Deitti-ilmoituksista

  • Tomi

Mietin pitäskö vaihteeks selata Cityn ilmotuksia. Mutta sitten keksin että hetkinen, mullahan on se Suomen tunnetuin deitti-ilmoitus. Jonka on nähnyt ainakin puoli miljoonaa suomalaista. Ehkä 150 000 täällä Cityssä sitä yhtä versiota, ehkä 50 000 niitä paria muuta, ja Cityn keskiaukeamalla ehkä 150 000, ja kaikkia vanhoja versioita yhteensä joku 150 013.

Mitä järkeä minun olisi selata keidenkään ilmotuksia? Enintään vaan sattuisin vastaamaan joillekin jotka eivät olleet vastanneet mulle. Ja jos vastaisin jollekin niin 10-100 lauseen perusteella, jollekin joka 1000 lauseen perusteella on jättänyt vastaamatta mulle, eli kumpikohan ois selvemmillä vesillä ollut päätöstään tehdessään ja kumpi sellasilla ihan erittäin heikoilla hangilla vaan jököttänyt tajuamatta mistään mitään.

Mutta sitten keksin että jäihän Matti Vanhanenkin, tai siis.. ei leskeksi, vaan siis otti eron vaimostaan. Ja vaikka kaikki tiesi sen, minkä näköinen, minkä kuuloinen, mikä puolue, ja että hyvät tulot, ja että nyt on sinkku, niin monikohan otti yhteyttä, varmaan jotkut, mutta äijä meni silti itse selailemaan nettiin naisten ilmotuksia.

Ja vastas varmaan ainakin eräälle nimeltämainitsemattomalle Susan Kuroselle.

Joten tuon mietittyäni päätin etten ainakaan tänään selaa mitään ilmotuksia.

3 kommenttia

Tomi

22.4.2010 16:54

Pidän hyvin todennäköisenä että on. Tai ainakin sellainen joka vielä on esillä. Onhan niistä joistakin kuvakaappauksia esillä jossakin, mutta eipä niihin voi vastata enää. Ja tarkoitan siis netin deitti-ilmoituksia. En lehtien henkilökohtaista-palstan ilmoituksia, joista pari on varmaan jo miljoonan suomalaisen näkemiä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tomi

22.4.2010 16:56

En kuitenkaan vielä menisi sanomaan että MBall on suositumpi tai tunnetumpi kuin Jeesus. Oi enhän...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus