Jaa että mitä kuuluu

  • Tomi

Nainen jonka kanssa ihan vähän viestittelin varmaan toissa kesänä, laittoi tänään viestin että mitä kuuluu. En tiedä edes hänen nimeään. Siis sitä etu-. Vähän hassu tilanne sikäli. Eikä me koskaan ennenkään mitään kuulumisia vaihdettu. Tai juuri mitään.

Mitä tuo kysymys tarkoitti? Se vaan kuulostaa sellaiselta tässä tilanteessa heitettävältä peruslauseelta.

Mitä siihen vastaisi?

- Samaa kuin viimekskin.

- Panettaa.

- Nenä vuotaa ihan saamaristi, tässäpä vaan tirskuttelen.

- En oikeestaan edes syö riisikakkuja mutta ei ollu eilen leipää niin niitä meni melko paljon ja oli vielä yks jälellä ja äsken otin sen ja laitoin kahvikupin päälle että sitte laittasin päällysteitä niin sitten se maksamakkaran mötikkä jotenkin vaan pullahti sinne kahvin sekaan, en yhtään tajunnu miten hataria ne riisikakut on, helposti liikahtavat, ihan kuin olisivat heliumilla täytettyjä, no nyt kuitenkin syön tätä ja laitoin Edamiakin, yleensä linttaan juustopalalla sen maksamakkaran leivän päälle sellaseks ees jotenkin tasaseks, mutta nyt piti olla varovainen ja tyytyä siihen että se jotenkin vaan leviää ettei ihan palloa muistuta kun ois helposti räsähtäny rikki, ja ihan hyvää tuo kyllä on ton kylmän kahvin kanssa.

- Eilen opin että jos riisikakun päälle on vain sinappia (Turun väkevä) niin ei kannata lätätä sitä riisikakkua sinappi edellä kieleen, se palaa sekunnissa. Ja sen myös opin että maihareiden kanssa on käytettävä sukkia, mulla on jalat täynnä verijälkiä kun hankautuu niin paljo vaikka mistä kohtaa.

- Mietin että lähtiskö baariin (kenen kaa?) vai treffeille (kenen kaa?) vai mitä ihmettä sitä tekis, Burt Reynoldsin Jepariryhmän vois kyllä kattoo ja mutustaa leivänpaahtimella käristettyjä pullaviipaleita hasselpähkinäsuklaalevitteen kera.

- Eipä tässä ihmeempiä, mitäs itelles.

Taidanpa heittää nopalla että minkä noista mä sille laitan.

Tuli 3.

2 kommenttia

Myrttiyrtti

16.8.2007 19:07

Höh, mä olisin toivonut, että olisi tullut nelonen! :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:18

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus