Iskit sit jalkapallojoukkueen aikas kuluks..?

  • Milynda

Joo´o, W-ellu heitti otsikossa olevan lauseen perjantaina, kun oltiin Raumalla Mustan pitsin yössä. Sain nimittäin kutsun Karvialle futismatsiin, olisin saanu kyydin joukkueen bussissa. Jätin sit kuitenki väliin, ku kotiin olisin päässy vasta tiistaina, jollon mulla on palkkapäivä. Oli ihan mielettömän kivaa nähdä Jugi pitkästä aikaa. En tosin odottanu näkeväni Jugia, enkä myöskään Jaria, joka toimi pitkään mun luotto-baarimikkona sillon ku asuin Raumalla. Mutt näinpä sit kuitenki. =) Ketään niistä kenelle ilmotin tulostani, en kuitenkaa nähny, joten kaipa tää meni ihan tasan näin. Mutt mennäänpä keikkafiiliksiin taas kerran.

Tosiaan perjantaina olin töissä vajaan neljän tunnin unien jälkeen ja tytöt tuli hakemaan mua iltapäivällä töistä, jonka jälkeen lähdettiin melkist suoraan Raumalle ajamaan. Oltiin ihan hyvissä ajoin, tytöt halus kattoo Aleksi Kaunisvirta bandin, ku ne on Aleksin kanssa niin hyvää pataa. Aleksia kehuttiin mullekin tosi mukavaks ja kivannäköseks kaveriks, mutt tilaisuuden tultua kukaan ei taaskaan vaivautunu esittelemään mua Aleksille, joten en päässy tekemään omaa arviotani asian todellisesta tilasta. Käytiin syömässä AKB:n jälkeen, Rauman iki-ihanassa La Bambassa. Olivat menneet muuttamaan. Koko kaupunki oli muutenkin kauheen myllerryksen vallassa, vanhat kotikulmat oli muuttunu niin, ettei meinannu mitään löytää..

Syötyämme palattiin takasin lavan lähistölle ja alettiin odottelemaan. Kuunneltiin siinä joutessamme Hanna Pakarista, se vähä mitä laulusta kantautu sinne takariviin. Basso kyllä kuului ihan kiitettävästi, mutt paljon muuta ei sit kuulunukkaa. Taisin mä yhden biisin tunnistaa.. Siinä sit odotellessa näin ensin Jarin, tän aiemmin mainitsemani baarimikon. Baarihommat on kuitenki kuulema jääny enemmän tai vähemmän ja vaimoke löytyny siihen rinnalle. Mukavan tuntunen ihminen, täytyy sanoo. =) Siinä Jarin kanssa kertailtiin tapahtumia mun muuton jälkeen, kun Jugi käveli siitä vierestä ohi. Tönäsin sateenvarjolla Jugia kylkeen ja sain yllättyneen ilmeen ja sen perään halin. Juteltiin Jarin kanssa vielä hetken aikaa ja sit huomasin, ett Jugi oli jääny siihen lähistölle roikkumaan. Jugin kanssa sit juteltiin niitä näitä ja sain kuulla, ett Soulbro´ Iiro on Etelä-Afrikassa, Kapkaupungissa. Ihmekös ettei sällistä oo kuulunu mitään. Jugi myös oli se mysteerihenkilö, joka esitti mulle kutsun futismatsiin, "joukkuehenkeä kohottamaan". Yeah right. Olis varmaan pitäny laulaa pojille Tuiki, tuiki tähtöstä.. *wirn* Sit Jugi jatkoi matkaa ja me tyttöjen kanssa siirryttiin hetkeä myöhemmin lavan edustalle, kun Ressun piti tulla lavalle.

Kuunneltiin Ressun setti, naurettiin ihan älyttömiä juttuja.. Ja kuittailin Tontolle, en voinu jättää tilaisuutta käyttämättä. =D Onneks Tontolla on hyvä huumorintaju.. ja hyvä kuulo, se aina kuulee mun sanomiset. Tosin tällä kertaa mä en puhunu ihan hiljaa.. Ressun lopeteltua lähettiin autolle päin ja kotio.

Lauantaina nukuin pitkään ja tuijottelin telkkua pitkin päivää. Illalla sit raahautusin Rentoon Telaketjun keikalle. Ennen keikkaa näin tuttuja Raumalta, Homegrove oli tullu Orkidean keikalle. Juteltiin varmaan semmonen puolisen tuntia ja lähtiessään Homegrove totes, ett nähdään taas kolmen vuoden päästä. Oli pakko korjata, ettei meiän edellisestä tapaamisesta oo niin kauaa, olinhan mä joulukuussa? kattomassa Gigglissä hänen keikkaa. Homegroven muistikuvat oli hyvin vähäiset.. ;)
Telaketjun keikka oli ihan hyvä, mulla vaan alkoi olemaan kiintiö täynnä. Ei viihteilyn suhteen vaan eräs ihminen alkoi kypsyttämään. Kyseessä on tosi hyvä ystävä jo pitkältä ajalta, mutt viime aikoina tää ihminen on laukonu jatkuvasti todella häiritseviä lausahduksia ja muuten ollu jossain määrin rasittava. Halusin vaan kotiin. Keikan jälkeen poistuttiinki melko nopeesti paikalta, kaveri seuraavalle keikalle ja mä lähdin kävelemään kotiin. Ihana tuulettaa fiiliksiä pienellä yöllisellä kävelyllä. Onneks mun kotimatkan varrella ei ollu mitään viuhahtelijoita, ne olis ollu hätää kärsimässä, olin niin huonolla tuulella.

Sunnuntai menikin nukkuessa ja telkkua katellessa. Tänään tulin taas töihin ja sain kuulla, ettei mun työsopparia jatketa tän viikon jälkeen. Ihan sama, paska duuni tää olikin, palkkaa lukuunottamatta..

Sinner & Saint

Kirjoitettaessa soi U2: In the name of love

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:19

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus