Huonointa tänään

  • Tomi

Ihan mukavan kiva päivä. Huonointa se että huomasin ruokakauppani mehuhyllyllä muutosten tuulten rykineen. Ylähyllyllä ei ollut Chiquita-mehuja. Ja kun tepastelin ees taas huomasin ettei niitä ollut missään..! Ja Happy Day -mehujakin oli vain se jossa on 10 hedelmää. Ne on 2 lempimehusarjaani. Vututti hippusen. Eikä niiden tilallekaan ollut tainnut tulla oikein mitään.

Ja mikä siinä on että aina kun tallustaa oluthyllyjä päin josta sitten voi kiertää siihen mehujen luokse, niin aina miettii että pitäsköhän ottaa jotain oluttakin, niin aina on siinä päädyssä joku nainen seisoskelemassa ja vilkuilemassa kylmäkaappiin, ja aina se on nuori ja eipahaeipaha. Kertaakaan en ole vielä katsonut että mitä siellä kylmäkaapissa on. Kokiksia? Siidereitä? Tölkkejä? Onkohan niilläkin samat punnitukset menossa. Ottaako vai eikö ottaa. Ei se tänään ottanut, enkä minäkään, harvoin kuitenkaan otan.

Onkohan niillä samanlaista tyhjää kuin minulla että kun pääsee töistä tai koulusta niin sitten vaan kauppaan ja siideri tai kaks ja sitten kotiin ja se naamaan ja sitten vaan sänkyyn unta toivomaan että unohtus tämä paha maailma? Tai ehkä vain toivon että niillä ois noin... Pitäs kai joskus kysyä.

Tsekkaan vaikka huomenna sen kylmäkaapin että mitä siellä luuraa. Suositumpi kuin minä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:07

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus