Jouluisia radiosarjakuvia

  • Tomi

Niin, klikkaa ja tsekkaa tosta ihan yltä ---^ tai tuolta sivuvalikosta lisää näitä, keväällä enemmän puuhastelin näiden kanssa ---->

1 - Mies huomaa jouluostoksilla alelaarin luona naisen. Katsekontakti. Ajatuskupla: Onpas hyvännäkönen nainen.
2 - Plär plär -efekti käsien kohdalla. Silmät kuitenkin yhä naisessa. Ajatuskupla: Hmm, aivan kuin se tuntisi minut, hymyilee silleen, hmmm.
3 - Käsi osuu Baarikärpänen-dvd:hen. Ajatuskupla: Ei kun se onkin se Alkon myyjä.

1 - Nainen miehelle: Pitäisiköhän hakea varmuuden vuoksi kahvipaketti ettei sitten huomenna lopu. Mies: Ok, käyhän hakemassa, Ärrä on vielä auki puoli tuntia.
2 - 20 min myöhemmin. Mies istuu koneella netin ääressä. Ajatuskupla: Hmm, missäköhän se oikein viipyy, onkohan se sopinut treffit jonkun ukon kaa..?!?
3 - Seuraavana päivänä. Pappi miehelle: ..ja ottaa hänet aviopuolisoksesi rakastaaksesi häntä niin myötä- kuin vastoinkäymisissä..? Miehen ajatuskupla: Eli siis ne ekat treffit on huomenna 13:30, Anttilan edessä, ja 16:00 sitten seuraavat Sokoksen edessä, ja vielä 17:30 McDonaldsin edessä kolmannet, minneköhän laitoin sen lapun johon listasin niitten tuntomerkit..?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:08

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus