Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2007.

Zero sugar  1

Vielä hengissä. Vaikka tänään on kyllä ni-iin pää jäässä, ei ajatus kulje ollenkaan. Onneks tässä työssä ei paljoo tarvi kulkeekaan. Viikon työt kulminoituu kuuteen sähköpostiin (seitsemännen lähetän ehkä huomenna) ja väärään numeroon soittaneiden ihmisten puheluihin vastaamiseen. Yöt on menny semmosilla vajailla viiden tunnin yöunilla ja päivät töissä kuluu pääasiassa netissä surffaillen. Chatissä ja irc-galleriassa on tullu heitettyä tosi levotonta juttua. Tosin se on aika tyypillistä mua, ettei siinä sinänsä mitään uutta.

Oon koittanu metsästää tässä jo jonkun aikaa kahta vetoketjua.. mutta kun ei löydy semmosia mitä mä halun. Miten vaikeeta se voi olla..? Jos joku tietää niin kertokaa mistä Turussa (tai vaihtoehtosesti netissä) saa 35 senttisen hopeenvärisen, metallisen ei-avovetoketjun.. Housun lahkeisiin pitäs saada semmoset, mutt en oo mistään löytäny. Lähimmäks pääsin 38 senttisellä metallisella vetoketjulla, jota se myyjä väitti hopeiseks, mutt ei se mun mielestä ollu hopeeta nähnykkää...

Teksti-tv:ltä luin uutisia tossa parisen päivää takaperin. Männävuosien tv-sarja Dallas tulee elokuvana.. Ja Travolta esittää JR Ewingia.. great.. or not. Ja Subilla pyörii uus sarja Mutsin kyydissä.. veikkasin ensin, ett se on joku suomalainen ällötys tyyliin salatut-elämät-vares-elokuvat-kotikatu, mutt ei. Se olikin ihan hauska. Kaikki muistaa vanhan sarjan Nanny, sen ihanan hönö-äänen ja naurunräkätyksen.. It´s back! =) Ja kirouksien kirous, CSI ja Greyn anatomia tulee samaan aikaan... =(

Kohta on kahvitauon paikka. Vaikka koko päivä on ollu yhtä taukoo. Tahtoo kotiin peiton alle lämpimään. Tai tekemään viikonloppuna alotettua villapaitaa. Keskeneräsiä housuja. Piirtämään. Mitä vaan kunhan pääsee täältä pois. Pitäs vissiin laittaa yks työhakemus menemään. Palelen, palellu koko viikon. No can do.

Dark and twisted



Superfantastic  2

Meinasin jo, ett miehen tarve hiukan olis hellittäny tänään ku ei oo kukaan tarttunu mun 2-mielisiin kommentteihin irc-g:ssa eikä cityn chatissä.. ja sit erehdyin lukemaan joznen blogia.. Koita tässä nyt sit selvitä vielä puoltoista tuntii töissä. Prkl!

Onneks viikonlopuks menossa maalle faijan luo, saan tyhjätä kännyn valokuvista ja pään kaksmielisyyksistä..

Fcuk


"..en taaskaan nukutuksi saa.."  1

Jooh, oon ollu hiukan levoton tänään. Unohduin eilen lukemaan Dan Brownin Enkeleitä ja demoneita yli puolen yön ja sit näin niin levottomia unia Patajätkästä ettei mitään rajaa.. Ja sit tänään on tullu osallistuttua ihan liian moneen herutus-keskusteluun. Joka puolestaan on suoraan yhteydessä siihen, ett sain mun uudet levyt eilen. Tuli sit kuunneltua ne pikasesti läpi ja mieleen jäi pyörimään Michael Jacksonin Off the wall-levyltä pätkä:"..come and do me.."(Biisi on nimeltään It´s the falling in love.). Ei voi sanoo muuta, ku ett saispa miestä ja pian.. Ja Patajätkän kommentit irc-g:ssa ei auta yhtään. Mä alan ymmärtää yhtä entistä kaveriani.. Kaikki keskustelut on mahdollista tavalla tai toisella kääntää seksiin. =)

Huomenna on viimenen työpäivä ja sit vaihdan pitkästä aikaa maisemaa koko viikonlopuks. Meen kotiporukoille tyhjentämään kännykän valokuvista ja pääni kaikista kaksmielisistä ajatuksista.

No höh, mun piti kirjottaa jotain ihan asiaakin, en nyt vaan enää muista mitä.. vähän jumittaa.

Restless warrior


Anatomian opas taiteilijoille..  1

Rasittava kirja. Tarvin sitä "enkelikokoelmaani" varten, mutt en millään viittis raahata sitä kirjastosta kotiin. Puolet olohuoneen lattiasta on pois käytöstä, kun sen kirjan aukasee.. Jos vähän liiotellaan.. muttei toi kauheen kaukana oo totuudesta, on se sen verran massiivinen opus. =) Ajattelin selviäväni pienemmällä kirjalla ja vähemmällä raahamisella, jos menisin lainaamaan jonkun manga/anime-piirrustusoppaan, mutt nepä on melkist kaikki yllättäen lainassa.. Pari ehkä käyttökelposta englanninkielistä opasta löysin kirjaston sivuilta, mutt sitähän ei tiedä onko ne enää hyllyssä, ku mä pääsen töistä. Ai miten niin manga/anime on in?!? No, täytyy käydä kuitenki kattomassa. Vilkasen samalla sitä ainokaista opasta, jonka löysin kynäruiskun käytöstä.. onko siitä mihinkään.

Pikkuveljen hääkutsut on taas ollu kehittelyn alla. Lähetin broidille ja tulevalle vaimolleen tekstiehdotuksia tänään, saa kattoo mitä sieltä tulee takasin. =) Noita kutsuja on oikeesti ihan kiva suunnitella, kun se tapahtuu ihan omalla painollaan, en oo paljoo niitä mietiskelly. Saa kattoo sit miten kivaa se on, jos tekstin tulostaminen sille suunnitellulle paperille ei onnistukaan ja mä rupeen kirjottamaan about 60 kutsua käsin. No, onpahan sit kerrankin hyötyä kalligrafian opettelusta. Ei niitä tekstaustaitoja ihan joka päivä pääse kuitenkaan käyttämään.

Käyn hakemassa uuden kameran tänään. Jeejee. Ja uus kalenteri pitäis jostain repästä. Aattelin ensin, ett ostan Tiimarista sen pääkallokalenterin, mutt en sit tiiä. Vähän tylsä. Jos tekisin taas ite, niin saan semmosen ku haluan. Semmosen missä on tarpeeks tilaa eikä yhtään ylimäärästä infoo. :D Mutt vanhasta oppineena, sen täytyy olla kova... *wirn* Hyi teitä hävyttömiä, antakaa mun nyt edes sanoo lause loppuun! Kovakantinen piti sanomani (No joo, "senkin" täytyy olla kova).

Taas tää meni tähän. Kyllä mun tarvii pian saada miestä. Vois tutkii sitä anatomiaa in real life. ;)

Horny little devil