Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2007.

EVVK  1

Tyhmä työpäivä. Tahtoo kotiin. Mä en vaan pysty ymmärtämään. Mä en halua kuukauden päästä jatkaa tässä työssä, vaikka oonki ihan kypsä oleen työttömänä kotona. Mulla ei oo kokemusta logistiikasta eikä sairaanhoitoalasta, eikä mua vois vähempää edes kiinnostaa. Ja jos mun kerran pitää tehdä olosuhdekartotusta aiheesta, niin olishan se hyvä ett edes sanaston ymmärtäis. Mutt ku ei. Ja sit vielä pitää työskennellä jonku halvatun konsulttitoimiston kanssa, jonka käyttämissä käsitteissä olis kans selventämisen varaa. Jos tiedot on kerätty Turusta, niin miten vatussa mä voisin sen ymmärtää, jos konsulttitoimisto tuloksissaan puhuu koko ajan Varsinais-Suomesta.. Varsinais-Suomi kun on muutakin ku Turku (Sanon näin, vaikka täällä asunki.). Mä en edes ymmärrä, ett miks mut palkattiin tähän työhön.. olinko mä muka ainoo, joka pystys alottaan työn haastattelua seuraavana päivänä.. Mä en edes hakenu tätä paikkaa, vaan hain tohon yläkertaan henkilöstöpalveluiden puolelle.

Ja tiistain työhaastattelu ei sit nähtävästi tuottanu tulosta.. Sanoivat soittavansa tiistaina tai keskiviikkona, mutt mitään ei oo kuulunu. Paska.

No mercy

Kirjoittaessani soi Bullet For My Valentine: All these things I hate (revolve around me)

Kommentoi kirjoitusta

Ikävä...  1

Ihan tyhmää.. Kauhee ikävä. Ja just nähtiin: lauantaina, juhannuspäivänä, alle viikko sitten.. Oli sairaan kiva nähdä pitkästä aikaa, edellisen kerran onkin taidettu nähdä huhtikuussa.. Ja nyt oon ajatellu sua pitkin viikkoa ja hymyilyttää vaan koko ajan.. Miten voi olla ilonen/onnellinen näin vähästä.. Rakastan sua, ystävä, mun oma ilopillerini! =)

Disturbed

Naku rocks.. =)
Naku rocks.. =)