"Muumipeikko, Pikku Myy auton alle litistyy.."

  • Milynda

Tänään aamun ensimmäinen biisi oli Tiktakin Sankaritar.. Pääsin kurssille ja alkoi lumisade ja biisi vaihtui.. "I´m dreaming of a white christmas.." Aaargh, ei vielä jouluhössötyksiä.. Odottelen, ett puhelin soi.. Tahtoo sen työpaikan!

Viikonloppukin meni musiikkipainotteisesti.. Eräs moottoriturpa hyppäs mun unissa ja sen johdosta päivät on alkanu ehkä turhanki usein "dieselin hajulla".. Mutta on ainaki ollu mukava herätä aamusin, kun on saanu naureskella, että olipa taas levoton uni... ;)

Hiukan meinasin revetä eilen otsikon laulunpätkän kuullessani. Olin bussissa ja seisoin siinä käytävällä odottelemassa pysäkille tuloa.. Siinä istui pikkutyttö äitinsä kanssa ja jutteli tytön päiväkodissa tekemästä piirrustuksesta. Keskusteluun tuli pieni tauko ja yhtäkkiä tyttö alkoi laulamaan tota luritusta. Mistä ihmeestä se tuli? Hoksasin sen bussista noustessani, mulla oli takin kauluksessa Pikku Myy -pinssiheijastin.. Hymyilytti koko lopun päivää. Ja arvatkaa mikä biisi soi päässä nukkumaan mennessä.. =)

"..In the land of ice and snow.."

Ice Queen

Wintersun/Ice Queen
Wintersun/Ice Queen

Kirjoitettaessa soi Wärtzilä: Terroristi

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus