Katoan katoan katoan...

  • Milynda

Eilen kävin sit ostamassa lipun itsenäisyyspäivän suurtansseihin.. ja tänään sit osallistuin Radio Rockin kilpailuun.. No, Rockin häppeninki on samana päivänä ku noi suurtanssit.. arvatkaa huviksenne kumman lipun mä myyn jos voitan lipun tonne rockiin.. =)

Muuten eilen olikin sit ihan perse päivä.. Unohdin kännykän töihin.. löysin taas yhet tosi kivat saapikkaat, jotka ei ollu edes hinnalla pilattu, mutt ne oli taas tikkusäärille suunniteltu.. huomasin unohtaneeni ottaa edellispäivän tabun.. ja illalla ku tein villasukkaa, niin tein sen saman kolmen sentin pätkän varmaan kymmenen kertaa uudestaan. Sit totesin, ett parempi antaa olla ja jatkaa joskus toiste.

Onneks tänään alkaa viikonloppu.. mä taidan pysyä neljän seinän sisällä ja vetää peiton korviin koko viikonlopun ajaks.. meen piiloon pahaa maailmaa. Ulkona on kylmä.

Toivottavasti uudet levyt tulee ens viikolla niin, ett ehdin saamaan ne mukaan ja ladattua ipodille isän luona.. Pitäs vissiin joku isänpäivälahjaki kehittää..

Kirjoitettaessa soi Panic Channel: Why cry

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:12

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus