Kesän pimeys

Asiaa naisista ja muista romanttisista asioista.

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2007.
Edellinen

Angstausta  2

Seuraavia en tajua ihan tai ehkä tajuankin vähä mutta silti tökkii silmään:

1) ihmiset jotka menevät Meseen jonkun toisen koneelta ja sitten siinä on Mese-kuvakkeena se pipopäinen skeittaripentu ja tausta se möklö-öklönvihree.
2) YouTube-linkit (esim City-käyntikortissa") joiden perässä ihan turhaan on &mode=related&search=
3) että ei oo muuta blogailtavaa kuin nämä, karseeta

Tai no, tänään maistoin sellasta tervalimpparia. Myös seuraavat limpparit haluaisin: suklaa, pähkinä, salmiakki, espresso, tiramisu, minttu.

Sellasen unen näin jossa heitin kutosen nopalla näin: 1, 1, 1, 1, 1, 2, 1, 1, 1, 1, 3, 2, 4.

Bög Britherin avausjakson katsoin eilen. Sillä yhdellä Saulilla sanottiin olevan 40 parit farkkuja. Ensin se tuntuu paljolta, mutta... Eiköhän mullakin ole noin 30 parit farkkuja. Jos laskee myös sellaset joita ei tule käytettyä kun ovat jo niin kuluneet. Noin 14 on ollut käytössä kahden vuoden sisällä.

Kinkkuananaspizza uunista ja tv:tä katsomaan.

ps: ööh sen vielä keksin että nuha kesti vain 3 viikkoa eikä enää vaivaa
pps: hyvä sää keittää Kulta-Katriinat
ppps: heruuxs?


Puun takaa  2

Lauantaina ennen baariin lähtöä testailin reaktioita erilaisilla nettitesteillä. 0,2sek oli useimmiten tulos, eli selvinpäinkin olevalle ihan hyvä (alle 0,1sek about mahdoton, 0,2-0,25 suht normaali - mulle normaali selvinpäin joku 0,13-0,16). Olin juonut noin 2,5 desiä 20% litkuja vajaassa 2 tunnissa.

Baarissa sitten (viides sinä iltana, kello oli jo 02:30) en ollut vielä lähestynyt ketään, enkä nähnytkään ketään kiinnostavaa. Aattelin asettua kytikselle josta ottaisin katsekontaktia sitten ja katsoisin mitä tapahtuu. Meni 10 minsaa eikä ketään näkyny.

Sitten tulee jostain eteen nainen joka tökkää mahaan leikillisesti ja sanoo "Vittu ku kaikki jätkät on aina ihan jätkiä."

WTF. Meni varmaan 5 tai 10 sekuntia ja vain katsoin sitä. Tapahtui se sama mitä Mesessäkin. Jos joku nainen oikeasti sanoo jotain erilaista, älykästä, nokkelaa, hauskaa, yllättävää, niin se on mulle vähän sama kuin tenniksessä nostas paitansa ja syöttäs sitten kunnon ässän. Jään vaan tapittamaan ja miettimään että tohon en varmaan ehdi. Mistä ihmeestä se ton veti. Yleesä vaan saan olla niin ylilyöntiasemassa että sieltä on helppo pomputella vaikka minkälaista lyöntiä vaikka mihin kulmaan ja katella miten nainen noukkii vain vaivoin ja takasin tulee jotain löysää johon on helppo ehtiä tai vaikka vähän brassailla ja lyödä jalkojen välistä takaperin kolmella voltilla samalla purukumia jauhaen ja saippuakuplapalloja puhallellen, niin että ne muodostaa peace-merkin.

No nainen kimpoili vähitellen baaritiskille siitä. Jäin katsomaan. Enkä koko iltana keksinyt mitä tehdä... Jipii. Enkä ollut siinä sen enempää humalassa kuin koneella reaktiotestejä tehdessäni. Eli noin 0,9 promillea.

Jossain vaiheessa ajattelin että taidan tietää sen netistä.

Mutta nyt tämä jää kesken kun pitää lähteä voileipäkaakkua syömään.

tukisanoja:
paita
vaatteet
repla
kasvot
kimpoilu

[jatkuu]

0:29. Nonni. Selasin Irc-galleriasta 20-vuotiaita, ja yks löyty joka 40/60-sänssein on se vittuku-nainen. Kaks tuntiahan tossa vain meni.

Kun täti tuli hakemaan serkun rippijuhlakaakkuja syömään pihasta, niin portaissa törmäsin ehkä siihen avaimen piirtäjään [jos et tajua, selaa blogiani]. Ja samalla vedin pitkähihasta päälle. Tai oli just pää kaula-aukosta. Että enköhän jääny tehokkaasti naisen mieleen. Ainiin, asteikolla 1-spruits se oli ehkä jotain about njams.

Mut takaisin vittuku-naiseen. Se oli pukeutunut kuin ninja. Kaikki vaatteet mustia. Melkein kuin ois poolopaita ollut, mutta ei sentään kaulusta ollut. Näytti tosi kiinnostavalta. Mietin etten jatkossa taida lähestyä naisia joilla on kaula-aukko. Olin jo unohtanut sen mustafarkkustanaistapitäälähestyä-projektini. Hiukset oli vaaleat, puolilyhyet. Mutta jos miettii tuota naista eri kanteilta niin. Se oli kaikin puolin paras minua koskaan baarissa lähestynyt nainen. Kasvot (persoonalliset, vekkulat), vartalo (ninjamainen, hoikka, akrobaattinen), ikä (19-22), vaatteet (epähoromaiset, epäpinnalliset, mystisen mustat). Ja entä se repla. Muut replat mitä muistan on joko niin blaablaa etten muista, tai niin kökköjä että muistan. Onko antaa tulta, anyone?

Ja juuri se että se repla oli niin wohou, syöksi mut sakkaamaan kohti maanpintaa. Olisi ollut helpompaa jos olisin edes 3 sekuntia aiemmin nähnyt sen, ja miettinyt että joo tota lähestyn, mutta kun se tuli kuin salama kirkkaan puun takaa siihen. Se on kuin aamulla menis jääkaapille ja siellä ois avattu joululahja (joku mitä juuri edellisenä iltana mietti että ois tarvetta). Ei siinä ihan heti kässää että se todella tapahtuu.

Mutta se repla. Mietin siinä että tarkoittiko se jotain kuten "äh kaikki äijät on ihan samanlaisia, minä olen suosiolla lespå". Mutta ei se varmaan mitään sellaista ollut. Se oli vaan sellainen nykäsmäinen aforismi, juuri joita itse vähän aikaa sitten blogiin laitoin. Mutta ei tullut heitettyä kuin Alkon hyllyltä jotain että "Joo ja aina kun puhelin soi niin pelkään että joku soittaa."

Edellisenä baari-iltana lähestyin siis 14 naista. Nyt 0. Taas. Vähän kuin ensin voittaa Suomen mestaruuden, ja sitten jää jumboksi ja menee konkkaan ja tipahtaa puulaakisarjaan. Ei kiva.

Edellisellä kerralla tärkeä tekijä oli se että jo ekassa paikassa ja melko alussa tuli lähestyttyä yhtä. Siihenkin syynä vain se että baariseura juuttui jonkun tuttavuuden kanssa juttelemaan venyväksi tuokioksi ja alkoi kyllästyttää ja huomasin yhden naisen sipovan hiuksiaan yksin istuen. Ja sitten oli ketsuppipurkki vauhdissa ja ketsuppia lenteli vähän vaikka mihin suuntaan. Eli flow-tila olisi hyvä saada päälle jo ekasta paikasta. Se eka paikka vähän niin kuin määrittäs sitten koko illan suunnan. Ainakin mulla se on paljolti noin.

Vähän vaikeutti ehkä myös se että se nainen tuntui olevan sen verran humalassa että kimpoili puolelta toiselle, ja sen kaverit tais välillä vähän käskynkkään ottaa sitä. Että oli vaikea päätellä millanen se normaalisti olisi. Vaikka mitä muuta nytkään näin kuin että sika säkissä, mutta ainakin ulkoisesti ok, ja repla ei mitään tavallista tuubaa. Jäi mietityttämään että jos sen arvan olisi raaputtanut, mitä olisi humalan hopeahileen alta paljastunut.

Olisi siis ehkä jotenkin pitänyt toimia kun oli varmaan vähän kaikin puolin kiinnostavin nainen joka koskaan on lähestynyt minua baareissa, ja myös niitä kiinnostavampi joita itse olen lähestynyt. Kiinnostaisi mistä sen kanssa olisi voinut jutella. Olisikohan se edes luonnistunut kun se oli niin humalassa. Vaikkakin, minä olin se joka sanoi sanoja upean huikeat nolla kipaletta.

Pitääpä nyt testata reaktioita.

http://www.fetchfido.co.uk/games/reaction/reaction_test.htm
http://www.exploratorium.edu/baseball/reactiontime.html

Ihan samoja tuloksia tulee kuin humalassa (0.205 usein ka, 0.176 paras ka). Tosin olen vähän väsynyt jo.



Reploja  2

Iskureplatermistä en pidä. Se antaa vaikutelman kuin olisi olemassa jotkut simsalabim-sanat jotka avaisivat portin aarteisiin. Avausrepla on jo vähän parempi. Mutta sekään ei sopisi tähän otsikoksi koska osa näistä ei ole sellaisia jotka soveltuisi heti heitettäviksi. Kaikki nämä on tilannekohtaisia. Missä miljöössä sanoo, missä tilanteessa sanoo, missä kohtaa keskustelua sanoo, millä äänensävyllä, minkälaiselle naiselle, mitä on ennen sitä sanonut. Nämä vaikuttaa paljonkin. Ei nämä ole mitään taikatiirikoita joilla saa kenestä vaan irti mitä vaan. Nämä on enemmän sitä että kun häkeltyy eikä keksi mitä sanoisi, kun näkee jonkun, tai kun keskusteluun tulee paussi, niin sitten voi näitä heitellä. Ja muutenkin ettei menisi liian kuivaksi ja kököksi juttelu "mikä sun nimi on, mistä päin olet, mites on ilta mennyt blaa blaa blaa ketä kiinnostaa", niin näillä saa lisäpotkua... ööh.. johonkin.

En tähän laita edes että millaseen tilanteeseen nämä soveltuisi, vaan miettikää itse, vähän kuin sudokua ratkoisi eikös totta. Osa näistä on tosin ihan vain vittuilua, että tarkoituksena on vain vittuilla, ei se että "heruisi" jotain jotenkin. Vittuilu > herutus.

1. Heruuko täältä?
2. Anteeksi, olen ekaa kertaa tässä baarissa, monelta tänne alkaa tulla kauniita naisia?
3. No ei nyt oikeesti.
4. Ettekö te tiedä kuka mä oon.
5. Näkyykö sulla digi-tv?
6. Annat uusia ulottuvuuksia sanalle täydellinen.
7. Mä en käytä iskureploja joten sanon vain että vaikutat kivalta.
8. Mikä on maailman huonoin iskurepla?
9. Mikä on paras tänään kuulemasi iskurepla?
10. En muista sun sukunimeä.
11. Eikö ole hyvä että on olemassa baareja.
12. Sulla on mukavan liukkaat silmämunat.
13. Voisinko tarjota sulle jotain juotavaa? [juotkin sen itse ja häivyt]
14. Ootko jo 18?
15. Tiedätkö missä on [sen paikan nimi jossa olet]?
16. Mulla on hyvä naismaku joten lähestyin sua.
17. Mitä harrastat? [jos jotain tyhmää niin häivyt - tietenkin]
18. Tää ei johdu susta.
19. Sinä näytit kaukaa tosi viisaalta..
20. Ei ole edes sanoja sille mitä haluaisin sanoa sinulle.
21. On muuten ilmoja pidellyt.
22. Miten sä yleensä annat pakit?
23. Tietääkö poikakaveris missä olet?
24. Miltäköhän sä kuulostat?
25. Käytkö täällä usein vai oliko tämä vain ällistyttävä sattuma?
26. Kukaan muukaan ei juttele sulle joten... [pari lauseen vaihtoa ja nainen vastailee kuitenkin kaikkea suht tylsää ja neutraalia ja epäinnostunutta ja sit sanot "nyt tiedän miksi ne ei juttele" ja lätkit]
27. Kiinnosti jutella sulle eli aattelin lähestyä.
28. Tunnetaanko me? Haluisitko? [lempparini, ajattelin käyttää vain tätä huomenna = tänään]
29. Ootko sinkku?
30. Voitko olla?
31. Ajatteletko samaa kuin minäkin? No minä ajattelen ajattelenko minä samaa kuin sinäkin.
32. Olet tosi kaunis, ollaankohan me sukulaisia..

Neg hit -kategoria:

33. Hieno paita. Tädilläni on samanlainen.
34. Hieno paita. Oon nähny tänään jo ainakin kahdella samanlaisen.
35. Kiva leuka.
36. Hienot meikit sulla. Useimmat miehet on varmaan ihan kuumana.
37. Onko sulla hiustenpidennykset?
38. Näytät hyvältä tässä valossa. [hämyisessä nurkassa]
39. Sulla on taas tuo sama toppi päällä tässä baarissa.. Ei paha.
40. Onko nuo aidot? [esim kynnet]
41. Onko nälkä?

Jos nainen on miehen seurassa:

42. Sulla on kaunis sisko. [miehelle]
43. Sä näyttäsit paremmalta mun vieressä.

Bonusmateriaali:

44. Ns Memento-repla: Tota, mun pitää nyt lähtee vessaan / etsimään mun kavereita.

O_o

45. Oot tosi eksoottisen näköinen. Oletko Maaningalta?

Uusia:

46. Sä oot sinkku..! - Mistä tiesit. - Toiveajattelua.
47. Ootko munlainen ihminen vai vaikutatko vain?
48. Opettaisitko minulle jotain sukupuolten välisestä ystävyydestä?


Sukupuolien eroista  3

Chiksit danssaa - kundit kyylää
Neidot bailaa - sällit heruttaa
Pimut bilettää - äijät vonkaa
Naiset käy yhdellä - miehet yrittää iskeä
Akat pitää hauskaa - ukot etsii panoseuraa
Muijat ovat radalla - jätkät ovat epätoivoisuuden noidankehällä

Arvatkaapa vaan kuka lähtee lauantaina baariin&discoon&lihatiskille&yökerhoon&pizzeriajonoon heruttamaan ihan zigana aivan kybällä..! ;]¨¨


Nykäsismejä  1

Nämä saattaa kuulostaa nykäsmäisiltä totuuksilta mutta eivätpä silti ole. Kenen lie suusta alunperin?

1. Aina kun puhelin soi pelkään että joku soittaa.
2. Krapulaa edeltävänä päivänä ei kannata juoda.
3. Krapulaa edeltävää päivää seuraavana päivänä ei kannata olla krapulassa.
4. Alkoholinpito ilman teeskentelyä on hauskaa.
5. Kaikki ketkä teeskentelevät ilman hauskanpitoa ovat alkoholia.
6. Ei se satu. Vaan SE.
7. Kaiken takana on herutus.
8. Narttu on nartulle bitch.
9. Herutus - connecting people.
10-100. jatkuu...



Lauantain soittolistaa  1

Se on sitten kesän viimeinen lauantai tulossa ja vois tehdä soittolistan jota soitella ennen lauantaista baariutumista (niin, en aina kuuntele Ligetiä ja Pergolesiä). Ja tunkee sen täyteen kesähittejä. Itselle tuli seuraavat heti mieleen, tässä järjestyksessä.

Basic Element - To You
http://www.youtube.com/watch?v=jaQ8HyA33O0
Velvet - Fix Me
http://www.youtube.com/watch?v=3MrLh7H0cgo
Paulina Rubio - Ni Una Sola Palabra
http://www.youtube.com/watch?v=dJ__YgBOiA0
PMMP - Kesäkaverit
http://www.youtube.com/watch?v=HqUL2TPZZOw
Madonna - Hung Up
http://www.youtube.com/watch?v=2ccm0wvWugU
Akon - I Wanna Love You
http://www.youtube.com/watch?v=4fZF9UsS8LY
Nelly Furtado - Say It Right
http://www.youtube.com/watch?v=AO6SnX9s5-w
Timbaland - The Way I Are
http://www.youtube.com/watch?v=iWg3IMN_rhU
Pussycat Dolls - Don't Cha
http://www.youtube.com/watch?v=EjT6uVJbSdg
Sugababes - Push The Button
http://www.youtube.com/watch?v=A_cB5UNGqVs
Apulanta - Viisaus ei asu meissä
http://www.youtube.com/watch?v=8NLjC2k96IM
Paris Hilton - Stars Are Blind
http://www.youtube.com/watch?v=h4tNJPdioeo
Madonna - Sorry
http://www.youtube.com/watch?v=mFf1zG7FMMs
Elitsa & Stoyan - Water
http://www.youtube.com/watch?v=F9ytzgtLW1A
Manna - I Gave In
http://www.youtube.com/watch?v=W8_xsd5_GGY
Nightwish - Amaranth
http://www.youtube.com/watch?v=GdZn7k5rZLQ
Hanoi Rocks - Fashion
http://www.youtube.com/watch?v=FM8UwctbDg8
30 Seconds to Mars - From Yesterday
http://www.youtube.com/watch?v=C5uSu2fTIOQ
Irina - Miksi hänkin on täällä
http://www.youtube.com/watch?v=a6jqLL4Rp9U
Enrique Iglesias - Do You Know
http://www.youtube.com/watch?v=tcZVpaVn-eM
Rihanna - Umbrella
http://www.youtube.com/watch?v=a4X7eFbP3u4
Chicane - Stoned In Love
http://www.youtube.com/watch?v=yaDwNKM8Fso
Eric Prydz - Proper Education
http://www.youtube.com/watch?v=qmWupdb5AfI
Dallas Superstars - Fine Day
http://www.youtube.com/watch?v=34X3byLNT-g
Mika - Relax
http://www.youtube.com/watch?v=Be6jlCuMvVQ
Sophie Ellis-Bextor - Catch You
http://www.youtube.com/watch?v=k6UpEgx-bms

Ei siis välttämättä tämän kesän hittejä, mutta sellasia mitä on tullut paljon kuultua.


Kirjainlyhennelmiä  3

Tähän lisäilen kaikkia kivoja kolmikirjaimisia lyhenteitä mitä tulee mieleen. Tiesitkö että kaksi suomalaista voi näiden avulle muiden suomalaisten keskellä kommunikoida niin etteivät muut tajua mistä he puhuvat. How cool is that?! Kolmikirjaimisia kirjainyhdistelmiä on olemassa noin 25 000, joten tuskin tulee katto vastaan. Ainut vaan että molempien pitäs muistaa ne yhdistelmät.

Oikeastaan, enpäs laitakaan heti mitä ne tarkoittavat, vaan laitan esimerkkitilanteita.

- Hei, kato tota LTL:ää tuolla nurkassa.
- Jaa, sitä vaan taas harjotetaan JTO:ta.
- Muuten, eikös ois hauska juttu sellanen ACM..?

Oikein arvanneille silakkaa.

Edellinen