkaan toimi odotetulla tavalla.

Sick and pale...


Joulu on taas..  1

Vuoden ekat pikkujoulut vietetty.. oli kivaa, ruoka oli hyvää, kuten myös juomat.. Ja oli muutenkin mukavaa.. Oikeestaan koko viikonloppu oli tosi jees. Vaikka työpaikka viedäänki alta, eikä esimiehet oo vaivautunu kertomaan asiasta.. Tai no.. Mulla on työsopimus joulukuun loppuun, enkä aio jatkaa sen jälkeen. Piti keskustella asiasta esimiesten kanssa viime viikolla, mutt sain nähdä ja kuulla ettei kyseinen keskustelu oo tarpeen, koskapa mun työpaikka on työkkärin sivuilla haettavana (Tänään muuten viimestä päivää, jos joku on kiinnostunu projektisihteerin hommasta..). Mielenkiintosta seurata koska esimiehet ottaa asian puheeks, koska mulle ei kerrottu, ett tää paikka on haettavana eikä oo kysytty edes, että oisko kiinnostusta jatkaa tässä hommassa.. no kiinnostusta ei kyllä oo, mutt... reilukerho kokoontuu..

Torstaina Crashdietin keikalle, jiihaa!



Katoan katoan katoan...  1

Eilen kävin sit ostamassa lipun itsenäisyyspäivän suurtansseihin.. ja tänään sit osallistuin Radio Rockin kilpailuun.. No, Rockin häppeninki on samana päivänä ku noi suurtanssit.. arvatkaa huviksenne kumman lipun mä myyn jos voitan lipun tonne rockiin.. =)

Muuten eilen olikin sit ihan perse päivä.. Unohdin kännykän töihin.. löysin taas yhet tosi kivat saapikkaat, jotka ei ollu edes hinnalla pilattu, mutt ne oli taas tikkusäärille suunniteltu.. huomasin unohtaneeni ottaa edellispäivän tabun.. ja illalla ku tein villasukkaa, niin tein sen saman kolmen sentin pätkän varmaan kymmenen kertaa uudestaan. Sit totesin, ett parempi antaa olla ja jatkaa joskus toiste.

Onneks tänään alkaa viikonloppu.. mä taidan pysyä neljän seinän sisällä ja vetää peiton korviin koko viikonlopun ajaks.. meen piiloon pahaa maailmaa. Ulkona on kylmä.

Toivottavasti uudet levyt tulee ens viikolla niin, ett ehdin saamaan ne mukaan ja ladattua ipodille isän luona.. Pitäs vissiin joku isänpäivälahjaki kehittää..