"..nice to know you, goodbye.."

  • Milynda

Niinhän sitä luulis.. Nimittäin kun sitä on viimestä päivää töissä, että sitä sais luvan kanssa ottaa vähän rennommin. Mutt ku ei. Lisää töitä vaan tuodaan tehtäväks. Mulle on tänään varmaan annettu enemmän töitä ku viimesen kahden viikon aikana yhteensä. Tosin kyllä mä sit olenki lusmuillu, luvan kanssa ja ilman.

Eilen tuli käytyä taas jameissa. Oli kiva nähdä taas poikia ja kuunnella millasia biisejä tällä kertaa. On ne vaan taitavia. =) Jamit on tietysti myös syy siihen, minkä takia mä tänään ottaisin vähän iisimmin, kun hiukan reilun kolmen tunnin yöunilla on aikas kypsää painaa hiki hatussa hommia. Mutta, kuten jo aiemmin sanottua, mulla loppui kiire siihen ku ilmotettiin ettei jatkoa oo tiedossa.. Otan sitten "luvattoman rennosti".. Teen minkä jaksan, jos jaksan.. Ehkä ehdin tehdä kaikki, ehkä en mitään.. Tai no, oonhan mä tässä tehny töitä puol yhdeksästä asti, joten kyllä mä jotain oon jo ehtiny tekemään.. Ja onhan tässä vielä kolme ja puol tuntii aikaa..

Tommyn kanssa oli ihan mukava eilen höpistä. Kerroin, että tänään on vika työpäivä ja naureskeltiin, ett sit on ainaki enemmän aikaa käydä keikoilla.. ;) Kun vaan saisivat noita keikkakalentereitaan päivitettyä...

Jatketaan harjotuksia.

Zombie

Kirjoitettaessa soi Incubus: 11 am

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus