Zero sugar

  • Milynda

Vielä hengissä. Vaikka tänään on kyllä ni-iin pää jäässä, ei ajatus kulje ollenkaan. Onneks tässä työssä ei paljoo tarvi kulkeekaan. Viikon työt kulminoituu kuuteen sähköpostiin (seitsemännen lähetän ehkä huomenna) ja väärään numeroon soittaneiden ihmisten puheluihin vastaamiseen. Yöt on menny semmosilla vajailla viiden tunnin yöunilla ja päivät töissä kuluu pääasiassa netissä surffaillen. Chatissä ja irc-galleriassa on tullu heitettyä tosi levotonta juttua. Tosin se on aika tyypillistä mua, ettei siinä sinänsä mitään uutta.

Oon koittanu metsästää tässä jo jonkun aikaa kahta vetoketjua.. mutta kun ei löydy semmosia mitä mä halun. Miten vaikeeta se voi olla..? Jos joku tietää niin kertokaa mistä Turussa (tai vaihtoehtosesti netissä) saa 35 senttisen hopeenvärisen, metallisen ei-avovetoketjun.. Housun lahkeisiin pitäs saada semmoset, mutt en oo mistään löytäny. Lähimmäks pääsin 38 senttisellä metallisella vetoketjulla, jota se myyjä väitti hopeiseks, mutt ei se mun mielestä ollu hopeeta nähnykkää...

Teksti-tv:ltä luin uutisia tossa parisen päivää takaperin. Männävuosien tv-sarja Dallas tulee elokuvana.. Ja Travolta esittää JR Ewingia.. great.. or not. Ja Subilla pyörii uus sarja Mutsin kyydissä.. veikkasin ensin, ett se on joku suomalainen ällötys tyyliin salatut-elämät-vares-elokuvat-kotikatu, mutt ei. Se olikin ihan hauska. Kaikki muistaa vanhan sarjan Nanny, sen ihanan hönö-äänen ja naurunräkätyksen.. It´s back! =) Ja kirouksien kirous, CSI ja Greyn anatomia tulee samaan aikaan... =(

Kohta on kahvitauon paikka. Vaikka koko päivä on ollu yhtä taukoo. Tahtoo kotiin peiton alle lämpimään. Tai tekemään viikonloppuna alotettua villapaitaa. Keskeneräsiä housuja. Piirtämään. Mitä vaan kunhan pääsee täältä pois. Pitäs vissiin laittaa yks työhakemus menemään. Palelen, palellu koko viikon. No can do.

Dark and twisted

Kirjoitettaessa soi Apocalyptica: I´m not Jesus

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:17

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus