Kolmosen kököt kuvatukset

  • Tomi

Yritin katsoa MTV3:lta tulevaa I, Robotia, mutta ei tullut mitään. Juuri sellainen mikä sopii tuolta kanavalta tulevaksi, eli aivotonta muka-tyylikästä ja jänzgää teinixhollywoodmättöä (taustalla tietenkin melkein koko ajan jotain kapellimestarimusaa jotta tietäisi mitä pitäisi tuntea missäkin kohtaa [TA-DAA: Amazing Race anyone?!!]).

Mietin että tosi vähän olen tainnut Kolmoselta mitään katsoa. Tarkistin Excelistä ja niin se onkin.

Sain digiboksin vuosi sitten 13.3, eli 370 päivää sitten. Tässä ajassa olen katsonut 178 elokuvaa (22 mustavalkeita, 56 ei-usalaisia, genreistä eniten draamaa eli 59 - vähiten länkkäreitä 6, scifiä 5, dokumentteja 2, musikaaleja 1, fantasiaa ja piirrettyjä 0). Joista 51 DVD:ltä (edellinen 26.12, eli on hiukan taukoa pitänyt) ja 1 VHS:ltä. Televisiosta siis 126 elokuvaa, elokuvateattereissahan en juuri käy (no about kerran vuodessa, edellinen oli Marie Antoinette 16.11.06 taisi olla).

TV:stä katselemieni määrät:
1 - 16
2 - 15
3 - 13
4 - 32
Yle Teema - 35
FST - 6
SUB - 7
CANAL - 2

Canal näkyi vain yhden illan ilmaiseksi. Tulipahan katsottua elokuva tavutuskilpailusta, mukana Richard Geren hikoilevat ohimot katsomossa. Taitaa olla Usassa suositumpi kisamuoto kuin Suomessa saappaanheitto. Extroordinäry.

Eli kyllähän pääkanavista vähiten on tullut Kolmosen elokuvia katseltua. Ja esim tällä viikolla tulee Kolmoselta 8 elokuvaa ja Ykköseltä 4. Eli Kolmosen elokuvista tulee katseltua about 3%, ja Ykköseltä 8%.

Vaikka, kyllä Kolmoseltakin hyviä tulee. Ja tulee. Ja tulee, ja tulee. Tulee. Tulee... Mutta kun ne hyvät on jo melkein kaikki katsonut ja sitten niitä tulee uusintana, uusintana, tulee, tulee, tulemistaan tulee tulemasta päästyään.

Ja tähän kun vielä laskisi mukaan ne jotka on digiboksiin tallennettu odottamaan katselua niin ero olisi vielä selkeämpi.

1 - 3
2 - 1
3 - 0
4 - 1
Yle Teema - 24
SUB - 3
FST - 2

Ja onneksi DVD:itäkin on katsomatta vain jotain 250 niin ei tule myöskään ensi viikonlopusta pelkkää baariörinöintiä.

Teemalla "Naiset on niille joilta puuttuu tallentava digiboksi".

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:04

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus