Haikuja lisää vihdoin

  • Tomi

22.2 laitoin edellisen kerran. 23 päivää siis ollut taukoa. Eikä ole hirveästi edes laittaa. Olen melko muita asioita puuhaillut. En edes muista mitä asioita silloin puuhaillaan kun haikuja tulee mieleen...

Pimeyden vaippa
tulvehtii kylmää paskaa
junan ympäri.

Juna lävistää
talven kylmän yön vaippaa
murtumaisillaan.

Kylmää pimeyttä
katseen kantamattomiin
VR tarjoilee.

Rinteessä varjo
katulampun korkean
selän takana.

(kauneinta on se minkä jättää taakseen, se mitä ei edes itse näe, se on siellä itsesi takia, se ei olisi siellä jos valosi sammuisi, siihen miltä se takana oleva näyttää vaikuttaa maaston muoto ja pintamateriaali [lumi/nurmi jne])

Pinaattikeitto
ei enää koskaan maistu
aivan samalta.

[76]

Ehdit jo soittaa,
juoksin keittiöön, heitin
tuulilasiisi
paperilentokoneen:
KATSON MÄKIHYPPYÄ.

Luin runojasi
blogistasi, sen alla
mainosbanneri:
korkealaatuisia
lasten nahkatossuja.

Viimeisen illan
ennen kolmee kymppiä
pelaan netissä,
tappaen ötököitä,
liekinheittimelläkin.

{31}

9 siis yhteensä 23 päivässä (noistakin 5 yhden viikonloppujunareissun jäljiltä). Melko löysästi. Pitäs kai rakastua tms niin sais ideoita. Tai siis kokis kaiken silleen isosti ja merkityksellisesti. Kaikella olisi väliä. Nyt ei paljo väliä ole sillä miltä suklaakeksi maistuu tai miltä se näyttää. Mutta rakastuneena silläkin olisi väliä, kiinnittäisin huomiota suklaahippuihin, huomaisin niissä jotain, saisin ehkä idean haikuun tai tankaan. Elämä nousisi monenteen potenssiin. Se nousisi johonkin. Nyt se on vain elämää. Se on vain sitä että välillä herää, välillä katsoo telkkaria, välillä keittää kahvit. Siinä ei säteile mitään isompaa voimaa.

No nytpähän tiedän taas vaihteeksi miltä maailma näyttää keskivertosuomalaisen silmin. Ei kai ihme että itsemurhat ja viina on niin yleisiä.

Pitää kai koittaa juoda vähän alkoholia niin jos se saisi joitakin ihastuskemikaaleja aivoissa liikkeelle. 22.2 jälkeen olen kyllä alkoholiakin käyttänyt 4-5 kertaa vähemmän kuin ennen sitä alkuvuonna. Eli olueksi muutettuna 4,5litrasta per viikko tippunut noin litraan per viikko.

Yhteensä tänä vuonna 40 litraa olueksi muutettuna (ja olutta siitä muutenkin on ollut melkein 90%). Eli vastaa 5 koria Karhua. Eli vastaa 11 pulloa viikossa.

Baarissa olen käynyt 2.1, 3.1, 17.1, 14.3.

No nyt lähden kuselle ja katson saanko ideaa haikuun.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus