Facebookin siviilisäädyistä

  • Tomi

Otos eräästä kaupungista.

Heteromiehet:
sinkkuja 196
suhteessa 81
kihloissa 44
naimisissa 39
sekava suhde 7
avoin suhde 1

Homomiehiä oli muuten sinkkuna 1. Eli selvästi sama kuin avoimen suhteen kanssa: lähes kaikki salaavat.

Heteronaiset:
sinkkuja 84
suhteessa 81
kihloissa 47
naimisissa 44
sekava suhde 8
avoin suhde 0

Mikä pisti silmään? Niin, muuten luvut melkein identtiset, mutta sinkkumiehiä 196 ja sinkkunaisia 84.

Noin kaksi kolmasosaa Facebookin profiileista on ei-julkisia.

Teoria:
Sekä sinkkumiesten että sinkkunaisten kaikkien profiilien määrä kyseisessä kaupungissa 450. Normaalijakaumalla 150 sinkkumiehen profiili olisi julkinen, mutta sinkkuus lisää halua olla esillä joten siksi 196. Sinkkunaisilla taas normaalijakauman mukaan 150 julkista profiilia, MUTTA koska naisella sinkkuus lisää häpeää, tai ei halua olla ihan niin esillä, ja haluaa välttää vonkausviestit, niin siksi vain hieman reilut puolet ilmoittanut olevansa sinkku. Ja/tai sitten osa sinkkunaisista jopa pitää profiilinsa salaisena vonkausviestit välttääkseen.

Kun hakeekin sinkkunaisia, ilman että on täyttänyt että he ovat kiinnostuneita miehistä, hakutuloksia tulee 135. Eli lähes 40% ei ole täyttänyt olevansa kiinnostuneita miehistä (eli useimmilla se kohta tyhjänä koska naisista kiinnostuneita sinkkunaisia löytyy vain 3).

Sinkkumiehillä vastaavanlainen haku tuottaa 207 tulosta. Joissa siis mukana se yksi homo. Ja todnäk 9 kaapissa olevaa homoa.

Eli näyttäisi siltä että heterosinkkumiehistä 196/197 ilmoittaa julkisessa Facebook-profiilissaan olevansa kiinnostuneita naisista.

Naisilla vastaava osuus on 84/128. (4 kaappilesboa vähennetty)

99,5% ja 66%. Jos joku heteromies jätti sen mainitsematta, kyseessä on vahinko tai unohdus, tai sitten hän onkin kaappihomo (eivät minunkaan laskelmat voi olla kuin arvioita).

Miksi 34% sinkkunaisista jättää mainitsematta olevansa kiinnostuneita miehistä? Koska se vaikuttaisi huomiohakuiselta, säälittävältä, huorahtavalta, epätoivoiselta, päällekäyvältä, ja siltä että he käyttävät Facebookia deittailupaikkana.

Heidät on kasvatettu siten että on väärin osoittaa mielenkiintoa toista sukupuolta kohtaan. On väärin tehdä millään lailla aloitetta toista sukupuolta kohtaan. On väärin millään lailla houkutella toista sukupuolta luokseen.

Ne hienot vaatteet ja meikit siellä baarissa ja muissa tilaisuuksissa, nekin on vain ITSEN ja TOISTEN NAISTEN takia laitettu. Ei missään tapauksessa sen takia että joku mies huomaisi, lähestyisi, kiinnostuisi, rakastuisi, tai poistaisi sen sinkkuuden. Tai ihan vain panisi. Ei. Vaan siksi että on hyvä näyttää hyvältä ja siitä tulee itselle hyvä olo kun tietää ettei ihan kauhealta näytä. Mutta mitään tekemistä sillä ei ole sen kanssa että joku mies kiinnittäisi huomiota ja alkaisi tykkäämään. Enhän minä edes mene baariin miehiä etsimään. Vaan pitämään hauskaa ja tanssimaan ja bilettämään ja näkemään kavereita ja juhlimaan ja juomaan mukavia drinksuja.

Vaikka eihän sitä koskaan tiedä että keneen siellä sitten törmää... Oops, myönsinkö juuri että oikeastaan toivon sitä..? Kääk, menen puskaan nolostumaan.

2 kommenttia

suojelusprkl

19.11.2008 13:07

Mä pistin kerran naamakirjaan että olen kiinnostunut naisista ja miehistä, niin sit mua alettiin luulee bi-tytöksi:S Vaikka yritin vain hakea sitä, että myös tytöt saa pistää viestiä kaverimielellä. En tuolloin ollut muistaakseni tuolla maininnut sitä, että olen sinkku tai että etsin parisuhdetta. Etsin vain tuolloin kavereita..

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus