Monimutkainen pariutuminen?

  • Tomi

Henkilöt:
minä
kaverini
nainen
naisen kaveri
kaverin veli
eräs toinen kaverini

bonusraita: naisen kaverin kaveri

1. Kaverini ja eräs nainen kohtaavat syksyllä koulun aloituskekkereissä. Tai ehkä minsan juttelua tms puistossa ennen baaria.
2. Vajaa vuosi tästä niin kohtaavat baarissa, kaverini samoin kuin niissä kekkereissä niin humalassa ettei muista tai tajua juuri mitään. Katoaa vessaan puoleksi tunniksi niin nainen kyselee hänestä minulta. Jälkeenpäin selostan tätä Mesessä kaverille, joka ei muista edes minkä naisen näki.
3. Puoli vuotta tuosta käyvät toistensa luona pari kertaa kahvilla.
4. Pari viikkoa tuosta nainen ja tämän kaveri törmäävät baarijonossa peräämme. Naisen kaveri yrittää heruttaa kaveriani baarin sisällä mutta kaveri ei lämpene. Ehkä koska naisen kaverilla on mies. Minua tämä ei kuitenkaan haittaa. Jututan naisen kaveria loppuillan.
5. Vajaa puoli vuotta tuosta kohtaan naisen ja naisen kaverin baarissa sattumalta kun muu baariseurani* on kadonnut. Saan 10 minsaa ronkumalla naisen kaverin kertomaan mese-osotteensa saattaessani häntä melkein kotiovelleen.
6. Seuraavan 2 viikon aikana kutsun naisen kaverin noin 4 kertaa baariin kanssani, siellä myös kaverin veli usein tai joka kerta.
7. Eräänä tuollaisena iltana minä ja eräs toinen kaverini niin humalassa ja muutenkin sekaisin että tämä kaverin veli saa jäädä melko kahdestaan tämän naisen kaverin kanssa juttelemaan jne.
8. En muista menikö yksi vai neljä kuukautta tuosta kun saan tietää että kaverini veli ja se naisen kaveri muuttaneet yhteen ja nainen raskaana.
9. Vajaa kolme vuotta siitä kun kaveri ja nainen kohtasivat opiskelijakekkereissä niin kaverin veljelle ja naisen kaverille, näiden käänteiden jälkeen, syntyy vauva.
10. Reilu vuosi tästä niin minä laitan blogimerkintäni tästä aiheesta Cityyn.
11. 17 minsaa siitä kun olen laittanut blogimerkintäni, sen tsekkaa joku nainen, joka päättää laittaa kommentin, joka johtaa siihen että...
12. No mutta se onkin tulevien blogimerkintöjen aihe se.

* Olin ehdottanut nettitreffejä yhdelle naiselle mutta sillä ei ollut junarahaa eikä soskukaan sellasia maksanut. Mailasin että mä maksan sille sen 40e niin pääsee viikonlopuksi luokseni. Se vaan luki sen mailin liian myöhään. Joten lähdin sitten perjantaina baariin. Jossa yksi kaverilta samalla viikolla tupakkaa pyytämään tullut oli ilmoittanut olevansa. No sen kaveri sitten ois lähteny kotiisa jos en ois tarjonnu sille mitään, joten tarjosin (olihan hän sentään erään naisen pikkusisko, jonka kanssa 5v aiemmin mailailin vähäsen), aattelin että sama siihen ne 40e käyttää. Ja kun olin käyttänyt, se katos jonnekin. Ja kun pyörin etsimässä sitä niin..

ps: 0. Vastasin 0,5v ennen kohdan 1. tapahtumaa Cityssä deitti-ilmoitukseen ja naisen kaverin kaveri (myöhemmin tuli ilmi) mailasi ja käski minua asentamaan jonkun ihme MSN Messengerin niin olisi helpompi tutustua. Ei kuitenkaan koskaan treffattu kun sattumalta huomasin hänen "Opettaisitko minulle tyttöjen välisestä ystävyydestä" (kämänny ja laittanu omalla nikillään vahingossa) ja hän oli niin nolostunut ja suuttunut että sen näin ja vielä kehtasin kuittailla hänelle siitä että katosi ja blokkasi jne enkä enää koskaan kuullut hänestä mitään. Juuri ennen tuota oli vielä kertonut olevansa täyshetero... Kun olin kertonut että bi-naiset ei minua oikein kiinnosta. Heh.

5 kommenttia

Tomi

7.8.2007 01:22

Monimutkaistetaanpa kaikkien ihmisten lisääntymistä ja laitetaan tähän: BÖÖ. Mihinkäs se johtaa, ja millaisten käänteiden kautta. Vapiskaa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tomi

7.8.2007 01:40

Ainoita kertoja kuin kavereiden missään bileissä on oikein ollut keitään uusia tuntemattomia naisia, tai ainakaan kiinnostavia, niin kerran oli ja se alkoi jutella uskonnosta, uskovainen nainen, tosi humalassa vielä, ja sanoin etten nyt haluais niistä jutella, koska en koe luontevaksi olutpullo kourassa jutella Jumalassa, niin se jotenkin sai varmaan kuvan etten halua jutella sen kanssa millonkaan, mistään, ja vaihtoi huonetta, enkä kyllä enää alkanut jutella sen kanssa, tai koskaan enää törmännyt siihen missään, bileiden naisväki suuntasi toiseen baariin silloin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tomi

7.8.2007 01:48

Ja, jos olen saanut tai antanut baari-iltoina melko tarkalleen 21 naiselle/naiselta yhteystietoni. Niin KOLME näistä on silleen että samaan naiseen olen uudelleenkin törmännyt. 1. kuvailin diskossa 5 naisen porukkaa, pyysin sähköpostit, en kuitenkaan mailannut. Tai, mailasin kuukauden päästä, mutta Yahooseen tuli joku error juuri samalla, enkä enää yrittänyt silloin, ja sitten se jäi. 17kk ja sama nainen kävelee kebab-kioskilla eteeni ja sanoo olevansa enkeli, ei tunnista/muista minua mutta minä hänet. Tekstasin sille sitten ja se vastas että joo oli mukava nähdä mutta tällä viikolla vähän kiirusta. Oletin sitten hölmösti että ei ehkä oikeasti haluakaan nähdä. 2. Pyysin baarissa naisen numeron mutten koskaan ottanut yhteyttä koska oli muulta paikkakunnalta ja vieläpä muuttamassa ulkomaille. Melko tasan 2v päästä sama nainen (en heti tajua edes) tulee sanomaan baarissa että näytän tutulta. MUTTA: olikin muutaman päivän aiemmin deitti-ilmotukseni tsekannut. Pian kuitenkin tajuamme keitä olemme. Avustan taksirahoissa koska oletan että ois hyvät jatkot mutta ei sen kämpillä olekaan mitään juomista... Kertoi myöhemmin nahkatakkiani palauttaessaan että ei ollutkaan lähtenyt ulkomaille vaan joutunut/mennyt mielisairaalaan... 3. Nainen varasti baarissa uutenavuotena käsineeni. Lauantaina sitten tuli baaritiskille nojailemaan, ei tunnistanut ja kauan piti selittää kuka olen että alkoi vähitellen jotain muistaa.

En oikein usko rakkauteen kymmenennellä silmäyksellä, etenkään jos jompikumpi tai molemmat on unohtaneet ne yhdeksän muuta silmäystä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tomi

7.8.2007 01:57

Niin kai jotain sellaista koitin selittää että hyvin moniin hyvin pieniin väärinymmärryksiin voi kaatua jotain, mistä ei koskaan sitten selviä mitä se ehkä olisikin voinut olla. Että ei ne suhteiden seinät välttämättä tule vastaan sellasissa konkreettisissa asioissa kuten toinen tykkää kissoista, toinen ei voi sietää kissoja tms. Tuhansia asioita jotka voi saada asiat tyssäämään. Samoin tuhansia asioita jotka voi saada asiat alkamaan. Miksi ei ajattelisi ihmistä kokonaisuutena, millaista sen lähellä oli, vaan sitä millainen joku yksittäinen sanavalinta jossain tekstarissa oli. Blogimerkistäni huomaa miten paljon piti runnoa, että jotain tapahtui. Piti vääntää rautalangasta että joo on se kiinnostunut sinusta, piti heruttaa vaikka toisella oli mies, piti vongata mese-osoitetta niin kauan että toinen antoi periksi, piti olla niin humalassa että toiselle jäi vain yksi jolle jutella. Yhteensattumia, vahinkoja, onnettomuuksia, väärinkäsityksiä, yllätyksiä, käänteitä, ohilipuvia tilanteita, tuuria, törmäilyjä, todennäköisyyksiä, arvauksia, vähän kanelia. Niistä on pienet pojat ja tytöt tehty.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:18

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus