Hahmotelma saippuaoopperaksi

  • Tomi

1 - Kuvan vasemmassa ylälaidassa "Torstai 20:es marraskuuta 23:36, -18C, 11km linnuntietä kotoa" Mies hytisee pysäkin kupeella ja katsoo ylös mäelle kerrostalon toisen kerroksen ikkunaan. Puhekupla miehen poskesta vasemmalle: Tota.. Se viimenen bussi meni jo että.. Voisinko päästä sinun luokse. Puhekupla oikealla poskella olevasta puhelimesta yläoikealle: Et. Tulin juuri suihkusta ja tukka on ihan märkä. Oma vika kun lähit niin myöhään. [tuut tuut tuut]
2 - Ylälaidassa: Kuudes puhelu 16 minuuttia myöhemmin. Miehen ympärillä hyt hyt hyt. Puhekupla: Ei minulla ole rahaa taksiin ja palelen jos lähen kävelemään... Puhekupla: Nukut kyllä sitten eteisessä ja lähet ekalla bussilla.
3 - Mies on käpertyneenä vaatenaulakon eteen nahkatakin alle ovimatolle. Ympärillä hyt hyt hyt. Vasemmassa laidassa suljettu ovi jonka takaa kuuluu Late Night with Conan O'Brienin aplodeja. Ajatuskupla ylhäällä: Kunpa sekin rakastais minua.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:23

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus