Kesän pimeys

Asiaa naisista ja muista romanttisista asioista.

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2009.

Kirjesalaisuudesta  1

http://www.cs.tut.fi/~jkorpela/tekoik/5.5.html

Eli toki saan copy-pastettaa tähän saamiani deittivastauksia sen mukaan miten haluan.

Jätän toki pois vastaajien nimet (tosin hyvin harva sellaista vastauksiinsa laittaa), ja muut yksilöivät asiat.

Älkää siis meuhkotko minulle kirjesalaisuudesta. Paitsi toki jos 97% varmuudella tunnutte tietävän mistä puhutte. Meuhkotkaa vaan sitten, mutta pitäkää se mahdollisuus huomiossa että saatattekin olla väärässä, vaikka miten varma olo onkin.

EI SE ETTÄ SINUSTA TUNTUU ETTÄ JOKU ASIA ON NIIN JA NÄIN TARKOITA ETTÄ ASIA JUURI NIIN OLISI - TAI LÄHELLÄKÄÄN.


Saapuneita deittivastauksia  3

20.11 15:43

Mä NIIN TYKKÄÄN aina vaan susta ja sun ilmoituksista. En vain jaksa olla luova, älykäs tai mitään nyt tai koskaan virtuaalisesti. Oikeesti en muutenkaan jaksa mitään. Mutta aina mä näistä sun ilmoituksista vain tykkään.

20.11 19:08

Onkohan tuon litanian joku jaksanut oikeesti lukea loppuun asti? :) Jos joku väittää lukeneensa...niiiin..se valehtelee :) Miulta se ainakin oli ihan mahdoton tehtävä.. kiinnostava kyl..mut mahdoton..pää ei pysynyt perässä,jos oisin enemmän yrittänyt ois saattanut tulla joitakin oireita :) Tämä saatto kuulostaa tosi epäkohteliaalta viestiltä, mut sitä se ei ollut :) Omat on tapani jakaa kohteliaisuuksia :)


Ai millaisia deittivastauksia saan?  6

Tässäpä yksi, lyhennetty, esimerkki.

"Olen käymistilassa ja muutosprosessissa enkä vielä oikein tiedä mitä minusta on tulossa joten mitään varmaa en itsestäni enää enkä vielä voi kertoa. En ole täysin varma saisinko vastata sinulle sillä olen vuosia sitten ollut pukeutumiseltani hiukan goottihenkinen ja new age-harrastaja. Minua tosin pidettiin outona ja pelottavana mikä oli kai sinun mielestäsi hyvä ja toivottava asia. Nykyään olen hihhulikristitty. -- Mutta lisko on dinosaurus. Se on ollut maan päällä dinosaurusten ajoista lähtien, joten se ON dinosaurus! Se sihisee ja pullistelee itseään, puree ja lyö hännällään. Se on vihainen. -- Minulla on myös perhosia jotka lentelevät asunnossani kaikkialla, joskus niitä löytyy myös keitosta. Ne eivät ole koiperhosia, ne ovat kehrääjiä, ne eivät syö villaa kuten koit, ne syövät leivänmuruja, pähkinöitä ja siemeniä ja kesivät ruokakaapissa manteleissa ja seesaminsiemenien seassa. Minä rakastan minun perhosia, on kivaa kun kotona liitelee perhosia kesät talvet.
Minä itse pidän itseäni erilaisena ja ulkopuolisena enkä oikeastaan koskaan löydä kaltaistani seuraa. Kuten joku viisas joskus on todennut, vähintään 95% ihmiskunnasta on idiootteja, niin myös minun mielestäni ja varmaan yhtä paljon kusipäitä on, enkä siksi oikeastaan nykyään enää erityisemmin pidä ihmisistä. Itseäni en pidä lainkaan ihmisenä. Kehoni on ihmiskeho mutta sielu on muualta. Olen myös salaliittoteorioiden asiantuntija ja mystikko."

Että hyvää huomenta vaan sinullekin!


Parisuhdedraamapornoa  1

Eräältä toiselta keskustelu/yhteisö-palstalta yhteen aloittamaani ketjuun eräs nainen (joka noin kuukauden soutanut ja huovannut, en ole oikein ottanut selvää että mikä on ollut motiivina) laittoi mm seuraavan viestin, ja sitten poisti:

TULE MIEHEKSENI!!! Join 2 pulloa viiniä jotta uskaltaisin sanoa tä´män. Ittse kehoitit juomaan, jotta sanainen arkku avautusii. Olen sinuun HULLUNA!!!! OLET IHANA!!! RAISKAAN KUN TAVATAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!! IHANA IHANA IHANA!!! *pus + raisk"

Ja 3 min myöhemmin, myös tämän poisti krapulasta toivuttuaan:

anteeksi mutta olet hottis

Edellisenä päivänä oli laittanut näin:
kaksi lasia viiniä juonut vastaa. eipä taida hän haluta tutustua muhun =( kiinnostuin hänestä juuri nimenomaan juttujen perusteella.. luin niitä niin innolla kuin ne olisivat "ruokaa". Hänen juttuja lukiessa tuli sellainen jännä fiilis kuin olisi "tullut kotiin".

Maanantaina sitten laittoi näin siihen ketjuun:
tunnustetaan, taisin mokata. Anteeksi. Join liikaa ja pitäisi hävetä, mutta enpäs häpeäkään tällä kertaa, nimittäin sain sanottua ainakin sen mitä halusin ja se tuli suoraan sydämestä. Että ajatelkaa vaan ihan mitä haluatte!

Huomasin nuo viestit vasta nyt, ne poistetut viestit piti tsekata Googlen välimuistista, tuskin enää huomenna ovat edes siinä, mutta onneksi nyt sentään tässä.

Vihdoinkin joku sisäisti sen mitä City-profiilissakin olen jo yli 3 vuotta kehottanut. Että jos on jotain asiaa jota ei uskalla kertoa, niin sitten vaan seuraavan kerran humalassa ollessaan tulee koneelle sen kertomaan. Ei sen pitäisi vaikeaa olla. Ei niitä humala-alotteitakaan voi tehdä liikaa.

Naiset siis.

Siis minulle.

Ja tais olla vuoden eka tuo minulle koskaan missään. Raiskaan kun tavataan, isolla kirjotettuna, ja 18 huutomerkkiä perässä. Tosi lutuista ja herttaista. Olen hirmu otettu. Taidanpa korkata Leijonan.