"..tää lähtee käsistä.."

  • Milynda

Juttelin tossa projektipäällikön kanssa tästä mun jatkosta. Alkuun tehdään nyt sit työsoppari kuukaudeks eteenpäin ja katotaan sit taas tilanne, mutt tavote olis, ett mikäli budjetti antaa myöden niin olisin vielä pidemmälle tätä vuotta. Ihan jees suunnitelma. Mä voin siis toisin sanoen katella tässä nyt kuukauden ihan rauhassa vielä eteenpäin ja sit miettiä tilannetta uusiks, ett haluanko jatkaa vai en. Periaatteessahan tää homma ei niin paljoo mua kiinnosta, mutt raha on aina tervetullutta. Mistä tulikin mieleen, ett pitäis jossain välissä ehtiä KELAanki..

Kavereiden kanssa on taas tänään viestitelty joka suuntaan. Viikonloppuna oon siis menossa Mynikseen synttäribileisiin, tiedossa on kakkua, boolia, grillausta ja saunomista. Ja sit tänään tuli poikien sivulle viestiä, ett niillä olis keikka huomenna. Hiukan huono ajotus! Kaverin synttäribileistä on kuitenkin jo sovittu about puoltoista kuukautta sitten, joten taitaa nyt jäädä keikka väliin... Viikonlopun ruokapolitiikkaa on sumplittu ja vaikka mun kyytini onkin jo melksit varma, niin sekin pitää vielä varmistaa. Ja laukku pitää varmaan pakata jo tänään. Makuupussi ja muuta tarpeellista.. kuten viinaksia.. ;) Toivottavasti ilmat suosii juhlijoita. Ja toivottavasti Pride saa jonku kaverin houkuteltua mukaan keikalle, ett saa kuulla mitä poijjaat veti.. Ja eilen oisin ollu kovaan menossa keikalle, mutt ku ei. Pojat peru sen keikan.. Ja tänään täytyy käydä kaupassa ja apteekissa ja kaverin luona ja ja ja... Kiva, kun tekemistä ja menoa riittää, riittäis vaan noi rahatki.

Täytynee palata töiden pariin. Että osaa olla rasittavaa hoitaa näitä hommia puhelimitse, musta olis paljon kivempaa tavata ihmiset kasvotusten ja nähdä ne paikat, joista mä yritän tietoa kerätä. Puhelimessa on joitakin asioita ni-iiin hankala selittää. Mutt no can do..

Tulis jo perjantai.. ei tätä jaksa vanha erkkikään..

Hyperlapsi

Kirjoitettaessa soi Wärtzilä: Huulilla verta

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:21

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus