Kahvit olakrezille

  • Tomi

Tässä ohjeet naiselle joka haluaa treffeilla/asumaan kanssani.

1. Ihan perusohjeen mukaan porojen annostelu eli 1 mitallinen per kuppi. Mutta ei aina tarvitse samalla kaavalla kaavamaisesti kaavoittaa. Parasta jos teet samoin kuin minä eli jos aiot keittää 5 kuppia kahvia niin kaadat pussista poroja sen verran että se on noin 5 mitallista, mutta kunhan 4-6 mitallista niin ihan hyvin maistuu. Random on hyvä juttu. Ota rennosti niin olet virtuoosi, jep.
2. Raanasta kylmää vettä.
3. Maitoo sen verran että melko pehmeä beigen sävy. Rihannan olkapää ihan hyvä osviitta. http://barbadosfreepress.files.wordpress.com/2007/11/rihanna-breast-wedding.jpg
4. Jos maidon parasta ennen -päiväys on edelliseltä päivältä niin kyllä sitä voi lirauttaa mulle. Kunhan ei niin että keittää kahvia vain pienen määrän ja lirauttaa sitä maitoa sinne ja sitten se onkin pilalla ja sitte joutuu uudestaan keittämään kahvit. Jos minun tekee mieli kunnon kahvia eli maitokahvia niin voi 2 päivää vanhaa maitoakin käyttää mutta silloin mieluiten jonkunlainen riskianalyysikoetesti ennen kuppiin heittämistä. Eli tiskialtaan pohjalle kun kaataa niin näkee onko kokkareista velliä.
5. Niin ja käytettävä maito punaista maitoa.
6. Jos maitoa ei ole niin silloin kylmää vettä sekaan. Sen verran että kahvia pystyy juomaan suorilta.
7. Kahvinkeitin pois päältä mieluiten heti kun kahvit on kaadettu kuppiin/kuppeihin, tai ainakin puolen tunnin päästä kahvin valmistumisesta, paitsi jos kannussa on kahvia sen verran paljon ettei se ihan heti pala pohjaan sellaiseksi moottorinesteeksi.
8. Ennen kuin keität uutta kahvia niin kysy minulta haluanko kylmän kahvin, koska se on yksi fetissejäni ehdottomasti. Muutamat pantterisyöksyt olen tehnyt tiskialtaaseen kun nainen on ollut luikauttamassa huippua kylmäkahviherkkua menemään.
9. Älä turhaan hae kuppiani tiskiin, voin kyllä juoda toisetkin tai kymmenennetkin kahvit samasta kupista.
10. En tykkään juoda kahveja sellasista 1800-1960-luvun kupeista eli sirot pikkukupit joissa kultaset reunukset ja kukkia sivuilla. Ja asetit ja muut hepenet. Paitsi ehkä jossain maalla. Siellä se on jopa mahtavaa. Mutta noin kaupungissa niin ihan perus isohkoon kuppiin.
11. Ei sokeria. Ei tosin mitään sitä vastaan, mutta en sitä tarvitse erityisesti. Mutta oli miten oli niin lusikkaa en tarvitse vaikka 3 sokeripalaa laittaisitkin. En tarvitse lusikkaa vatkaamaan kuppia muka tehden jotain tähdellistä ja samalla aiheuttaen kupin seinämistä sellaista kilisevää ääntä, täyttääkseni vaivaannuttavaa hiljaisuutta.
12. Muistathan taittaa suodatinpaperin kunnolla, ettei tapahdu niin että vesi osuukin sen kylkiin ja kohta läträytyy koko keittiö. Tippalukon poiskytkeytyminen kannattaa myös tarkastaa.
13. Yritä ostaa kahvit paljousaletarjouksista, 2x500g vitosella jne. Ei ihan niitä halvimpia kahvia kuitenkaan. Ne jotka on aina alle 2e/paketti. Vaikka toisaalta, en ole moneen vuoteen juonut niitä niin voisi kokeillakin.
14. Keksiä tai pullaa kyytipimuksi. Suklaakeksejä mieluiten. Ei samaa keksiä monta iltaa putkeen. Ei Marie-keksejä tms kovin usein. Tosin kyllä niistäkin saa tosi hyviä marmeladeilla ja hilloilla ja pähkinäsuklaalevitteillä. Vohvelikekseistä en pidä. Fasut luen niihin, tai mitkä lie palat.
15. Jos täytekakkua niin ei sellasta jossa liikaa perunajauhetta, vaan sellanen kuohkea pohja. Eikä kulta- tai hopealusikoita tai muita koreita, ei etenkään sellasia jotka on tummuneet ja maistuu metallilta.

Isoimmat helmasynnit:
1) teeltä näyttävä kahvi eli sellanen uber-laiha
2) jättää kahvinkeitin päälle moneksi tunniksi niin että se haisee kamalalta
3) kylmän kahvin viskaaminen vittuun
4) kahvilusikan tunkeminen kuppiin
5) ei, kahvinkeitin ei jäänyt päälle, minun kanssa se on mahdotonta, joten voimme ihan rauhassa suunnata sinne puistoon puluja pullanmurusilla ruokkimaan, älä hätkyile
6) en ole koskaan kohdannut tilannetta jossa ihan kotioloissa kahvia olisi keitetty liian vähän, aina sitä jää 1-6 kupillista juomatta, tosin jos esim puolet kahvista jää juomatta ja kahviin menee 20e eli 8 pakettia vuodessa niin ei se 10e hukka paljoa ole, vaikka toisaalta kyllä on
7) jos kahvi tai suodatinpaperit loppuu, niin ei pitäisi koskaan päästä käymään, ei pitäisi olla vaikeaa pitää aina 2 pakettia ja 50 suodatinpaperia hätävarana, vaikka kassakaapissa jos niikseen tulee

No siinäpä perusteet aloittelijoille. Lisää voi opiskella sitten vaikka ensitapaamisella tai ensikahveilla.

3 kommenttia

Mirjukka

16.3.2008 03:08

Ajattelin nyt tässä ihan valveilla pysyäkseni keittää Moccamasterilla noin kuusi kuppia kahvia annostus kahvijauhetta vähintään seitsemän mitallista. Yksi mukillinen menee kuumana sokerin kera loput kylmänä

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

hokkupii

20.3.2008 14:58

Vaikea tapaus. :D

Eikö kelpais ihan vaan kursailematon pikakahvi? :P

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:04

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus