Kesän pimeys

Asiaa naisista ja muista romanttisista asioista.

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2012.

Karu totuus  8

Sadan vuoden päästä kukaan ei muista jotain ihme City-lehteä. City on sanana vain pieni sivumaininta artikkeleissa, joissa puhutaan deitti-ilmoituksestani. Kyse on melko samanlaisesta erosta, mikä vallitsee Rikoksen ja rangaistuksen, ja sen ensimmäisen kustantajan välillä. Osaatko sinä sanoa kuka kustansi ensipainoksen tuosta romaanista? Osaatko sanoa kustannustoimittajan nimen? Tai kuka suunnitteli kannet?

Historiantutkijat kaivelevat vielä vuonna 3003 deitti-ilmoitukseni taustoja ja sen rinnalla ja johdosta esiintyneitä ilmiöitä.

Muista saavutuksistani puhumattakaan.

City-lehden suurin saavutus koskaan oli painattaa joulukuun 2009 numeron keskiaukeamalle deitti-ilmoitukseni. Vieläpä ilmaiseksi. Moni muu julkaisu olisi maksanut mielellään tuhansia euroja saadakseen painattaa minun sanojani ja minun ajatuksiani, mutta Cityllä oli ensimmäinen värväysvuoro, ja menin halvalla.

Naiset jotka saamieni vastausten perusteella tapasin eivät ole toipuneet kokemuksestaan vieläkään, ja voi olla että siinä muutama hetki menee.

Maailma ei ollut enää koskaan entisellään. Mutta se olisi melkein yhtä hyvin voinut tapahtua aivan minkä lehden sivuilla tahansa, Cityllä ei ollut siinä juuri osaa tai arpaa.

Ja nyt maailmaa ei saa enää entisiin uomiinsa. Siksi maailmankaikkeus on olemassa, että asioita tapahtuu, ja asiat eivät pysy entisellään, vaan suuntaavat jotain kohti. Päämäärä jota kohti City-lehti on menossa, ei kiinnosta enää ketään, mutta millaisia kaikenlaisia seikkailuja deitti-ilmoituksellani vielä on edessään, ja millaisia käänteitä matkan varrelle sattuu, sitä ei osannut edes Nostradamus ennustaa.


Yritin lähettää tätä...  1

"Voit lähettää pikaviestejä Kaverit-listallasi oleville henkilöille ja lisäksi 3 eri käyttäjälle juoksevan 24 tunnin aikana. Sisäpiirin jäsenenä voisit lähettää viestejä rajattomasti. Astu Sisäpiiriin!"

Laitoin tossa äsken testiviestejä, kun mietin että se kolmen rajoitus saattoikin koskea ihmisiä eikä viestien määrää.

Kai sä nyt joskus olet yrittänyt laittaa neljättäkin pikaviestiä, ja huomannut että oho sehän lähteekin..?

-----

Joo, eli pitää olla tyhmä jos yrittää laittaa pikaviestiä neljännelle, johon copy-pastettaa tollasen rajoituksen. Mutta minä yritin.

Jääden odottelemaan päivää, kun pikaviestittelet minun lisäksi vain kahdelle muulle, jotka eivät ole Cityn kaverilistallasi.


Salaliittoteoriasosiaaliporno vol 2  1

Tämä alla oleva kaikesta huolimatta aivan yleisesti, ei siis liittyen keneenkään yksittäiseen tapaukseen:

Tuli mieleen, että se eka viesti oli muotoiltu niin kuin oli, koska heruttaminen ja iskeminenhän ei ole heruttamista ja iskemistä, jos kertoo että tämä ei sitten muuten ole heruttamista ja iskemistä. Eli jos haluaa suhteesta käsin heruttaa, sehän on kaikille ihan ok, jos vaan vähän meikkaa ja maskeeraa sitä herutusta sen näköiseksi, ettei se mitään herutusta edes olisi. Eli vastuuvapautuslauseke vaan mukaan. Näin lunastaa takaisin hyvän omantunnon, että heruttaa, vaikka on suhteessa. Eikä myöskään voi jäädä kiinni kintut housuissa siitä, että on heruttanut. Jos vastaanottaja vaikka vuotaa viestin copy-pastena blogiinsa, ja poikakaveri sattuu näkemään.

Minua on tänä vuonna heruttanut kolme suhteessa olevaa, tai juuri suhteensa päättänyttä. Kaikkien kanssa olen viestitellyt 1-7 vuotta aiemmin. Joidenkin kanssa useamminkin, vuoden välein esim muutaman päivän ajan. Jostain syystä minä olen helppo kohde siinä vaiheessa kun naisen suhde on päättymäisillään tai päättynyt. Yritän tässä arvailla syitä:

a) jään helposti mieleen
b) deitti-ilmoitukseni on helppo löytää vaikka Googlella
c) deitti-ilmoitukseni on aina esillä, en siis poista sitä, edes ollessani suhteessa
d) vaikutan varmaan erittäin helpolta saaliilta
e) naiset varmaan ajattelee, että vaikkemme treffaisikaan, niin se minun kanssa viestittely olisi jotenkin terapeuttista, tai todellisuuspakoa

Monet jää yliajaksi hiertävään kökkösuhteeseen. Se kielii huonosta itsetunnosta. "En löytäisi kuitenkaan ketään parempaakaan." "En ansaitsisikaan mitään parempaa." "En halua täysin tyhjän päällekään, sitä ei tiedä montako vuotta täytyy kärvistellä ennen kuin löydän jonkun toisen."

Ois kuitenkin hyvä hommata ensin se itsetunto kuntoon, ja alkaa vasta sitten tutustua ihmisiin. Se että ihmisillä paikataan oman itsetunnon puutteet ei ole oikea reitti. Jos ei edes itse pidä itsestään, niin miksi sitten tyrkyttää itseään toisille? "Minä inhoan itseäni, mutta pitäisitkö edes sinä edes hivenen minusta, nyyh?"

Tykkää ensin itsestäsi, ja katsotaan sitten mitä mieltä minä tulisin olemaan. Minusta ei juuri henkilökohtaiseksi Jeesukseksi ole. Ole itse oma Messiaasi. Minä pystyn olemaan toiselle ihmiselle suurinpiirtein vain minä.

Jos lähestyy minua motiivina päästä juttelemaan aidanseipäistä, niin on melko huono taktiikka laittaa ekaan viestiin että "haluan jutella kanssasi vain violeteista traktoreista, enkä mistään muusta, koskaan, siis ihan aidosti ja oikeasti ja autenttisesti tarkoitan tätä, ja toivon että kunnioitat sanojani, piste".


Esimerkki deitti-ilmoitusherumisestani  1

1. hän

Tätä ei jaksa lukea! Annan muutaman vinkin voit joko vääntää naamasi norsun vitulle niistä tai ottaa vaarin. Sinulle ei sovi kalju, näytät sen kanssa ihan harekrishnalta varsinkin jos pidät keltaista tai oranssia. Sinulle sopii paremmin lyhyt ja siisti tukka tyyli tai sitten surffarityyli (ei blondiksi värjättynä sentään).

Värikkäät paidat on hieno juttu mutta vähän tylsän näköisiä. Kokeile vaikka raitoja tai ruutuja tai jopa printtiä jos haluat käyttää värikkäitä. Jos nyt pukisit päälle mustan slouch tyylisen pipon, valkoisen istuvan paidan, musta tai siniset istuvat farkut, lenkkarit ja muutaman mustan rannekorun niin keräisit naisilta katseita. Rennosta tyylistä saat astetta tyylikkäämmän bleiserillä, Zaran on parhaimmat (samoin farkut). Paha poika/renttu tyyli puree aina.

Susta paistaa epätoivoisuus. Se että olet saanut naista yli neljään vuoteen. On hienoa että olet sosiaalinen mutta älä noin ylitsepursuavalla meiningillä. Voisit vaikka ilmaista itseäsi vähän uudella tapaa. Tässä sulle uusi ilmoitus sanasta sanaan: "Olen samanlainen George Emerson (A Room with a view), vähän mystinen ja vaikea välillä mutta haluan viereeni naisen jota rakastaa loppuelämäni. Haluan jakaa arjen pienet asiat kanssasi. Katsella kanssasi sohvalla kliseisiä elokuvia kuten Ten things I hate about you. Käydä juoksulenkillä tai laskea kanssasi pulkalla mäkeä. Juoda kaltaisesi kauniin naisen seurassa kuumaat kaakaot. Olen kovin keskustelunjanoinen mies. :)"

Sä olet energinen, persoonallinen säätäjä mutta keskitä se kaikki energia yhteen asiaan. Nyt vaikutat epätoivoiselta psyykelääkkeitä käyttävältä hepulta jolla on adhd. Se ei ole hyväksi.

2. hän (3 min edellisen jälkeen)

Ai niin, en hakenut tyttöystäväksesi. Annoin vaan sinulle uuden ilmoituksen jonka käyttämisen suhteen et häviä yhtään mitään. Otsikoi se vaikka haetaa n akateemista mimmiä niin löytynee viereen tarpeeksi fiksuja.

1. minä

Ei ole pakko lukea ilmoitustani kerralla. Ja olennaista ei ole luetaanko se kokonaan vai ei, vaan se mitä sitä kautta hyödyn. Ja ilmoitus on 2-3 kertaa pidempi kotisivuillani. Cityssä on melko vanha versio. Jota olen typistänyt pari kertaa.

Hiukset olen viimeksi leikkuuttanut helmikuussa 2010, sen jälkeen niihin ei ole koskettu. Eli ei ole vaaraa että minulla olisi kovin lyhyet hiukset. Cityssä olevat kuvat on vieläkin vanhempia, 2004-2007 useimmat, eli niistä ei voi päätellä nyky-lookistani oikein mitään. Sama koskee pukeutumista.

Ja joka tapauksessa en iske naisia livenä, joten pukeutumisella on merkitystä vasta tavatessa. Jolloin nainen pitää jo minusta, ajatuksistani jne, joten häneen ei tarvitse vedota seksikkäällä tms pukeutumisella. Hän treffaa minut minun takia, ei vaatteideni.

Minulta löytyy melko monipuolisesti vaatteita, mutta yleensä pukeudun hyvin yksinkertaisesti. En ole metroseksuaali homo.

Jos näit minut Treffit pimeässä -ohjelmassa, niin siinä näit vaatetukseni yhtä ääripäätä. Punk-tyyliksi sitä netissä kuvailtiin..

Mistä päättelet etten ole saanut naista yli neljään vuoteen? Ilmoitus johon vastasit, teksti on laadittu enimmäkseen 2005-2008, eli se kuvastaa ehkä sen hetkistä tilannetta. Nyt kun muistelen, niin kyllä silloin sain ihan hyvin, 2006 syksystä eteenpäin ainakin.

Jos ei ole saanut naista pitkään aikaan, niin kai ilmoitus olisi sellainen, ettei rimaa laiteta tosi korkealle, tai yritetään olla houkuttelevia, eikä torjuvia.

En ole sosiaalinen. Olen erittäin antisosiaalinen erakko. Esim nyt en ole 2 kuukauteen tavannut kavereita. Useimmiten minua kuvaillaan adjektiiveilla ujo ja hiljainen. Ei monisanaisuus ole sama kuin sosiaalisuus. Monissa kirjoissa on 500-1000 sanaa, ei se tarkoita että niiden kirjoittajat olisivat sosiaalisissa tilanteissa keskipisteitä tai eivät antaisi toisille suunvuoroa.

En kuvailisi itseäni energiseksi, ennemmin maanis-depressiiviseksi. Välillä olen hyvin maaninen ja aktiivinen, mutta osan ajasta itsemurhaa pohtiva flegmaattinen luuseri joka haluaisi vain nukkua. Siitä on energia kaukana.

Mielialalääkkeitä olen käyttänyt noin 3 vuotta, 1999-2002 ja nyt toukokuusta saakka. Eli ilmoitusta kirjoittaessani ne eivät olleet käytössä.

ADHD:ta minulla ei ole, se on tuo bipolaarisuuden toinen ääripää joka välillä nostaa ääripäätään.

Jos ilmoituksestani saa kuvan minusta about sellaisena kuin olen, niin ei kai se huono juttu ole. Tuleepahan karsittua ne naiset pois joilla on jotain sitä vastaan mitä olen.

2. hän

Joskus ei tarvitse yrittää niin kovaa, vähempikin riittäisi. Olet vaan lisänny tekstiä tekstin perään niin ahtaasti että ilmoitusta on vaikea lukea. Olet hyvin George Emersonin kaltainen!! Mitä jos päivittäisit ilmoituksen tähän hetkeen? No mutta minä en ole sosiaalisella tuulella vaan toivon että mut jätetään rauhaan. Kiitos ja näkemiin.

2. minä

Jos olet kuviani katsonut, niin kai olet huomannut profiilissani olevan kotisivujeni linkin:
www.city.fi/profiilit/olakrez

Sitä olen päivittänyt, ja tulen päivittämään. Noin 100 uutta kohtaa on useilla papereilla siellä täällä, aina kun tulee vastaan niin kirjoitan puhtaaksi ja lisään.

Minulla on netissä noin 10 muutakin ilmoitusta. Eli kun antaa neuvoja "sun pitäis olla enemmän tätä ja tota" niin teet sen sokkona, tietämättä onko ne muut ilmoitukseni juuri sellaisia kuin neuvot minulle. Ja todennäköisyys että ilmoitus johon vastasit olisi se kaikkein minimaalisin, on melko pieni.

23.11.2010 jälkeen olin saanut vain 1 vastauksen, mutta nyt tuli lauantaina ja sunnuntaina. Mietin että leviääköhän ilmoitukseni nyt taas ketjukirjeenä. Mitä kautta sinä siihen törmäsit?

Varmaan siitä online-olevat deittailijat listan kautta. Olen kai nyt hiukan enemmän ollut online täällä. Kannattais varmaan aina olla, nukkuessakin.

George Emersonia en tunne, vaikka mulla on se dvd kahteen kertaan, sunnuntaina just ostin toistamiseen, kun eurolla sain.

Et voi tietää onko joku tuttuni elämäsi mies, joten sikäli hölmöä kertoa mulle about että painu vittuun. Useimmilla kuitenkin on Facebook-aikana kymmeniä sinkkututtujakin.

3. hän

Tiedän että olet ainakin että olet tyypillinen suomalainen mies joka ei ymmärrä suomenkieltä. Ansaitsit paikkasi juuri mustalta listalta. Have nice day!

3. minä

[tämä blogimerkintä, tolle naiselle en enää kehtaa laittaa mitään]


Salaliittoteoria/sosiaalipornon huipentuma  2

Kaikki alla oleva ulkomuistini mukaan.

1. Helmikuun lopulla sain täällä naiselta pikaviestin, jossa kertoi haluavansa kommentoida yhtä blogimerkintääni, ja suluissa vielä oli että aidosti/oikeasti vain kommentoida sitä.

Salaliittoteoria: olen saanut satoja blogikommentteja täällä, enkä muista että koskaan kukaan olisi pikaviestillä kommentoinut blogiani. Miksi tuo nainen ei voinut tehdä samoin, miksi se piti pistää pikaviestillä? Miksi piti painottaa että kyseessä on vain blogini kommentointi, ei mikään muu, ja ihan ei aidosti ja oikeasti mikään muu? Kuulostaa kyllä kusetukselta, kuulosti silloin, ja kuulostanut siitä saakka.

2. Pari pikaviestiä vaihdettiin, ja sitten naisesta ei kuulunut noin viikkoon mitään. En tuohon saakka ollut loggautunut tänne kuin 1-3kk välein, mutta tuolloin sitten vähän useammin, ja kerran kun taas huomasin ettei vieläkään ole uutta pikaviestiä, niin ajankulukseni klikkasin tosta sivulta joidenkin naisten kuvia. Taisin laittaa kuvakommentin kahdelle, 10.3. 02 aikaan. Toinen oli jotain melko selvää vittuilua, toinen taas oli jotain sellaista että naisella oli deitti-ilmoituksessa kohta "turnoffit: miehet jotka sanoo vain terve" tai jotain vastaavaa. Niin laitoin sille kuvakommentin "Terve." Vittuilua siis sekin. Tai sitten se oli joku jonka deitti-ilmoituksessa luki turn offina miehet jotka käyttää söpö-sanaa, ja laitoin sille kuvakommentin "Söpö." Jompikumpi noista. Sitten 10.3. iltapäivällä tai 11.3. huomasin että se blogiani pikaviestillä kommentoinut nainen oli ottanut kaikki noin 10 kuvaansa pois täältä. Ja laittanut tilapäivitysriville suht selvästi miehiä kohtaan suunnatun raivonpurkausviestin.

Salaliittoteoria: Oliko kyseessä vain sattuma, vai ottiko se pultit siitä että olin joillekin naisille kommentoinut täällä jotain, ja painoi jotain raivopaniikkiexitnappulaa? Pidin epätodennäköisenä että kyseessä olisi mikään minusta johtunut, koska me emme viestitelleet heruttelu- tai romanttisessa mielessä, juttumme pyörivät vain sen blogimerkintäni ympärillä, meillä ei ollut puhetta tapaamisesta tms, emmekä olleet vaihtaneet kuin 2-3 pikaviestiä keskenämme. Naisesta ei myöskään ollut noin viikkoon kuulunut mitään, joten melko epätodennäköistä että kuitenkin päivittäin stalkkaisi mitä Cityssä puuhaan.

Sen kyllä huomasin että se jolle sanoin terve tai söpö, se oli poistanut deitti-ilmoituksensa. Eli kukaan joka ei olisi deitti-ilmoitusta jo nähnyt, ei tulkitsisi viestejäni vittuiluna. Vaan herutuksena. Se jolle sanoin söpö, oli sellainen melko kliseinen stereotyyppinen blondibimbon oloinen, kauniisti sanottuna. Sanoessani sen söpö, mietin kyllä että jos joku minua stalkkaa, saa sen kuvan että sellaisista naisista pidän, tai sellaisia Cityssä vonkailen. Mutta toisaalta luotin siihen että jos kuvakommenttejani stalkataan, kai myös katsoo naisen profiilia, ja siitä stalkkaa sen deitti-ilmoituksen. Ja sitten laskee 1+3,14 ja tajuaa että mä vain vittuilin, en heruttanut.

Mitä yhdeltä naiselta hiukan kyselin, niin hänen mukaansa kyseessä olisi todennäköisesti minusta vedetyt pultit. Mutta vaikea uskoa.

Laitoin blogikommentaattorinaiselle pikaviestin, että onko jättämässä Cityä, tai onko jotain huolia, tai jotain vastaavaa muotoilin. Kysyin myös miksi otti kuvansa pois. Vastasi että oli kyllästynyt omaan naamaansa. Ei siis sanonut että no koska suutuin sinulle siitä ja siitä asiasta. Uskoin sen vastauksen. Mietin vaan mitä tarkoittaa että joku kyllästyy omaan naamaansa. Teen itsekin joskus jotain impulsiivista, mutta en näkisi järkeä ottaa kaikkia kuviani pois täältä, jos City vituttaa, sitten vaan en loggaudu tänne.

Teoriani silloin oli, että se nainen sai joltain mieheltä uhkailevia tai ahdistelevia viestejä, tai jotain muuta mikä säikytti, niin ei halunnut enää että ne kuvat on täällä kommentoitavina tai katsottavinakaan. Tai jos sai jotain haukkumista tai nimittelyä kuviinsa, kai jotkut haluaa sitten hetkeksi mennä piiloon.

Mutta en halunnut kysyä uudestaan. Jos kysyn joltain jotain, ja se vastaa mulle, niin jos kysyn samaa asiaa uudestaan, niin sehän on melkein kuin suomeksi sanoisin että tais olla tuo eka vastauksesi melkosta bullshittia. En kehtaa nosta ihmistä seinää vasten ja koittaa takoa totuutta ulos, edes netissä. Etenkin jos vaikuttaa että toisella muutenkin on vaikeaa.

3. Sosiaaliporno, papattimattoa vastaavan pommin tapainen. Juttelin maaliskuun alussa Facebookissa yhden tuttuni kanssa, jonka kanssa tulee juteltua vaikka mistä, välillä naisistakin. Juttelin sille tuosta pikaviestinaisesta. Se kertoi että se tuntee sen, on tuntenut jo monta vuotta, netin kautta, tai siis seurannut sen blogiaan. Ja antoi sen blogin linkin. Se oli aloitettu juuri puhtaalta pöydältä, oiskohan ollut 2-3 merkintää vasta. Eka merkintä oli melko samoihin aikoihin kuin se eka pikaviesti tuli minulle, no kuitenkin viikon sisällä siitä. Sitä en tajua miksi pitäisi monta vuotta tehty blogi tyhjentää kokonaan, ja aloittaa ihan tyhjästä. Kuulostaa jotenkin itseinholta. Ettei pidä niitä blogimerkintöjään oikein minkään arvoisina, että ne ketään kiinnostaisivat.

Googlen välimuistista kuitenkin ainakin vuoden ajalla laitettuihin blogimerkintöihin pääsi käsiksi ja varpaiksi. Siellä oli kaikenlaista mitä tuli luettua. Yksi merkintä koski sellaista että siinä oli yhden näyttelijän kuva, ja alla luki jotain että "uuh, haluan tuon näköisen poikakaverin <3" tai jotain yhtä hehkuttavaa/kaipaavaa. Oiskohan ollut toisessa pikaviestissään mulle, niin se nainen laittoi jotain että tiedätkö muuten, moni on varmaan sanonut, mutta sanon minäkin, näytät [ja tähän sen saman näyttelijän nimi, jota oli syksyllä blogissaan hehkuttanut].

Eli toisaalta minusta alkoi sitten vähän tuntua, että tuossapa oli naisen motiivit laittaa mulle pikaviesti. Löydettyäni sen syksyisen blogimerkinnän, tavallaan 1 tai 2 niistä kuvakommenteista Cityn naisille olikin eräänlainen testi, ehkä tosi hölmö, mutta kuitenkin. Että jos se nyt lähestyi minua heruttamisen takia, niin kai se sitten myös stalkkaa minua, ja mitenköhän reagoisi jos huomaisi mun laittaneen kuvakommentteja joillekin naisille. Jotenkin halusin myös osoittaa, että ei mun kanssa voi kovin pitkää taukoa ottaa, niin että mä vaan odottelen, enkä ala ketään muita heruttelemaan.

No, sitten tapahtui mitä tapahtui, mutta toisaalta oli vaikea uskoa että se olisi johtunut minusta.

Kuitenkin luotin naisen sanaan. Hänhän halusi vain kommentoida blogiani, aidosti/oikeasti vain sitä tehdä, ei mitään muuta.

Mutta sitten en oikein tiennyt mitä uskoa, ja mitä ajatella. Enpä myöskään tiennyt onko nainen sinkku. Cityssä ei ollut Vieteltävissä, ja blogissaan oli kuvia jostain ukosta. Ehkä nainen oli juuri eroamassa, jotain juttua blogissa oli että etsii asuntoa tms.

Enpä kehdannut alkaa kyselemäänkään. Useimpiin kysymyksiini en saanut vastausta, ne sivuutettiin, tai sitten sain vastauksen joka kuulosti muunnellulta totuudelta. Valheelta. Huijaukselta. Kusetukselta. No joka tapauksessa, en sellaista kauan jaksanut. Kuin myöskään sitä että nainen tuntui jotenkin inhoavan itseään, ja olevan tosi epävarma vaikka minkä suhteen.

Jossain vaiheessa sit en enää vaan loggautunut tänne muutamaan viikkoon, eli en nähnyt naisen uusimpia pikaviestejä, enkä ollut enää missään yhteydessä sitten kun tänne loggauduin.

Koko homma kävi aivan liian vaikeaksi. Miksi..? Ehkä juuri se eniten, että toisesta oli vaikea ottaa selvää. Mitä se aikoo, mitä se haluaa, mitkä sen motiivit on. Ja omiakin motiiveja oli erittäin vaikea kertoa. Jos nainen lähestyi minua romanttisessa mielessä, ja jos oli oikeasti niin epävarma itsensä suhteen minkä kuvan sain, niin mitenköhän olisi kokenut pikaviestini "voin kyllä kaverina tutustua sinuun, tai nettikaverina, mutta en oikein usko että mitään muuta tulee, vaikutat niin monella tavalla vääränlaiselta minulle". Monihan tossa melkein jo itsaria yrittäisi. Tiedän omasta kokemuksesta, ainakin yhden naisen suhteen, seuraavan noin kuukauden olin 2-3 kertaa viikossa baarissa, vaikka sitä ennen ja sen jälkeen en ole käynyt kuin 2-3 kertaa vuodessa.

Joskus tuntuu että kaikkien kannalta helpompaa vain lopettaa yhteydenpito sanomatta mitään.

Mitä siitä tulee jos yhteydenpito alkaa valheilla, huijauksella, kusetuksella, väännetyllä totuudella, salatuilla motiiveilla, epäavoimuudella, epäsuoruudella, kaartelulla, kiertelyllä, aivanseiväsjutuilla.

Tajuaako ihmiset vasta keski-iässä miten kannattaa toimia?

http://www.iltalehti.fi/viihde/2012070215789692_vi.shtml


Suomi24-treffit heruttamisesta vol 3  1

Nyt olen plärännyt siellä 19-21 ja 24-25-vuotiaat kuvalliset naiset, jotka eivät tupakoi tai tupakoivat joskus.

Taisin kyllä 19-21-vuotiaat selata niin että olisivat loggautuneet viikon sisällä, koska se on se default-asetus, ja unohdin laittaa siihen 6kk. Tuntuisi hölmöltä selata myös ne jotka tuota aiemmin ovat viimeksi loggautuneet, tosin en muista onko tuo 6kk sittenkin se maksimi, ja toisaalta eipä sellaisia olisi kuin muutamat.

Enkä ihan varma ole olenko selannut jo myös 22-vuotiaat.

19-vuotiaista en taitanut laittaa kellekään mitään viestiä. Ei niistä ainakaan ketään mieleen jäänyt, saatoin ehkä 1-2:lle laittaa vieraskirjaan jotain nasevaa ja älykästä = typerää pallinaamaisuuteni osoittavaa puujalkasontaa.

Ekaa kertaa koskaan koko tuolla sivustolla, tai varmaan missään, herutin jotakuta kolme kertaa, ennen kuin vastasi minulle. Toinen herutus noista oli vahinko, vasta sen jälkeen huomasin että olin jo heruttanut sitä. Nainen oli muuttanut ilmoitustaan sen verran, ja ehkä vaihtanut kuvaakin, niin en osannut yhdistää. Kasvomuistini on tosi huono. Yleensä minun pitää tavata nainen 3-4 kertaa ennen kuin onnistuu palauttaa sen kasvot mieleen, kun ajattelen sitä. Siis tiedättehän, kai jokaiselle tulee sen ihmisen naama mieleen mitä kunakin hetkenä ajattele. Ainakin jos silmät kiinni ajattelee.

Itselle tulee alussa mieleen vain jotkut sen nettikuvat ehkä, vasta monen tapaamisen jälkeen pystyn 3d:nä pyörittämään sitä ihmistä ajatuksissani. Liikkuvaa kuvaa jne. Siihen saakka pelkkiä jpeggejä pystyn nostamaan mieleen. Ja jos muistelen mitä teimme tai mitä meille tapahtui, se nainen on niissä kasvoton, tai sitten sillä on tosi huonosti photoshopattu jpeg pään kohdalla.

Naiset pitävät profiiliaan Suomi24:ssä useimmiten vain 1-2 kuukautta. Ja nyt taitaa olla noin kuukausi siitä kun aloitin tämän yritelmäni selata kaikki 18-38-tms-vuotiaat kuvalliset naiset sieltä läpi. Tämä on kuin pohjaton suo, nyt siellä varmaan olisi taas suurin osa 24-25-vuotiaiden naisten profiileista tuoreita. Aivan kuin yrittäisi syödä torilla mansikat loppuun. Kun olet päivässä syönyt 20 litraa, seuraavana aamuna siellä on niitä taas lisää.

Järvessäkin on paljon kaloja.

5 ikäluokkaa siis selasin läpi, yhden kanssa olen viestitellyt 3 viestin verran. Nyt siitä ei ole kuulunut, voi olla ettei koskaan enää kuulu. Jotain se vihjaili että sillä on jotain ongelmaa, tai on tosi huono ihminen juuri nyt olemaan tekemisissä kenenkään kanssa.

5 ikäluokkaa ja 1, tuosta voisi arvioida että 3-5 tulisin yhteensä löytämään jos kaikki kävisin läpi.

6 tai paljon useamman kanssa en jaksaisi/kerkeäisi viestitelläkään. 3-5 tarkoittaa suurinpiirtein sitä että keskimäärin niistä yksi tulisi tavattuakin.

Laskin pari päivää sitten että olen 15 tavannut Suomi24-treffien kautta. Plus kaksi jotka tunnistin baarissa, joille juttelin pari lausetta. Yksi taas tunnisti minut - olin sattumalta istunut sen tuolille kun se lähti vessaan, päädyin sen asunnolle pelaamaan yatzya. Voitin ylivoimaisesti.

Ja ainakin kaksi näin joskus kadulla, kumpaakaan en tervehtinyt.

Tällä hetkellä Suomi24 on kyllä ylivoimainen paikka. Jos joku haluaa netistä seuraa, niin suurella todennäköisyydellä sinne liittyy. Jostain syystä ilmoitukset on järjestään kiinnostavampia kuin Cityssä.


Minulle heruu enemmän kuin Bieberille!  2

Siis jos suhteutetaan Twitter-seuraajien määrään:
minä - 17
Justin Bieber - 25 miljoonaa

Ja joo, tossa mun luvun perässä ei ole tarkoitus olla mitään sanaa, esim "miljoonaa", se on ihan vain 17. Seitsemäntoista. Pilkku nolla. Piste.

Jos itse treffaan vaikkapa viisi naista vuodessa, niin tuskinpa Justin Bieber tapaa yli miljoona kertaa sen määrän naisia per vuosi. Tuskin edes tuhatta. Eli suhteutettuna mulle heruu yli tuhat kertaa paremmin.

Vaikka eihän ne kummallekaan varmaan pääasiallisesti, tai lainkaan tuolta Twitteristä heru.

Olen kuullut huhun, että myös sellaisille miehillä keillä ei ole tunnusta Twitteriin, niin heruisi. Mutta korostan tässä vaiheessa, että se on pelkkä huhu. Huhuihin ei kannata luottaa, paitsi jos ne tulevat minulta.

Ottaen huomioon, etten osaa tanssia, ja pidän tanssimista homojen hommana, olen oikeastaan melkoisen suosittu. Naisen keskuudessa.