Asiaa naisista (mitäneo?)

  • Tomi

Vastausprosenttini on 100% kun olen lähettänyt sähköpostin näihin kategorioihin kuuluville: playmate, Suomen neito, cyberdoll, Iltatyttö, malli

Eli siis esim nämä (syksy 99-00):
http://www.playboy.com/girls/playmates/directory/199404.html
http://www.ohjelmanaiset.fi/salimapeippo.htm
http://www.myspace.com/reneetownsend

Vastausprosenttini on noin 10% kun olen lähettänyt sähköpostin netin kautta sattumalta löytyneelle kiinnostavalle suomalaiselle naiselle (siis esim kotisivunsa kautta tms, deitti-ilmoituksista en tästä puhu, vaikkakin, kyllä sekin vastausprosentti on about samaa tasoa, ehkä 17% jos arvioisin). Eli noin kymmenestä vain yksi vastasi takaisin.

Mikä selittäisi tämän eron? Kyllä luulisi että playmateilta etc vaikeammin heruisi vastauksia kuin esim naiselta jonka kotisivuille sattumalta eksyy Pentti Saarikosken jonkun runon otsikon Googleen laitettuaan, ja sitten ottaa yhteyttä ja kertoo vaikka itsekin pitävänsä siitä runosta, ja jotain muuta.

Ovatko mallit sunmuut niin tottuneita positiiviseen huomioon, ja ovat vieläpä lähes pakosta ulospäinsuuntautuneita, ja tietävät että heidän tehtävänsä on olla hyvissä väleissä "yleisöön", kun taas kotisivujaan "muuten vaan" pitävät naiset kokevat saamansa sähköpostit jopa epätoivottuna tungetteluna, tai menevät paniikkiin, tai pitävät selviönä että ainoana motiivina on pakostakin "vonkailu", kun taas mallit olettavat että se että joku vaikka sanoo jostain kuvasta jotain, oli vain sitä että joku sanoo jostain kuvasta jotain? Tuskin runoja siteeraavien naisten sähköposti kovemmin on tukossa kuin bikinikuvallisten naisten.

Vai osaako olakrez heruttaa vain malleilta sunmuilta?

Kaikki yhteydenotot tein kasvottomana, mutten anonyyminä, vaan lopetin sähköpostin joko "Tomi" tai "Tomi K".

Anne-Mari Berg, jos sähköpostisi tällä viikolla tukkeutuu, syytä vaikka sitten minua. Hymiöelmä.

pssst:
http://www.annemariberg.com

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:24

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus