Absurdi työpäivä eilen

  • Tomi

Su-ma-yönä en nukkunut lainkaan. Senhän voi kyllä jo päätellä blogimerkintöjeni ajankohdista oikeastaan.

Eli käppäilin töihin (noin 13 min matka - talvella 11 min koska tulee käveltyä riuskimmin) ja vieläpä kaatosateen halki. No, ei siinä mitään, rakastan sadetta, ukkosti myös hiukan.

Mutta monelle tollanen työviikon aloitus vois olla melko rankka paikka. 0 tunnin unilla läpimärkänä töihin.

Nimittäin inhoan sateenvarjoja. Etenkin naisia jotka käyttävät niitä. "En halua että meikit ja kampaus pilaantuu." Inhottaa naiset joilla on meikit ja kampaus. Inhottaa pilaantuvat naiset, naiset joilla on potentiaali pilaantua. Eikä 10-20 vuoden marginaalilla vaan hetkessä, 3-5 sekunnissa, kun vaan sateenvarjo vähän heilahtaa sivuun tuulen kidnapatessa sen. Ja nainen on "pilalla". Siis omasta mielestään. Minun mielestä levinneet meikit on vaan seksikkäitä, tai sotkunen tukka jne. Ja mitä mieltä olen naisesta joka pitää itseään kamalan näkösenä vaikka minun mielestä olisi vain vitun seksikäs. No idioottina. Typeränä.

Pidän luonnollisista naisista. Ei meikkiä. Eikä kampauksia jonka sade voi tappaa jne. Nainen jolle sade voisi tehdä vain hyvää. Aivan kuin puille ja nurmille. Otollinen maaperä sateelle. Vai ihoperäkö pitäisi sanoa?

Vaikka kyllä sen ymmärtää että lähes kaikki naiset meikkaa ja kampailee ja vartoo ettei huolella viimeistelty rakennelma sorru - he haluavat vaikuttaa edustavilta ja korrekteilta. Meikitön sotkutukkainen nainen vaikuttaisi nykymaailmassa friikiltä, sekopäältä. Tai aidolta luonnonlapselta. No, edes sellasille ei ole monia paikkoja missä katsottais hyvällä. Ehkä jäätelönmyyjät? Kai useimmat kassaneiditkin sais potkut jos ilmestysivät töihin ilman meikkiä? Tai eiköhän joku direktiivi kävis ainakin huomauttelemassa tai vihjailemassa.

Tai ehkä sen johonkin asti ymmärtääkin että huolii ulkonäköään työpaikan vuoksi. Mutta useimmat tekevät sitä kyllä vapaa-aikanaankin. Ja paljon kovemmalla sykkeellä yöelämää varten. Ja treffejä jne. Hyi hyi.

No ehkä vähän eksyin, olin siinä työpäivässä. Niin, no alkuun siinä vetelin kiiwitäytekaakut. Kuten myös päivän päätteeksi sitten jämät.

Mutta siinä keskellä tapahtui sellasta että ukkonen pisti huoneen pimeäksi sekunnin verran. Ja sitten kaikki taas palautui normaaliksi. Vaikka ei ulkoa kuulunut juuri mitään eikä edes tainnut sataa.

No, ehkä puolen tunnin päästä tuli puhelu. 5 sekunnin kohdalla aivan kuin jokasesta huoneen sähkölaitteesta ja jopa kaapeista ja seinistä alkas kaikua se soittajan ääni! Ja kohta mukaan liittyy hirveät piippaukset! Rätinä ja rutina ja vihlova ujellus.

Siinä vaiheessa ei ole hirveän todellinen olo. Miksi tuo hiirimatto puhuu? Ja viheltää? Sitten koko huone vaan piippas kuin kiljua imenyt palosireenipissiskatras.

No, vähitellen häiriö paikantui postituskoneen modeemiin. Ehkä ne muut äänet olivat vain kaikua ja säikytyksen takia kuviteltua.

Mutta oli kuitenkin siisti kokemus.

http://www.youtube.com/watch?v=xoZMMQLGqLo
http://www.youtube.com/watch?v=Qtqz0bdq30Q
http://www.lazylaces.com/56Kmodem

(seuraava Euroviisu-voittaja?)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:00

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus