Kesän pimeys

Asiaa naisista ja muista romanttisista asioista.

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2010.

Halle Berry on nyt sitten virallisesti rupsahtanut  2

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/elokuvat.shtml/1112690/halle-berrylle-ero--mies-jatti

"Gabrielin kerrotaan olevan aloitteentekijä erossa. 34-vuotiasta komistusta alkoi häiritä yhdeksän vuoden ikäero, vaikka alussa Hallen, 43, ikä ei vaivannut häntä ollenkaan."

Vaikka..? No ikäero ei muutu miksikään. Ikä taas muuttuu. Ikäero on 9 riippumatta onko toinen 29 vai 34. Mutta on se eri asia onko nainen 38 vai 43.

43 oli nyt siis se kriittinen piste jossa Gabrielistamme alkoi tarpeeksi kovasti tuntua että hänellä on vanha nainen.

Tai enpä tiedä tehtiinkö jättöpäätös ikälukeman vai todellisen rupsahtamisasteen perusteella. En ole nähnyt Halle Berryä alasti tänään enkä viisi vuotta sitten, joten en osaa vertailla miten hänen rupsahtamisensa on kehittynyt.

"– Gabriel on todella mukava ja kunnollinen mies, eikä hän koskaan pettäisi Hallea. Ilmeisesti hän on kuitenkin viehättynyt jostakusta muusta ja halunnut erota ennen kuin mitään pääsisi kehittymään."

"Kuvankauniilla Oscar-voittajalla on ollut epäonnea rakkaudessa ennenkin. Hän on kokenut avioeron kahdesti: ensimmäinen aviomies pahoinpiteli häntä ja toinen petti."

Eka siis veti turpaan. Toinen ihan vaan pani jotakuta. Kolmas ihan vaan halusi panna jotakuta. Ehkä neljäs ei edes halua panna ketään muuta, eikä edes Hallea enää. Sehän tuntuu noiden 3 ekan avioeron jälkeen jo ihan leppoisalta erolta.

Missä sinä olit silloin kun Hallesta tuli Miss USA:n ensimmäinen perintöprinsessa, eli 1986 keväällä? No aivan sama, nyt se on rupsahtanut ja ketä enää kiinnostaa.

Next.

Tästä uutta kehiin.

http://scifisizzle.com/imagegallery/images/zoe_saldana/zoe_saldana_17.jpg


Deitti-ilmoituksista  3

Mietin pitäskö vaihteeks selata Cityn ilmotuksia. Mutta sitten keksin että hetkinen, mullahan on se Suomen tunnetuin deitti-ilmoitus. Jonka on nähnyt ainakin puoli miljoonaa suomalaista. Ehkä 150 000 täällä Cityssä sitä yhtä versiota, ehkä 50 000 niitä paria muuta, ja Cityn keskiaukeamalla ehkä 150 000, ja kaikkia vanhoja versioita yhteensä joku 150 013.

Mitä järkeä minun olisi selata keidenkään ilmotuksia? Enintään vaan sattuisin vastaamaan joillekin jotka eivät olleet vastanneet mulle. Ja jos vastaisin jollekin niin 10-100 lauseen perusteella, jollekin joka 1000 lauseen perusteella on jättänyt vastaamatta mulle, eli kumpikohan ois selvemmillä vesillä ollut päätöstään tehdessään ja kumpi sellasilla ihan erittäin heikoilla hangilla vaan jököttänyt tajuamatta mistään mitään.

Mutta sitten keksin että jäihän Matti Vanhanenkin, tai siis.. ei leskeksi, vaan siis otti eron vaimostaan. Ja vaikka kaikki tiesi sen, minkä näköinen, minkä kuuloinen, mikä puolue, ja että hyvät tulot, ja että nyt on sinkku, niin monikohan otti yhteyttä, varmaan jotkut, mutta äijä meni silti itse selailemaan nettiin naisten ilmotuksia.

Ja vastas varmaan ainakin eräälle nimeltämainitsemattomalle Susan Kuroselle.

Joten tuon mietittyäni päätin etten ainakaan tänään selaa mitään ilmotuksia.