Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2007.




Tanssi tyttö, tanssi tyttö..  1

Jepjep. Uniikin levyjulkkarit tuli taasen nähtyä. Oli hyvä setti, harmi vaan, ett starat oli niin kiireisiä, ettei ehtineet vaihtamaan kuulumisia.. Sain kuitenki ilmasen levyn ja kasan ihan onnistuneita kuvia.

Torstaina myöhästyin "hippasen" torstai-olohuoneesta, mutt kuulin kuitenki Tonton laulavan perinteisesti: "..aikuinen nainen mä oon.." =)

Yskä alkaa hellittämään otettaan. En tiedä onko syynä tanssit, oluen lääkinnälliset vaikutukset vai se, että kuittailin eilen univelkoja hiippailemalla yöpaitasillaan vielä neljän aikaan iltapäivällä.. vaiko kenties näiden asioiden summa?!


Viikko täynnä..  1

Siis oon ollu nyt viikon kipeenä.. kuumetta ei oo enää ollu, yllättävää kyllä (ei edes perjantaisesta paskasta huolimatta..), mutt yskä ei ota hellittääkseen. Ja viikon verran on tullu nukuttua puoliks istuvassa asennossa.. ja se alkaa jo tuntumaan. On selkä kipee ja jumittaa.

Onneks on taas mukavia asioita tiedossa, kun keskiviikkona on Itsenäisyyspäivän suurtanssit ja Uniikin levyjulkkarit. Ja torstaina taas Rentoon torstai-olohuoneeseen kuuntelemaan ku Tonto vetää kovaa ja korkeelta. Ja tänään kampaajalle.

Kunhan nyt en tukehdu omaan yskään ja limaan ennen noita...