"I´ll do anything to just feel better.."

  • Milynda

Yleinen vitutus vaivannu jo pari päivää.. Rasittaa lukea kavereilta saatuja sähköposteja, joita ne lähettää ympäri maapallon ja millon miltäki festareilta.. Meikä on lusmuillu jatkuvalla syötöllä juhannuksesta asti faijan nurkissa ilmasen sapuskan toivossa, kun ei oo rahaa edes ittensä elättämiseen.. Alkais vaan satamaan kaatamalla, ni en olis ainoo joka nysvää neljän seinän sisällä vehje otassa..

Ainoot hyvät asiat tuntuu olevan tällä hetkellä nuorempi broidi, joka tuli 1,5 viikoks Ruotsista Suomeen faijan luo käymään ja kun luin kaverin blogista stoorin siitä, miten ennen pitkää oma perse on omalla naamalla.. (Liittyi suihkussa käymiseen ja ittensä kuivaamiseen pyyhkeellä.) ;)

Ollaan broidin kanssa viimeks nähty ennen juhannusta siskon lakkiaisissa ja sitä edeltävästä tapaamisesta on vierähtäny kaks vuotta.. Kun ei köyhällä oo varaa matkustella.. Ja tänä kesänä ei oo köyhällä ollu edes kärpäsiä kavereina.. Plääh!

Rock`n´Roll Junkie

Kirjoitettaessa soi Aerosmith - Get a grip

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus