Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2006.

".. I can´t control myself.."  1

En voi nyt hillitä itteeni, pakko laittaa vielä ihan piruuttaan asiaa tähän työhön liittyen. Mulla nimittäin "loppui" kiire sillä samalla hetkellä, kun kuulin, että jatkoa ei oo luvassa.. On kai tuolla kiireempääkin tekemistä, sen sijaan mä teen oman osani laatukansiosta, kaaaaaaikessa rauhassa. Täytyy tunnustaa, että tässä tilityksiä tehdessä kävi mielessä, että tekisin semmoset källit tyyppien kirjanpitoon, että joutuisivat selvittelemään niitä vielä vuoden päästä, mutt ei anna luonto periks.. Loppujen lopuks, pirullisempaa on osottaa, ett se on firman tappio, etteivät palkkaa mua töihin.. Ei nimittäin varmaan oo yhtäkään ohjeistusta aikasemmin tehty yhtä hyvin, ku nää tilitykseen liittyvät. Olisinhan mä ne tehny joka tapauksessa hyvin, mutta nyt kun mun työkiireet "loppui" niin voin hyvällä omallatunnolla viilata pilkkuu ihan viimeseen asti..

Stone cold



"..lips of an angel.."  1

Eilisessä ilmaisjakelussa luki mun horoskoopin kohdalla seuraavaa: "Et saa menneen vuoden kliimakseja mielestäsi. Jos aika kultaa muistot, olet tänä vuonna rikastunut tuntuvasti." Tuli sit ton lukemisen jälkeen mietittyä juttuja tän vuoden puolelta ja muutenki.

Minä=rikas!!!


"..hey, you´re crazy bitch but you fuck so good.."  1

Työt siis jatkuu. Ainakin tammikuun loppuun. Sit katotaan tilannetta taas uudestaan. Onpahan edes jotain. Ja kouluun menoa taas tässä mietiskelin. Kattelin ennakkotehtäviä, ei huonoja.. =) Vois ihan piruuttas hakee, kattoo sit pääseekö sinne. Luulis pääsevän, ku on jo yks tutkinto pohjalla..

Asiasta leppäkerttuun.. Kun Radio City lopetti, oon töissä kuunnellu netistä ruotsalaista kanavaa, Bandit Rock. Ihan sairaan hyvää musiikkia. Esimerkkinä toi otsikossakin lainattu Crazy bitch Buckcherryltä.. Hiukan hymyilyttää.. ;)

Naku jossain vaiheessa sanoi olevansa ekaks paras nukkuja.. =) (Hauskasti sanottu.) No, mä vien sen tittelin nyt väliaikasesti, kun en muista koska oisin viimeks nukkunu 7 tuntia putkeen heräilemättä.. En nähny edes mitään levottomia unia. Viime yönä nukuin ja olisin nukkunu pitempäänkin ellei kelloradio olis pärähtäny soimaan.. Muuten on yöunet ollu semmosia kolmesta tunnista maksimissaan kuuteen tuntiin. Ihan hyvin oon kyllä jaksanu. Sitä paitsi kuten sitä sanotaan, niin kyllä kuolema kuittaa univelat..

Tämmöstä tänään. Eli ei yhtään mitään asiaa, kunhan auon päätäni. Taas kerran.

Elukka




"..There´s a hole in my soul.."  1

Hassu juttu, kun asiaa ajattelee enemmän.. Mä oon varmaan (TAAS kerran) ajatellu liikaa, mutt tää on täynnä vastakohtia, ristiriitaisuuksia. Sitä ei selitä yks eikä kakskaan lausetta... Joku kysyi, ett jos mä en oo fani, ni mikä mä sit oon..?!?

Kai mä oon jonkin sortin kaveri. Mä haluaisin sanoa ystävä, mutt sä et varmaankaan oo ihan samaa mieltä asiasta, joten ehkä me ei olla vielä ihan niin pitkällä. Mä rakastan sua, mutt en oo rakastunu suhun (En uskoakseni ainakaan.. enää.). Mä en panis pahakseni "pientä säätöä" sun kanssa, mutt jos sä oot onnellinen jonku muun ku mun kanssa, ni hyvä niin. Sä oot helvetin hyvä tyyppi, mutt välillä niin ärsyttävä, ett voisin vedellä sua ympäri korvia oikein olan takaa. Hetkeäkään miettimättä mä luottaisin henkeni sun käsiis ja ihan yhtä nopeesti luopuisin siitä, jos sillä säästäisin sun henkes..

Mä rakastan sussa sitä, mitä sä saat mussa aikaan. Sun läsnäollessa, sun seurassa mun hartiat tipahtaa 10 senttiä alaspäin eikä stressistä oo tietookaan. Pelkkä ajatus susta saa mut virnuilemaan (hyvällä, ei pahalla). Sun seurassa mä tunnen voivani olla oma itseni, mä voin puhua kaikesta maan ja taivaan välissä ja sen ulkopuoleltaki. Sun kaveripiirissäs on muitakin samanlaisia. Mä lasken puolustukseni alas siinä porukassa. Ihan liian alas.. Ja mä rakastan jokasta sekunnin sadasosaakin niistä hetkistä. Me ollaan parhaimmillaan yhdessä ku Sisko ja sen veli.. pahimmillaan.. me ei varmaan edes tunneta semmosta käsitettä.. =)

Fani mä en oo (Siitä ei edes neuvotella!), eikä mulle varmaan löydy mitään muutakaan lokeroa, johon mut vois laittaa..

"..for every love letter written - there´s another one burned.."

Heart´s of gold



"..Jag älskar dig.."  6

Hihii, löytyi listaa.. ;) Eli poimi listasta nimessäs olevat kirjaimet ja tiedät "totuuden" itestäs..

A : You like to drink.
B : Everyone wants you.
C : You are really silly.
D : You like to drink.
E : Damn good kisser.
F : You are dead sexy.
G : You never let people tell you what to do.
H : You have a very good personality and looks.
I : You Are Great in bed.
J : People Adore YOU!
K : You're wild and crazy.
L : Everyone loves you.
M : Best kisser ever.
N : You like to drink.
O : Awesome kisser.
P : You are popular with all types of people.
Q : You are a hypocrite.
R : Fuckin crazy.
S : Easy to fall in love with.
T : You're loyal to those you love.
U : You really like to chill.
V : You are not judgmental.
W : You are very broad minded.
X : You never let people tell you what to do.
Y : Best g/f b/f anyone could ever ask for.
Z : Always ready.

L=Everyone loves you.
I=You are great in bed.
N=You like to drink.
D=You like to drink.
A=You like to drink.

Ja ei ku baariin.. :P

I love me too.