Baarivonkaus vs City-vonkaus

  • Tomi

Kummasta on helpompi ja parempi löytää panoseuraa, baarista vai Citystä?

1. Baarissa useimmat naiset on näköetäisyydellä tai puolen minsan kävelyn päässä. Cityssä useimmat naiset on 5-500km päässä. Jos joku näyttääkin asuvan samalla paikkakunnalla, tieto ei välttämättä pidäkään paikkaansa. Tai jos pitääkin, niin nainen saattaa olla tällä hetkellä lomalla ulkomailla tai kyläilemässä kaverinsa luona monen sadan kilsan päässä, ja palaa esim vasta monen viikon kuluttua. Tai nainen on juuri muuttamassa pois läheltäsi.

2. Baarissa naiset on humalassa. Cityssä naiset on selvinpäin.

3. Baarissa on enintään 100 kilpailijavonkaajaa. Vaikka baarissa olisikin 200 miestä, osa on homoja tai naisensa kanssa tai niin ujoja etteivät osaa lähestyä ketään. Cityssä on noin 34000 miestä. Myös ne jotka ovat ujoja tai joilla on nainen uskaltavat vongata Cityssä.

4. Baarissa näet naisen kolmiulotteisena, liikkuvana, eleet ja ilmehdinnät. Cityssä näet naisesta vain osan. Ehkä läskit reidet on rajattu pois. Ehkä sadasta otoksesta on valittu paras. Ehkä rupia ja naamakarvoja on photoshopattu pois. "Ehkä" on valittu juuri ne parhaat kuvakulmat. Baarissa on haittatekijöinä hämäryys ja humalatila, mutta voithan aina mennä baariin selvinpäin taskulampulla varustautuneena.

5. Kun lähestyt naista baarissa, pallo on sinulla. Kun lähestyt naista Cityssä, nainen voi loggautua tänne vasta 19 tunnin päästä, huomatakseen että on saanut 7 pikaviestiä, 11 kuvakommenttia, 2 kaveripyyntöä, 1 viettelyn, ja 3 sähköpostia. Hän klikkaa jokaisen yhteydenottajan nikin, katsoo oletuskuvaa 1-2 sekuntia ja silmäisee ehkä profiilitekstiä 3-5 sekuntia ja sitten back-nappulalla uutta uroota klikkaamaan - nainen saattaa raakata sinut epäkiinnostavaksi koska ei satu pitämään 104x70 pikselin kokoisesta thumbnailistasi ja niistä 3 lauseesta joiden kohdalle naisen katse sattuu osumaan profiilissasi... Baarissa olet naisen edessä ja back-nappulaa ei ole missään eikä myöskään hiirtä. Vain jos olet tosi kamala nainen saattaa paeta jonkun tekosyyn varjolla, mutta jos olet kamalaa parempi niin pääset näyttämään naiselle millainen baarivonkaaja olet. Jos ei heru niin tiedät tasan tarkkaan että naisella vaan sattui olemaan huono miesmaku. Cityssä taas jos ei heru niin nainen vaan on liian kiireinen tai suosittu tai hätiköivä.

6. Cityssä on vaarana että hyvä pano menee sivusuun koska satut huomaamaan hänen profiilissaan lukevan "Musamaku: Popeda, Sunrise Avenue, Uniklubi." Baarissa saattaisit iskeä saman naisen, sutaista häntä, ja jäädä autuaan tietämättömäksi hänen levyhyllynsä sisällöstä. Jos päädyt baari-iltana naisen kämpille, koita pitää katse lattiassa ennen kuin pääset rojahtamaan sänkyyn. Pidän peukut pystyssä ettei se nainen ole sellanen ääliö joka säilyttää levyjään lattialla. Toisaalta voi olla että käy moukan tuuri ja juuri kun olisit huomaamassa sen lattialla olevan paskan yhtyeen CD:n niin suustasi purkautuu yrjö joka lätsähtää juuri sen levyn päälle, ja nainen on puuteroimassa nenäänsä ja tuikkaat äkkiä jalkaterän kärjellä sen yrjöpäällysteisen levyn sohvan alle piiloon.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:02

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus