Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2006.

"..ostan lentokoneen.."  1

Kun oliski varaa ostaa lentokone.. Poistuisin töistä HETI ja mahdollisimman kauas.. Kun ei pääse kahville, ei pääse syömään ja kohta puhkee kupla otsassa, kun ei pääse vessaan.. Paskempi homma.. Harjottelijan hommat on perseestä!

"Ilma on paska ja Opel on jäässä,
henkinen helvetti jyllää päässä.."

Lady Love (HAH! Not today honey..)


"..nauran kuutamoon.."  1

Puppe hei! Puppe hei! Kyllä nyt on semmonen olo, että ihan ku olisin kuunnellu Kuselan Maanteiden kuningasta, niin paljon on outokumpu tärissy naurun tahtiin.. Joulujuttuja.. Sain kaverilta viestin liittyen pikkujouluihin.. :D Repesin ihan täysin! Eli tässä parhaat palat:

"Nils Holgersson - pikkujoulu:
Huomaat lentäneesi etelään jonkun hanhen kanssa.

Kristoffer Kolumbus -pikkujoulut:
Et tiedä mihin olit menossa, etkä perille päästyäsi tiedä missä mahdat olla, mutta koko reissu menee valtion piikkiin."

Kolumbus -pikkujoulu toi elävästi mieleen erään meilienvaihdon kaverin kanssa, kun kirjotin meneväni suoraan vankilaan kulkematta lähtöruudun kautta.. Kaveri lupas tulla vilkuttelemaan mulle kakolaan ja heiluttelemaan kaljapulloa siihen ulkopuolelle. Valtion piikkiin kai ne pikkujoulut siellä menee.. Ja jatkuu:

"Punahilkka-pikkujoulut:
Heräät isoäidin kanssa samasta vuoteesta. Lisäpojoja, jos kyseessä on jonkun toisen isoäiti.

Ruma ankanpoikanen - pikkujoulut:
Aamulla vieressäsi on väärät munat."

Väärät munat ollu useesti aamusin vieressä, muttei koskaan pikkujouluna.. ;) (Voidaan toki väitellä asiasta onko sinkuille olemassakaan käsitettä "väärät munat"..) Ja loppurepäsy:

"Nalle Puh - pikkujoulut:
Aamukankeudessa et saa sormia varpaisiin ja hampaissa on plakkia kuin olisit pessyt ne hunajalla. Tilannetta pahentaa ylipirteä kaverisi, joka on herännyt täysin ilman krapulaa ja pomppii nyt maanisesti ympäri asuntoasi.

Iso Paha Susi -pikkujoulut:
Henki haisee niin pahalle, että voit puhaltamalla kaataa ladon. Ympärillesi laonneet ihmiset eivät siis ole sammuneita vaan...

Peppi Pitkätossu -pikkujoulut:
Heräät aamulla hevosen ja apinan välistä.

Kultakutri-pikkujoulut:
Heräät partnerisi "Kuka on nukkunut minun sängyssäni?"-kysymykseen.

Joona ja valas -pikkujoulut:
Jokin hakkaa sisuskalujasi ja tahtoo ulos."

Mä kuvittelin pikkutyttönä olevani Peppi Pitkätossu.. sillon en tullu ajatelleeks asiaa tolta kantilta.. :P Ja ei, älkää edes alottako aamuhengityksestä..

Tällanen meili siis. Toinen kaveri oli "blogissaan" järkänny arvonnan. Kommenttia laittaneiden kesken arvotaan joku yllätyslahja, kommenttiin piti vaan sisällyttää jokin tonttulaulu.. Sain erinomaisesti aikaa kulumaan ja lisättyä naurulla elinvuosiani, kun surffailin netissa hakien sanoja viisuun "Rölli tapaa Tiina-tontun".. No, sanoja en kyllä löytäny, mutt olipa hauskaa leikitellä ajatuksella, ett broidi "innokkaana Rölli-fanina" sais joululahjaks Rölli-cd:n (Broidi on 25..)..

Ja kun tälle surffailu-/joululahjalinjalle läksin, niin selailin vielä yhtä blogia, johon kaveri oli kirjottanu, jotta miksei kukaan ostanu hälle joulukalenteria (viime vuonna).. Arvaa Naku, mitä mä tuon sulle seuraavalle keikalle.. ;)

Tällasta.. Nyt telkun ääreen.

"Mama was queen of the mambo, papa was king of the Kongo, deep down in the jungle I´m still banging my first bongo.."

King of the bongo bong


"..Now I know.."  1

Iso ikävä. Halipula. Tahtoo jonkun viekkuun nukkumaan.

En oo ihan täydessä terässä. Täydessä terässä mä voisin lukee vähintäänkin kolme kirjaa viikossa, valvoo kevyesti aamukahdeksaan jutellen henkeviä aiheesta ku aiheesta, täydessä terässä mä en menis nukkumaan itku kurkussa johtuen omasta ajatuksenjuoksusta.. Mä oon tuntenu oloni kipeeks, niin fyysisesti ku henkisestikin.. Kuumeinen olo, migreenin alkua.. Onneks tänään tuli hiukan piristystä, kun poikkesin lukemassa poikien vieraskirjaa.. Villin lännen meininkiä.. =) Ja toiseen osotteeseen oli tullu kaverilta meili, jossa oli mielenkiintonen linkki.. Ja pari keikkaa tulossa. Sain taas perspektiiviä elämään. Perspektiivi on hieno asia.. Mun tän hetkinen suosikkilainauksenikin liittyy perspektiiviin..

"Kaikki on kiinni perspektiivistä. Minun mielestäni sinä tarvitsisit niin kiihkeää pillunnuolentaa, että unohdat oman nimesi, ja sinun mielestäsi minä tarvitsen lobotomian." (Ethan Hawke: Tuhkakeskiviikko)

Myös Erlend Loe totes, kirjassaan Supernaiivi, hyvin:

"Kaikki tämä vetää minua yhä enemmän puoleensa. Saan hiukan välimatkaa omaan olemassaolooni. Perspektiiviä. Perspektiiviä pitäisi voida ostaa ja nauttia suonensisäisesti."

Maanantaina haastatteluun. Se ei oo se unelmaduuni. Siinä epäilyttää montakin asiaa. Erityisesti sanat osapäivänen ja määräaikanen. Mutt kaipa se siitä.

Niin, tosta otsikosta.. Sehän on Nickelbackin biisistä ja menee seuraavasti:

"..Now I know why I felt like shit when I woke up this morning.."

Sankaritar


"..It´s not how I planned it.."  1

Mä en suunnitellu sitä. Se kaikki lähti täysin viattomasta heitosta:"On pojilla ihan kivan näkönen basisti." En edes ajatellu koko juttua ennen ku kaverit väänsi tikusta asiaa. Ja sit tuli se yks ilta. Lopullinen niitti oli sun viimenen lause:"Kyl sä mahdut tähän viekkuun nukkumaan." En kuvitellu lankeevani niin helpolla. Sä sait murskavoiton mun sydämestäni. Harmi, ettei se kiinnosta sua paskaakaan..

"..sul oli metalliketjussa heijastin
ja mul oli sotkuinen tukka
ja maailma kuin siinä ei muita ois.."

(they called her)Sunshine


"..kun joskus nukkua on niin vaikeaa.."  1

Näääh! Ei mulla oo uniongelmia, mulla on ongelmia ajan kanssa. Pää täynnä ideoita ja ajatuksia, kädet malttamattomina pysymään paikallaan, ei HUVITA mennä nukkumaan. Haluaisin valvoo yötä, kunnes pää on täysin tyhjennetty tai väsyttää niin, ett nukahdan istualleen olkkarin lattialle valot päällä (mä en IKINÄ nukahda telkku tai valot päällä). Mutt aamusin pitää olla skarppina, kun työttömänä pitää vääntäytyä kurssille, ett osaan ihan aikuisten oikeesti hakee töitä.. Hiukanko mua taas rassaa... :P Voisin taas lukkiutua neljän seinän sisään, mitä tulee taas kaikkeen ns. ulkopuoliseen toimintaan. Nukkuisin päivät ja valvoisin yöt toteuttaen ideoitani. Ja viikonloput vetäisin viihteellä aamun tunneille asti.. ;)

"..I don´t wanna be anything other than
what I´ve been trying to be lately.."

Ugly in the morning ;)