Deitti-ilmoituksen korostuksista

  • Tomi

4 mahdollisuutta korostaa ilmoitustaan.

"Nosto uudistui – saat nyt entistä enemmän huomiota ilmoituksellesi!

Nosta deitti-ilmoituksesi listojen kärkeen 24 tunniksi. Kun palvelussa tehdään mikä tahansa haku, joka palauttaa sinun ilmoituksesi, ilmoituksesi nostetaan jokaisen listasivun alkuun omaan korostettuun listaansa. Näin maksimoit ilmoituksesi saaman huomion!

Listalla ensimmäisenä näkyy aina se ilmoitus, joka on viimeiseksi sinne nostettu. Edellisen tilauksen tehnyt tippuu listalla toiseksi jne."

Tuo on melko hyvä vieläpä, taustaväri on jäänsininen, ja ne eivät oikeastaan ole listassa, vaan omassa laatikossaan melko isolla hakutulosten yläpuolella. Ei voi olla huomaamatta, otsikot oikein kirkuu päin naamaa. Tällä hetkellä on 2 miehellä tuo, ja nollalla naisella. Eli melko hyvän tehon saa 2,5 eurolla - 24 tunnin ajan jokainen nainen joka selaa täällä miesten ilmoituksia näkee nuo ilmoitukset (paitsi jos nainen säätää sellaiset hakuehdot jotka eivät osu yksiin noiden ilmoitusten kanssa - tosin useimmat naiset kai laittaa vain 1-2 hakuehtoa: maakunta ja ikä).

3 muuta ovat:
- otsikolle taustaväri hakutuloksiin
- thumbnail otsikon viereen hakutuloksiin
- kuva näkyy kaikille, ei siis pelkästään Deluxe-käyttäjille

Keksivätköhän minulta nuo parannukset? Ainakin kun kysyivät mielipiteitä miten pitäisi uudistaa deittipalvelua, niin laitoin viestin että pitää olla mahdollisuus saada rahalla korostusta, lisänä linkki huuto.nettiin jossa on melkein samanlaiset korostusmahdollisuudet, lukuunottamatta tuota viimeistä vaihtoehtoa. Siellähän ei Deluxe-käyttäjäjärjestelmää ole olemassa, ja koko sivusto menisi konkkaan jos kuvan näkisi vain ne jotka maksaa palvelusta jotain. Harva haluaa sokkona ostaa mitään, ja harva haluaa maksaa huuto.net-toiminnasta. Eipä kirpputoritkaan pääsymaksuja kerää.

Hieman eri asia kuitenkin ihmislihan kanssa.. ;]

Ja äsken oli muutaman minsan ajan etusivulla listattuna kaikki 113 loggautunutta käyttäjää joilla on täällä deitti-ilmoitus omalla nimimerkillään. Melko hyvä juttu sekin. Mutta varmaan oli joku testi vain.

3 kommenttia

City

24.9.2009 19:04

Deitin Online-lista löytyy nyt täältä: http://www.city.fi/deitti/online/ ja sinne on myös linkki deitin sivuilla vasemman laidan valikossa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tomi

25.9.2009 10:53

Mahtavaa!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:45

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus