Cityn keskustelukulttuuri

  • Tomi

Copy-pastetan tähän koska voi aloittaa vain 1 keskustelun vuorokaudessa. Copy-pastetan huomenna Yleiseen keskusteluun.

http://www.tukiasema.net/keskustelu/show.asp?id=76953&c=15&p=1&pm=1

Tuolla palstalla ketjujen lyhin viesti olisi lähes missä tahansa Cityn ketjussa pisin (ei tosin olisi jos ketjussa olisi minun viesti).

Tuolla palstalla syntyy keskustelua. Vastakkaiset mielipiteet törmää toisiinsa ja ihmiset perustelevat ja argumentoivat kantansa. Asiat etenevät ja ihmiset päätyvät konkluusioihin, heidän maailmankuvansa muotoutuu promillen uudelleen. Heillä on ambitio siihen.

Cityssä lähes kaikissa keskusteluissa on tendenssinä typistyminen chattimisen kaltaiseksi, eli 1-4 sanan viestejä, ehkä jopa pelkkiä hymiöitä..

Mistä tämä johtuu?

No täällä ihmiset on omilla kasvoillaan, ja tuntevat useita muita keskustelijoita. On helppo rupatella. On mukava olla esillä. Mitään uutta sanottavaa ei ehkä ole, mutta näkevätpähän muut että olen taas koneella, eivätpähän unohda minua.

Tukiasemalla (ja ihan vain esimerkki, monet muutkin vastaavia) ihmisillä on oikea halu työstää asioita. Ja helpompi jauhaa vaikka mitä intiimiä vaikka miten paljon, koska oma naama ei näy, kukaan ei osaisi yhdistää.

Cityn keskustelupalsta on näyttäytymispaikka. Netin Tiger.

Mitä tosin voisi odottaa sivustolta jolta useimmat hakee vain panoseuraa tai edes cam-kivaa, tai edes jotakuta kelle lähettää uusin jortikkaotos?

Mitä mieltä olet Citystä?

Mitä muita keskustelupalstoja käytät?

Miksi viihdyt Cityssä?

Kenen kanssa keskustelusta nautit?

Lempihymiösi?

Lempiruokasi?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:47

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus