Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2007.

Sweet and sour  1

Vielä yks kokonainen päivä töitä tällä viikolla eikä tääkään päivä oo vielä ohi. Päivä alkoi taas särkylääkkeellä, tänään otin tabun jo ennen ku lähdin kotoo töihin.. Yleensä sentään pääsen töihin ja ehdin ekan kahvitauonki pitämään ennen ku pistän vesilasin poreilemaan. Laskin tänään ett vajaa 14 viikkoo vielä työsopimusta jäljellä tässä laitoksessa.. Sit koittaa vapaus. Ellei sit jo aikasemmin tärppää joku noista mun työhakemuksista. Tänään tuli taas yks kieltävä vastaus..

No enivei.. viikonloppua odotellessa. Viikonloppuna olis tarjolla peräti kolmena päivänä keikkaa. Perjantaina on suuntana Dante ja Lucan akustinen setti. Ja tulevaa lauantaita oon odottanu jo vaikka kuinka kauan. Mondon sällit soittaa S-Osiksessa seuranaan Crackwhores ja Psychostars. Kovaa kamaa tiedossa ja jotkut hölmöt lähtee tän sijaan Old Texasiin kattomaan jotain halvatun Hitmenii... No, siinähän menevät, mä oon Rikulle ja Woffelle luvannu ilmaantua paikalle ja mähän en anna lupauksia joita mä en voi pitää. Woffelle taisin itse asiassa myös luvata olla niin kännissä, ett hänellä on hauskaa.. :D Vielä kun keksis mitkä kuteet sitä heittää niskaan. Sit vielä sunnuntaina jos kunto riittää, niin Lucalla on toinen keikka. Voi kyllä olla, ett se jää väliin..

Vielä kun keksis miten tästä mua vaivaavasta unitaudista pääsee eroon. Ihan sama miten paljon tai vähän nukkuu, aina vaan väsyttää. Eilenki vetäsin ihan lonkalta kolmen ja puolen tunnin päikkärit töiden jälkeen. Heräsin siinä jossain vaiheessa, kun ilmaisjakelut tipahti postiluukusta ja käännyin selälleni makaamaan, ett pötkötän hetken ennen ku nousen ylös. Mähän en nimittäin koskaan nuku/nukahda selälläni. En ikinä. Mutt niin komiasti vaan kuitenki nukuin vielä reilun tunnin.. Kattelin kolme tuntii illalla telkkuu ja jo alkoi taas väsyttämään. Kitkutin vielä tunnin hereillä, kunnes oli pakko luovuttaa. Ja aamulla (kuten edelleenkin) väsyttää ihan järjettömästi. Mitäköhän ne mahtais työterkkaril sanoo jos sinne menis pyytämään adrenaliinia suoraan suoneen... :P

Onneks kohta on iltapäiväkahvin aika, jos vaikka taas hetkeks heräis..

Master of Chaoz ;)


Searching inspiration..  1

"Olen vakuuttunut siitä, että on kysymys innostuksesta. Sen puutteesta. Minun täytyy löytää se. Valloittaa se takaisin. Jossain se piileskelee.
Luultavasti siitä ei kannata puhua.
Se on vähän niin kuin zen.
Yrittämällä en pysty ikinä onnistumaan.
Voin onnistua vain, jos en yritä.
Helvetin buddhalaiset. Luulevat olevansa niin pirun fiksuja."
(Erlend Loe: Supernaiivi)

"Poika" on ollu taas varmaan kuukauden koskemattomana.. Ja unohdin ilmottautumispäivän kurssille, jossa oisin saanu aktivoitua "pojan".. Piirrustusvälineisiin en oo koskenu pariin kuukauteen..

Vielä jonain päivänä..