Kuka pelkää pimeää

  • Tomi

Mitä ajattelisit jos näkisit alikulkutunnelissa graffitin "Haluan tehdä sinulle mitä kevät tekee kirsikkapuille"?

No tämän saman "sloganin" näkee Meg Ryan (muistaakseni metron seinällä tms) Jane Campionin elokuvassa In the Cut. Joka on tosi painostavan nihkeän eroottinen "trilleri". Katselin dvd:n 2 kesää sitten. Google paljasti minulle että sitaatti oli yhden Nerudan rakkausrunon loppukaneetti.

Samana syksynä sitten annoin dvd:n lainaan eräälle, ja sinne tielle se jäi, ja samalla 2 muuta dvd:tä, Dog Soldiers oli toinen, ja toinen joku Gwyneth Paltrowin hehkeä draama.

Mutta. Mitä kevät tekee kirsikkapuille? Saa ne punertumaan? Kukkimaan?

http://www.woodlands.co.nz/file/CherryTree.jpg

http://en.wikipedia.org/wiki/Sakura

Eli kiinassa symboloivat naisen kauneutta ja seksuaalisuutta, Japanissa taas elon hetkellisyyttä, koska kukinta on ohi pian. Ulkonäkönsä puolesta taas pilviä. Mutta mitäpä ne Chilessä symboloivat, tai Suomessa. Entä sinulle?

Pilvet, seksuaalisuus, nopeasti ohi menevä kauneus. Minulle tulee mieleen orgasmi; haluan panna sinua niin että laukeat. Että rivien kupeissa olisi tuo, sanojen sisuksessa. Kaiken sen uuh aah takana, jotain noin roisia. Voisi varmaan toimia iskureplana paremmin kuin "Lähetään panemaan" tms.

Tein oman versioni keväällä (about samaan aikaan kun kirsikkapuut Japanissa kukkivat, siitähän on aina uutisissakin), haikuksi, tuosta sitaatista koska se tuntui niin yltiöromanttiselta, ja silloin olin suoralla päällä. Tein sen melko samaan aikaan kuin sen Oodin rakkaudelle. Tuli silloin kuunneltua paljon radiota josta pursuili iskelmien siirappista kieltä ja epämääräisiä ilmauksia.

Haluan tehdä
sinulle mitä minä
tekee sinulle.

Se mitä teen on sitä mitä haluan. Teen-sanassa olisi yksi tavu ja kaksi tarvittiin. Minä tekee, aivan kuin se olisi hän. Se joka haluaa on minä, ja joku muu minussa tekee. Se minkä aiheutan sinussa, on se mitä haluan tehdä sinulle. Se mitä sinussa tapahtuu kun ajattelet aivoissasi minua, on se minkä haluan tehdä sinulle. Haluan toteuttaa sen unelman mikä sinulla on minusta. En tiedä tarkalleen mutta haluan silti, oli se mitä vaan. En t a h d o tehdä, koska tahdon-sanassa on 2 tavua, ja vaikka olisikin 3, niin tahdon tehdä kuulostaa vaan huonolta. Pehmeältä kuin vaahtokarkki. Eikä sovi tähän yhteyteen.

Nyt haikun voisi muotoilla vaikka:

Halusin tehdä
hänelle mitä minä
tekee jollekin.

Eli en ole ihan sama ihminen enää, kohde tuntematon, itsekin vähän kolmannelta persoonalta tuntuva, mutta vain olosuhteiden eli rajoitteiden pakosta, mutta tunne ja halu ihan sama. Toisaalta eihän maailma ole edes haiku. Voi laittaa vaikka 6 suudelmaa otsaan, 9 halausta kaulaan, ja 13,1 silitystä polveen. Yltäkylläisyyden symmetria menettelee.

Haluaisinpa nähdä naisen joka saa ensin 5 orgasmia, sitten 7, ja sitten 6, ja alkaa raivoamaan että höh senkin vätys pilasit tantrisen astraalikehoni orgasmihaikun..!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:18

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus