Kesän pimeys

Asiaa naisista ja muista romanttisista asioista.

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2010.

No ei heru  4

Laitoin 16.2 16:30 aikaan seitsemälle siihen deitti-ilmoitukseeni vastanneelle seuraavanlaisen viestin, otsikolla Copypastella:

"Laitan tämän noin 20 minulle vastanneelle, ottakaa yhteyttä siellä niin voidaan viestitellä, loggaudun tuonne 2-3 kertaa useammin kuin Cityyn. Ei ole aikaa alkaa valitsemaan noista 20:stä niitä keille tuunaan oikein pitkän ja tarkan viestin. Jokainen kertoi kuitenkin melko samat asiat, eli piti ilmoituksestani ja itse täyttää melko hyvin paitsi äänestää ja on suhteessa ja jotain muuta pientä.

www.facebook.com/[nikkinisiellä]

t:
MBall = olakrez = Tomi"

Yhdestäkään ei ole kuulunut mitään. Ei Cityssä, ei Facebookissa. Onhan tosta jo 9 päivää ja 4 tuntia kulunut.

Kai voisi päätellä että yksikään heistä ei vaan halua olla missään tekemisissä kanssani. Tai ei ainakaan niin että minulle paljastuu heidän koko nimi ja pari kasvokuvaa jne. No sehän jo kertoo etteivät he kovin lämpimästi minuun suhtaudu.

Minulle ei jäänyt käteen siis mitään siitä että deitti-ilmoitukseni:
- oli aamuisena aiheena ainakin 2 radiokanavalla + nettisivuillaan
- pääsi uutiseksi ja linkiksi MTV3:n nettisivuille
- oli jauhettavana 10-20 keskustelupalstalla
- levisi Facebookin tilapäivityksen ja sähköpostiketjukirjeiden ja ircin avulla 50000-150000 suomalaisen naaman eteen
- julkaistiin City-lehden keskiaukeamalla

Nyt voi sitten miettiä että mitä seuraavaksi. Uutta ilmoitusta vaan Cityyn, vai kenties Me Naisten taka-aukeamalle pieni rivi-ilmoitus.

TV:ssä en sentään vielä ole ollutkaan, joten pientä toivoa on.

Mutta tuntuu hyvältä tietää etten ainakaan itse ole se joka jakelee pakkeja. 100000 suomalaisnaista näkee ilmoitukseni. 20 vastaa. Itse vastaan noista noin 15:lle. Eli naisista 1/5000 ottaa yhteyden minuun. Itse otan yhteyden 3/4 naisista.

75% vs 0,02%. Nopeasti laskettuna yhteydenottoprosenttini on 3500-kertainen.

Ilmoituksenihan koostuu melkeinpä kokonaan ajatuksistani, mielipiteistäni ja hiukan makumieltymyksistänikin, mistä pidän ja mistä en. 3499 naista 3500:sta siis ei noiden perusteella halua olla kanssani tekemisissä.

Sitten voikin miettiä että jos on treffeillä naisen kanssa ja kertoo ajatuksiaan, mielipiteitään ja mistä pitää ja mistä ei, niin 3499 naista 3500:stako nousisi pöydästä/penkistä/nurmelta ja juoksisi pakoon? No ei varmaan kukaan, mutta ehkä vaan odottaisi masentuneena treffit loppuun saakka, tai lähes loppuun saakka, ja sanoisi että joo ollaan yhteydessä, oli tosi mukava tavata, ja sitten ei kuuluisikaan mitään koskaan.

Tai sitten voisi olla treffeillä kertomatta itsestään juuri mitään, niin ehkä sitten toimisi paremmin. Mutta sitä vaan että se nyt ei ainakaan toimi että kehuu säätä ja kysyy naisen sisaruksien nimet ja iät.

Joten miksi oikeastaan juosta treffeillä.

Eikö se nyt näytä päivänselvältä että yksikään nainen, tai ainakaan yksikään niistä noin 100000:sta jotka näkivät deitti-ilmoitukseni, eivät halua olla tekemisissä kanssani.

No, Suomessa on noin 350000 noin 20-30v naista, joten vielä on toivoa noin neljännesmiljoonan naisen kanssa. Tosin siitä pitää vähentää ne jotka ovat joskus jonkun ilmoitukseni nähneet tai joiden kanssa olen joskus ollut tekemisissä netissä tai livenä.

Mutta vahvasti näyttää siltä että Suomessa on maksimissaan 3 naista jotka haluaisivat olla tekemisissä kanssani. Jos 3 niin noin 59% todennäköisyys että 1 niistä olisi jo ollut noiden ekojen 100000 joukossa - eli ehkä joku 2,8 on tämänhetkinen valistunut arvioni.

Mutta nuo luvuthan ovat vain hyvin hajanaisia arvioita.

Kuten sekin että jos joku ei ottanut minuun yhteyttä niin että hän ei muka haluaisi olla tekemisissä kanssani. Ehkä hänellä oli vain kiirettä, tai hän on tällä hetkellä naimisissa, ja on laittanut nimimerkkini muistiin ja ottaa yhteyttä heti kun avioero lähtee vireille.

Sitä odotellessa keitän kahvit.