Here goes

  • Tomi

Helmikuu 2006. Silloin maailmaa järisytti monikin asia. Koiran vuosi oli juuri alkanut ja Tarja Halonen valittu toistamiseen Suomen keulakuvaksi. Curling-huuma, Uusis-sankari, Olympialaiset, Leijonien ärjyntä villitsivät kansaa. Matin ja Susanin Ikea-suhde, Youtube, World of Warcraft, nettipokeri alkoivat nostaa päätään kansan huulilla. Conan O'Brien piipahti Suomessa. Jari Sillanpää tuli kaapista. Saddam raivosi oikeussalissa. Muhammed-pilakuvat järisyttivät maapallon tasapainoa. Lordi valittiin Euroviisu-edustajaksi. Ja... Beneath it all sukkuloi eräs lumipallo ympäri Suomea viattomien ihmisten tähtäillessä sillä toisiaan. Ihan neutraalia tarkoittaen. Mutta se levisi ja levisi. Levisi paisumistaan. Paisumistaan levisi. Kunnes se oli tarpeeksi iso sulaakseen saapuneen kevään multiin. Nyt sitä ei moni enää ajattele iltateetä hörppiessään, kuten tuskin sitä Lordin Suomen karsinnan voittolähetystäkään, vaikka se silloin joskus olikin isoimman pulinan aiheuttaja pariksi viikoksi. Nyt maailmassa on muuta mietittävää. On hallitusneuvottelut. On Susan Kurosen sukunimenmuutosneuvottelut. On Merikukan jälkipyykintekoaika Kanarian matkastaan. Montako Celsiusta aurinkoa sait? Kerro jo heti! Ja Idols-Ari ja Idols-Anna ottavat matsia toisistaan torstaina.

Tähän rakoon on sopiva tuikata vihdoin omalla pärställä ja naamalla se lumipallo. Ja sen modernein versio. En nyt sanoisi että kovinkaan virtaviivainen, tai kovin nopea kiihtymään, tai kovin hyvä pyörimään tai sopivan lämpöinen tai juuri oikeanlaisista lumihiutaleista muodostunut. Mutta kuitenkin, sitä itseään.

Eli jos astuisin parisuhteen mega-markettiin, mitä mun ruutupaperilappuseen ois lyijykynällä suherrettu, ettei tarviis alkaa lihatiskin taakse alkaa selostamaan että joo no mä nyt vaikka ottasin tota selkäpotkafilepalaa suikaleina 350 grammaa, vaan ojentaisin vaan paprun ja odottelisin että ehdottaako ne mulle mitään vai tulenko joku muu päivä kysymään uudestaan.

10 ekaa kohtaa tässä, muut vähitellen, kun joka tapauksessa tuo olisi pitänyt laittaa ainakin 3 osassa koska 21 032 merkkiä pitkä ja blogien maksimi on 10 000.

Da Ultimate Deitti-ilmoitus v. 1.02b

Et ole tyypillinen nainen tai ihminen. Et ole tylsä, tavanomainen, keskiverto, kuiva, mitäänsanomaton, mielikuvitukseton, kankea, jäykkä, fiini, hienosteleva, pikkusievä, pikkunätti, epäaito, teennäinen, yksipuolinen, varmanpäällevetävä, löysä, kuiva, kylmä, kalsea, kökkö, löperö, tönkkö, stereotyyppinen, kliseinen, ympäripyöreä, ohut, haalea, mieto, hatara, harmaa, sieluton, tavallinen, normaali, yllätyksetön, neutraali, kliininen, steriili.

Johtolangat* sinuun:

*HUOM: johtolangat-sanaa en tässä käytä kielikuvana tai eufemisminä tai synonyyminä näille: vaatimus, ehto, kriteeri, kielto, pakko, edellytys, toive, haave. Hiukan ehkä näille: oletus, arvaus, veikkaus, tuntuma, ihanne. Mutta kuitenkin, jotain asioita on pitänyt keräillä aivoistani, joilla olisi jotain tekemistä sen kanssa että syyllinen tai edes vahvasti epäilty löytyy. Nämä samat kohdat ovat ja olisivat herättäneet huomioni muuallakin kuin deitti-ilmoituksissa tai netissä, ja saaneet minua kiinnostumaan jostakin 0,5%-30% enemmän. Rakkaus syntyy kahden ihmisen välisestä yhteydestä. Tässä en pyri sitä yhteyttä luomaan, enintään avaamaan keskusteluyhteyden. Uskon siihen että tässä ilmoituksessa on tarpeeksi monta ja tarpeeksi tarkkoja johtolankoja, että oikeat ihmiset minulle vastaavat. Sen mitä välillämme tapahtuu, näkee sitten tavatessa. Kyse on kuitenkin kohtalosta, onnesta, vaistosta, todennäköisyyksistä. En ihan hirveästi voi kaikkiin niihin vaikuttaa, mutta ilmoituksen sain itse tehdä sellaiseksi kuin halusin, ja uskon että tässä on tarpeeksi suodattimia jyvien (=minun kanssa toimeentulevat ihmiset, molemminpuolinen välittäminen, ymmärrys, kiinnostus, arvostus jne) erottamiseen akanoista (=ihmiset joiden kanssa on vähän yhteistä, tai vähän annettavaa, tai tylsää, tai epäaitoa, tai ohimenevää, tai löysää, tai halutonta, tai enintään ihan kivaa tai hiukan sinne päin). Niin ja tästä varmaan saattaa ehkä tulla minusta hyvin ehdoton kuva. Mutta useimmiten kun mietin millainen olen niin ekana tulee mieleen "rento". Tai ehkä se onkin vain maanista lakonisuutta..? Ensimmäisessä ilmoituksessani (keväällä 1996 teksti-tv:ssä) kuvailin olevani hauska ja romanttinen. No eipä sitten muuta kuin pinkit aurinkolasit päähän (ei päälaelle) ja ilmoitustani lukemaan:

- sinulla on paljon mielipiteitä ja perusteluja niille
- et häpeä että yrität aktiivisesti kohdata rakkautta ja muuta hyvää myös täältä
- kahvi
- myös kylmää kahvia joskus (jos kylmän kahvin suuhun laittaminen on sulle ehdoton ei ei, miten voit kuvitella tulevasi toimeen minun kanssa?)
- osaat nauttia klassisesta musiikista (Beethoven, Liszt, Mahler, Prokofjev, Sostakovits jne), eli et saa siitä pahoja väreitä
- sinua kiinnostaa enemmän Saarikoski kuin sudokut
- et ole (tai ole ollut) hoppari, gootti, rasta, pissis, prinsessa, horo, huulirasva-addikti, bimbo, kana, rekkalesbo, umpijuoppo, kettutyttö, heppahullu, hihhulimaailmanparantaja, newage–hörhö, telaketjuanarkisti, mielenosoittaja, haalaribilettäjä, ketjupolttaja, maatuska, amis, tavis, tusinamassatar, playinghardtoget, jäädiiva, bitch, kikattaja, hihittäjä, keisarin uusimpien vaatteiden hehkuttaja
- jos stereotypioista puhutaan niin olisit lähempänä näitä: boheemi (en tarkoita sitä että juot absinttia ja käytät baskeria ja kaulaliinaa ja nukut sillan alla, vaan että sinua ei kiinnosta se mitä pidetään oikeana tapana olla tai ajatella tai tuntea, olet vapaa sielu, tai jotain sellaista), loner, misfit, outsider, weirdo, friikiksi ja pelottavaksi usein kutsuttu, luonnonlapsi, enfant terrible, naapurintyttö, vastarannalla omaa polkuaan samoileva yksinäinen musta hevonen vaaleanpunaisen lampaan vaatteissa (et kuitenkaan ole stereotyyppinen versio mistään noista - olet erittäin hyvä variaatio erittäin hyvästä teemasta)
- vältät latteuksia, neutraaliutta, kliseehöttöä, löperöyttä, diipadaapaa, ympäripyöreyksiä joiden yli norsut liukuu kuin hanhen selästä - et pidä keskitiestä etkä kompromisseista, et ole tylsä tai mitäänsanomaton, väritöntä, muodotonta, mautonta, hajutonta, mausteetonta, kypsymätöntä ihmistaikinaa, josta jos yhdenkin nokareen ottaa niin mahaan alkaa koskea – olet puutarha, kellari, varasto, täynnä satoja ja tuhansia juomia ja ruokia vaikka minkälaiseen tarpeeseen ja mielihaluun
- et snoukkaa, skeittaa etkä laskettelekaan, voisit kuitenkin hypellä hangissa ja hillua puiden oksilla tms epäflegmaattista

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus