Rahan valta

  • Milynda

Se on niin suuri. Se ei välttämättä tee onnelliseks, mutt se helpottaa elämää kummasti, kun taskunpohjalta löytyy muutama ylimääränen kolikko. Ja olishan se kiva saada jotain säästöönki. Mulla on suuria toiveita ja unelmia, joiden toteuttaminen on lähes täysin rahasta kiinni.

Oma asunto on yks suurimmista haaveista. Olis myös kiva, jos joskus pääsis matkustelemaan ympäri maailmaa. Euroopasta olis hyvä alottaa, vaikka Italiasta tai Briteistä, kun siellä on kavereita. Ja olishan pikkusiskoo ja nuorempaa veljeäkin kiva käydä Ruotsissa moikkaamassa. Haluaisin alottaa harrastamaan vaikka mitä. Kickboxing, jousiammunta, kitaran soitto, valokuvaus... Mutt varusteet ja jäsenmaksut ei oo niitä halvimpia. Polkupyöräkään ei olis pahitteeks, ei tarvis kävellä baarista kotiin.. Ja musiikkifriikin levykokoelma ei taida olla koskaan täydellinen.. ;)

Oma tietokone olis kiva. Eikä pelkästään tyhjänpäiväseen surffailuun. Mä haluan mainosalalle töihin, AD:n työ on SE työ. Mutt mun tarvii vielä opetella kuvankäsittelyä ja niiden tiettyjen ohjelmien osalta olis hyvä osata edes alkeet. Markkinoinnin tradenomi kun ei koulutuksensa puolesta tunnu olevan pätevä mihinkään työhön... ja kokemusta on vaikee saada jos ei pääse töihin. Omalla koneella mä voisin alottaa myös pari projektia, jotka on pyöriny mielessä jo ainaki vuoden verran..

Siispä taas tänään kirjotan ainaki 5 työhakemusta, jos vaikka joku vahingossa tärppäis. Ja jos tärppää, niin sit pitäis tulla rahaakin.. Sormet ja varpaat ristissä.

"Don´t try to fix me, I´m not broken."
Twisted angel

Kirjoitettaessa soi Three Days Grace: Overrated

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus