"..nauran kuutamoon.."

  • Milynda

Puppe hei! Puppe hei! Kyllä nyt on semmonen olo, että ihan ku olisin kuunnellu Kuselan Maanteiden kuningasta, niin paljon on outokumpu tärissy naurun tahtiin.. Joulujuttuja.. Sain kaverilta viestin liittyen pikkujouluihin.. :D Repesin ihan täysin! Eli tässä parhaat palat:

"Nils Holgersson - pikkujoulu:
Huomaat lentäneesi etelään jonkun hanhen kanssa.

Kristoffer Kolumbus -pikkujoulut:
Et tiedä mihin olit menossa, etkä perille päästyäsi tiedä missä mahdat olla, mutta koko reissu menee valtion piikkiin."

Kolumbus -pikkujoulu toi elävästi mieleen erään meilienvaihdon kaverin kanssa, kun kirjotin meneväni suoraan vankilaan kulkematta lähtöruudun kautta.. Kaveri lupas tulla vilkuttelemaan mulle kakolaan ja heiluttelemaan kaljapulloa siihen ulkopuolelle. Valtion piikkiin kai ne pikkujoulut siellä menee.. Ja jatkuu:

"Punahilkka-pikkujoulut:
Heräät isoäidin kanssa samasta vuoteesta. Lisäpojoja, jos kyseessä on jonkun toisen isoäiti.

Ruma ankanpoikanen - pikkujoulut:
Aamulla vieressäsi on väärät munat."

Väärät munat ollu useesti aamusin vieressä, muttei koskaan pikkujouluna.. ;) (Voidaan toki väitellä asiasta onko sinkuille olemassakaan käsitettä "väärät munat"..) Ja loppurepäsy:

"Nalle Puh - pikkujoulut:
Aamukankeudessa et saa sormia varpaisiin ja hampaissa on plakkia kuin olisit pessyt ne hunajalla. Tilannetta pahentaa ylipirteä kaverisi, joka on herännyt täysin ilman krapulaa ja pomppii nyt maanisesti ympäri asuntoasi.

Iso Paha Susi -pikkujoulut:
Henki haisee niin pahalle, että voit puhaltamalla kaataa ladon. Ympärillesi laonneet ihmiset eivät siis ole sammuneita vaan...

Peppi Pitkätossu -pikkujoulut:
Heräät aamulla hevosen ja apinan välistä.

Kultakutri-pikkujoulut:
Heräät partnerisi "Kuka on nukkunut minun sängyssäni?"-kysymykseen.

Joona ja valas -pikkujoulut:
Jokin hakkaa sisuskalujasi ja tahtoo ulos."

Mä kuvittelin pikkutyttönä olevani Peppi Pitkätossu.. sillon en tullu ajatelleeks asiaa tolta kantilta.. :P Ja ei, älkää edes alottako aamuhengityksestä..

Tällanen meili siis. Toinen kaveri oli "blogissaan" järkänny arvonnan. Kommenttia laittaneiden kesken arvotaan joku yllätyslahja, kommenttiin piti vaan sisällyttää jokin tonttulaulu.. Sain erinomaisesti aikaa kulumaan ja lisättyä naurulla elinvuosiani, kun surffailin netissa hakien sanoja viisuun "Rölli tapaa Tiina-tontun".. No, sanoja en kyllä löytäny, mutt olipa hauskaa leikitellä ajatuksella, ett broidi "innokkaana Rölli-fanina" sais joululahjaks Rölli-cd:n (Broidi on 25..)..

Ja kun tälle surffailu-/joululahjalinjalle läksin, niin selailin vielä yhtä blogia, johon kaveri oli kirjottanu, jotta miksei kukaan ostanu hälle joulukalenteria (viime vuonna).. Arvaa Naku, mitä mä tuon sulle seuraavalle keikalle.. ;)

Tällasta.. Nyt telkun ääreen.

"Mama was queen of the mambo, papa was king of the Kongo, deep down in the jungle I´m still banging my first bongo.."

King of the bongo bong

Kirjoitettaessa soi Robbie Williams: Dickhead

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus