Here we go again

  • Tomi

"Rakasnamuliini

Vastauksesi oli yhdeksäs. Ja eka joka valitti mitenkään mistään. Yleensähän 70% on vain valittelua... Että miksi ilmoitus on tuollainen, miksi haluat tuollaista, mitä sinulla on sitä ja sitä vastaan..

Mutta miksi tuollainen saisi kiehumaan? Oikein moninkertaisesti, jonkun naisen. Koska hän eka luulee että on sitä mitä haen, sitten huomaakin että olen listannut asioita joita hänestä itsestään löytyy, hän siis kokee olevansa vajavainen. Hän ei koe olevansa enää täydellinen minun silmissä. Hänestä tuntuu pahalta.

Onko tuossa jotain järkevää logiikkaa? Miksi tuntemattoman mielipiteet saavat sinut oikein kiehumaan kiehumaan kiehumaan..?!

Kai tajusit ettei lista ole ehdoton? Ja kohdat eivät vaatimuksia vaan arvauksia.

Tietenkin pidän todennäköisempänä että nainen johon rakastun ei ollut teininä hoppari kuin että oli teininä hoppari. Jne jne jne.

Jos taas muuttaisin listan minä-muotoon, kukaan ei valittaisi että haen itseni kopiota, vaan valittaisivat että miksen kuvaile lainkaan naista jota haen.

Välimuotoja ja kompromisseja en harrasta, enkä sitä että vaihdan käytöstäni sen perusteella mitä muut on minusta mieltä.

Olisi varmasti pehmeämpää sinunkin tunnemaailmallesi jos kohdista puolet olisi naisen kuvailua, ja puolet itseni kuvailua. Kai jotenkin voisi tehdä myös subjektiivittoman listan. Toimisikohan hän-muoto? Ja lopussa sitten "hän on osaksi sinua ja osaksi minua" tms..

Mut ei kai tämän niin sairaalloista kilpavarustelua tarvitse olla, että jokainen puute ja virhe koitetaan ilmoituksesta poistaa. Enkä näe siihen syytäkään, ennen sinua siis vastasi jo kahdeksan kiinnostunutta.

Voisi kai hieman toisella taktiikalla se lukema olla 11-12. Mutta miksi optimoida ja maksimoida?

Jos tuo ei tuollaisena kelpaa tai saa jotakuta vastaamaan, niin eiköhän ole todennäköisempää että hän on minulle vääränlainen kuin oikeanlainen?

Et kai enää kiehu?

pusuilla ja suudelmilla sinun,
TOMI"

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus