"..hey, you´re crazy bitch but you fuck so good.."

  • Milynda

Työt siis jatkuu. Ainakin tammikuun loppuun. Sit katotaan tilannetta taas uudestaan. Onpahan edes jotain. Ja kouluun menoa taas tässä mietiskelin. Kattelin ennakkotehtäviä, ei huonoja.. =) Vois ihan piruuttas hakee, kattoo sit pääseekö sinne. Luulis pääsevän, ku on jo yks tutkinto pohjalla..

Asiasta leppäkerttuun.. Kun Radio City lopetti, oon töissä kuunnellu netistä ruotsalaista kanavaa, Bandit Rock. Ihan sairaan hyvää musiikkia. Esimerkkinä toi otsikossakin lainattu Crazy bitch Buckcherryltä.. Hiukan hymyilyttää.. ;)

Naku jossain vaiheessa sanoi olevansa ekaks paras nukkuja.. =) (Hauskasti sanottu.) No, mä vien sen tittelin nyt väliaikasesti, kun en muista koska oisin viimeks nukkunu 7 tuntia putkeen heräilemättä.. En nähny edes mitään levottomia unia. Viime yönä nukuin ja olisin nukkunu pitempäänkin ellei kelloradio olis pärähtäny soimaan.. Muuten on yöunet ollu semmosia kolmesta tunnista maksimissaan kuuteen tuntiin. Ihan hyvin oon kyllä jaksanu. Sitä paitsi kuten sitä sanotaan, niin kyllä kuolema kuittaa univelat..

Tämmöstä tänään. Eli ei yhtään mitään asiaa, kunhan auon päätäni. Taas kerran.

Elukka

Kirjoitettaessa soi Three Days Grace: Animal I have become

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus